מגברי מנורות מסין / הונג קונג
בזמן האחרון מסתובבים ב-ebay מספר מגברי מנורות חדשים כגון :
http://cgi.ebay.com/Ming-Da-MC34-A-Inte ... dZViewItem
או
המחירים כדאיים במיוחד אם מביאים ישירות מ-Hong-Kong, משהו מכיר,
האם שייכים לחברות ידועות, יש איפה לשמוע שלא ב-Hong-Kong ?
עודד
או
המחירים כדאיים במיוחד אם מביאים ישירות מ-Hong-Kong, משהו מכיר,
האם שייכים לחברות ידועות, יש איפה לשמוע שלא ב-Hong-Kong ?
עודד
א-הקישורים זהים אם אינני טועה.
ב-המכשיר נראה מדהים,השאלה איך הוא נשמע!
ג-הוא קצת חלש חייבים לבדוק התאמה לרמקול וכדאי שיהיה נציל במיוחד...
ד-עבודת יד היא המגרש הביתי של הסינים -שם אין להם תחרות ולדעתי הם בדרך לכבוש את העולם גם בתחום הזה..
ב-המכשיר נראה מדהים,השאלה איך הוא נשמע!
ג-הוא קצת חלש חייבים לבדוק התאמה לרמקול וכדאי שיהיה נציל במיוחד...
ד-עבודת יד היא המגרש הביתי של הסינים -שם אין להם תחרות ולדעתי הם בדרך לכבוש את העולם גם בתחום הזה..
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
א. ישראל אתה צודק
ב.המכשיר נראה טוב, אבל !
זה רק אני או שהבניה מבפנים (תרדו למטה) נראית כמו משהו של ילד בן 10, בלאגן אחד גדול, המון חוטים ונגדים שם אחד על השני, אני אישית מאד אוהב בניה נקיה וסולידית, אלה אם כן זה P2P עם עם חיווט איכותי מה שלא נראה לי המקרה כאן...
ג. נכון.
ד. צודק מאד, זה רק עניין של זמן עד שהם הולכים לכבוש את השוק בזה, תחשבו על זה, הייצור גם ככה נעשה שם, רק צריך להעביר את התיכנון לשם ואתה מקבל מוצרים לא פחות טובים (בהנחה שהתכנון טוב) בעלות הרבה יותר נמוכה !
ב.המכשיר נראה טוב, אבל !
זה רק אני או שהבניה מבפנים (תרדו למטה) נראית כמו משהו של ילד בן 10, בלאגן אחד גדול, המון חוטים ונגדים שם אחד על השני, אני אישית מאד אוהב בניה נקיה וסולידית, אלה אם כן זה P2P עם עם חיווט איכותי מה שלא נראה לי המקרה כאן...
ג. נכון.
ד. צודק מאד, זה רק עניין של זמן עד שהם הולכים לכבוש את השוק בזה, תחשבו על זה, הייצור גם ככה נעשה שם, רק צריך להעביר את התיכנון לשם ואתה מקבל מוצרים לא פחות טובים (בהנחה שהתכנון טוב) בעלות הרבה יותר נמוכה !
נכון הנה הקישור השני :
http://cgi.ebay.com/2006-MRLIUNG-EL34-V ... dZViewItem
אם משהו נוסע ל-Hong-Kong בשביל 200$ שווה גם ללא שמיעה רק בשביל הניסוי
http://cgi.ebay.com/2006-MRLIUNG-EL34-V ... dZViewItem
אם משהו נוסע ל-Hong-Kong בשביל 200$ שווה גם ללא שמיעה רק בשביל הניסוי
- דוחף_לויתן
- עוסק בתחום

- תגובות: 900
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שועלון,
כך בדיוק נראית בניית P2P מסורתית. אני מניח שלא יצא לך לראות איך היו בנויים
מגברים שפופרתיים ישנים - אם זה נראה לך בלאגן, הישנים היו נראים כאילו מישהו
זרק ערמה של נגדים וחוטים לקופסא, ערבב אותם טוב טוב, ושפך בפנים 3 קילו בדיל
הבניה הזו יחסית ל - P2P בסדר גמור.
><>
כך בדיוק נראית בניית P2P מסורתית. אני מניח שלא יצא לך לראות איך היו בנויים
מגברים שפופרתיים ישנים - אם זה נראה לך בלאגן, הישנים היו נראים כאילו מישהו
זרק ערמה של נגדים וחוטים לקופסא, ערבב אותם טוב טוב, ושפך בפנים 3 קילו בדיל
הבניה הזו יחסית ל - P2P בסדר גמור.
><>
נציג AQUA-AUDIO
המגברים של MING DA מוכרים יחסית מכיוון שהם אחיהם הסיניים של המגברים של חברת Icon Audio הבריטית ( בזמנו היה לה יבוא מסודר לארץ ).
יצא לי להאזין לדגם Stereo 40i של חברת Icon Audio ומדובר במגבר מצויין - הנותן תמורה מצויינת לכסף, קל וחומר שמדובר באחיו הסיני שעולה שליש.
יצא לי להאזין לדגם Stereo 40i של חברת Icon Audio ומדובר במגבר מצויין - הנותן תמורה מצויינת לכסף, קל וחומר שמדובר באחיו הסיני שעולה שליש.
עומר, מדובר פה בעבודת P2P איכותית ביותר - המגבר נראה בנוי לתלפיות.The-Fox כתב:זה רק אני או שהבניה מבפנים (תרדו למטה) נראית כמו משהו של ילד בן 10, בלאגן אחד גדול, המון חוטים ונגדים שם אחד על השני, אני אישית מאד אוהב בניה נקיה וסולידית, אלה אם כן זה P2P עם עם חיווט איכותי מה שלא נראה לי המקרה כאן...
...
איתמר.
כנוסע מתמיד פעם בשנה לסין ומבקר בכמה חניות של שמע ברצוני לומר שיש כמה מגברים שמיוצרים בסין והם לא נופלים רחוק מהמגברים הידועים כיום.
לא עשיתי מחקר מעמיק בנושא אבל הבנתי שאם אפילו מגבר סיני והוא נשמע טוב מחירו לא כל כך נמוך.
בכל מקרה עדיף לשמוע את המגבר או המגברים לפני ביצוע קניה.
בהונג קונג יש בנין של כ-14 קומות רק של AUDIO בו אני מבקר כל שנה.
מרבית החברות מחזיקי מערכות שמע HIGH END (כמו KRELL והשאר) אבל יש גם חברות
מסוימות מחזיקות את המוצרים כגון DENON, MARANTZ, YAMAHA, ARCAM, ROTEL, ONKYO ועוד......והמחירים פחות מחצי של הארץ.
אני מקווה שבנסיעה הבאה שלי אצליח להביא מגבר הספק של KRELL או אחר מחברות ה-HIGH END .
לא עשיתי מחקר מעמיק בנושא אבל הבנתי שאם אפילו מגבר סיני והוא נשמע טוב מחירו לא כל כך נמוך.
בכל מקרה עדיף לשמוע את המגבר או המגברים לפני ביצוע קניה.
בהונג קונג יש בנין של כ-14 קומות רק של AUDIO בו אני מבקר כל שנה.
מרבית החברות מחזיקי מערכות שמע HIGH END (כמו KRELL והשאר) אבל יש גם חברות
מסוימות מחזיקות את המוצרים כגון DENON, MARANTZ, YAMAHA, ARCAM, ROTEL, ONKYO ועוד......והמחירים פחות מחצי של הארץ.
אני מקווה שבנסיעה הבאה שלי אצליח להביא מגבר הספק של KRELL או אחר מחברות ה-HIGH END .
1. בדוק את האתר הזה http://www.cattylink.com
הם מוכרים ציוד סיני שנים רבות. כולל VINCENT עוד כאשר הוא לא ידע שכך הוא נקרה
2. עם ציוד סיני צריך להיזהר מאוד - יש לא מעט דיווחים על איכות בניה והרכבה לקויים, HUM ללא הפסקה, שפופרות מתפוצצות וכו'.
3. עם סינים צריל להיזהר - זה שאתה רואה 2 מגברים שנראים אותו דבר תחם שמות שונים - זה ממש לא אומר שבפנים הם בנויים אותו הדבר.
הם מוכרים ציוד סיני שנים רבות. כולל VINCENT עוד כאשר הוא לא ידע שכך הוא נקרה
2. עם ציוד סיני צריך להיזהר מאוד - יש לא מעט דיווחים על איכות בניה והרכבה לקויים, HUM ללא הפסקה, שפופרות מתפוצצות וכו'.
3. עם סינים צריל להיזהר - זה שאתה רואה 2 מגברים שנראים אותו דבר תחם שמות שונים - זה ממש לא אומר שבפנים הם בנויים אותו הדבר.
- The-Fox
- חבר ותיק

זה אכן P2P אבל זה לא נראה לי בנוי למופתי יותר מידי, למרות שזה גם לא מעיד על אופי הצליל ואיכותו, אני פשוט חושב שאם הם בקטע של שלים תמונות של הבפנים אז לפחות שיראה נקי ומסודר אחרת זה מפספס את הרעיון.איתמר כתב:המגברים של MING DA מוכרים יחסית מכיוון שהם אחיהם הסיניים של המגברים של חברת Icon Audio הבריטית ( בזמנו היה לה יבוא מסודר לארץ ).
עומר, מדובר פה בעבודת P2P איכותית ביותר - המגבר נראה בנוי לתלפיות.The-Fox כתב:זה רק אני או שהבניה מבפנים (תרדו למטה) נראית כמו משהו של ילד בן 10, בלאגן אחד גדול, המון חוטים ונגדים שם אחד על השני, אני אישית מאד אוהב בניה נקיה וסולידית, אלה אם כן זה P2P עם עם חיווט איכותי מה שלא נראה לי המקרה כאן...
......
נראה לי שהפורום "גילה את אמריקה"
אני כבר רואה ירידה מאסיבית מהארץ לכיוון המזרח בשנה הקרובה בפורום הזה
אני מסכים מאד עם רוב מה שנאמר כאן: שזה זול ויש מציאות חבל"ז מידי פעם, אבל כמו שגנאדי אמר, יש לא מעט זיופים, מוצרים מפוקפקים ודברים בסגנון שכדאי מאד להזהר מהם ולכן כל הסיפור הזה קצת יותר בעייתי.
ליצרנים במזרח הרחוק יש מוניטין מאד נמוך וידוע לשמצה וזה בעיה.
- דוחף_לויתן
- עוסק בתחום

- תגובות: 900
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שועל,
אתה מתעקש לחינם. זה שזה לא נראה לך לא עושה את זה לא טוב.
לא רק שזה טוב, אלא שאין דרך אחרת לבצע חיווט P2P, ואם הם
החליטו לשים תמונה, זה דווקא בגלל שהם יודעים שזו עבודה יפה.
אתה פשוט חסר ניסיון בצד הזה.
><>
אתה מתעקש לחינם. זה שזה לא נראה לך לא עושה את זה לא טוב.
לא רק שזה טוב, אלא שאין דרך אחרת לבצע חיווט P2P, ואם הם
החליטו לשים תמונה, זה דווקא בגלל שהם יודעים שזו עבודה יפה.
אתה פשוט חסר ניסיון בצד הזה.
><>
נציג AQUA-AUDIO
- The-Fox
- חבר ותיק

מה נהיה אסף ?The-Fox כתב: ...למרות שזה גם לא מעיד על אופי הצליל ואיכותו......
אני לא מתעקש בכלל, בסה"כ הבעתי את דעתי, וכמו שאתה רואה ציטתי במיוחד למקרה שפיספסת.
אם תוכל להגיד לי איפה אמרתי שזה לא טוב אני אשמח.