SBN כתב:תשמע זה מחיר סביר תיקח בחשבון שקניית זכויות השידור עולות הון והמחיר הזה לא בשמים ביחס למחירים המשוגעים שאמרו שיהיו לפני כמה חודשים.
(תמיד אתה יכול לקנות צלחת פרטית ולהנות מהמשחקים בחינם, לשיקולך )
העיקר שיהיו משחקים טובים ומלא אקשן
...
סביר ידידי נמדד בכוח קניה.
עכשיו השאלה היא כמה בתי אב ירכשו חבילת מונדיאל ב 500 שקלים.
ולא, סקר באתר לא יהיה מייצג. יש פה אנשים שמוציאים עשרות ומאות אלפי שקלים על ציוד
אז 500 שקל בשבילם זה פיצוחים לשבת.
השאלה האמיתי היא כמה בתי אב באמת יקנו חבילה ב 500 שקל.
לדעתי , לא הרבה.
בהתחשב בזה שזה מינם ברוב העולם... פשוט צ'רלטון אוהבים לקפוץ בראש ולנסות להרוויח (לגיטימי בסה"כ)
כל חובבי הכדורגל ישלמו וישתקו, כמו שידורי הכדורגל בשבת.
מה שאני מקווה זה שצ'רלטון יפסידו כסף, 110$ נראה לי הרבה.
מה שכן, בינתיים, המבצע של ידיעות למנויים שנרשמתי אליו נראה סביר.
בכל מה שקשור לצרכנות נבונה (בעיקר בתחום שידורי הספורט בטלביזיה) המדינה הזו היא לדעתי בין הגרועות ביותר שקיימות.
המחיר לא סביר בהתחשב במחיר של זכויות השידור, וז בדיוק ההסתכלות העקומה שגורמת לצ'רלטון להצליח.
המחיר המטורף ששולם עבור זכויות השידור שולם כי הקונים ידעו שאם יפעילו מספיק לחץ הם יקבלו ערוץ בתשלום במיוחד למונדיאל (שזה לא דבר מובן מאליו ולדעתי לא קיים בשום מדינה אחרת) וגם יקבלו מחיר שיאפשר להם להרוויח כמו שצריך.
אם הרגולטורים שלנו לא היו חושבים על הג'וב שיקבלו כשיחזרו לשוק האזרחי אצל אותם אנשים שהם צריכים היום להגביל, אז לא היו מאפשרים ערוץ בתשלום.
ואז מי שקנה את זכויות השידור היה נאלץ למכור אותן במחיר סביר שאותם הערוצים יכולים לשלם בלי ערוץ בתשלום. פשוט כדי להקטין את ההפסדים.
הבעיה שאצלנו - לחץ על האנשים הקובעים תמיד יעבוד, כי האנשים האחרונים שהם חושבים עליהם הם הצרכנים שהם ממונים על שמירתם. ואז תמיד אפשר לשלם מחירים מטורפים על הזכויות, כי לא משנה כמה תשלם - תמיד ידאגו לכך שחס וחלילה לא תפסיד.
רדנקו,
צודק 100%
בגלל זה אני מקווה שצ'רלטון יפסידו גם במונדיאל.
ואני מקווה שהם מפסידים גם על שידורי הליגה, פשוט מחיר שערורייתי למשדרים תת רמה למשחקים תת רמה
זה כמו הסיפור עם העז.
מכיוון שנזרקו בעבר סכומים גבוהים יותר אז יש אנשים ש500 ש"ח נראה להם מעט.
זה הרבה ואני לא מאמין שיהיו הרבה מינויים.
ההשוואה לשידורי הליגה הישראלית היא לא לעיניין. מעט מאוד אנשים מתענינים בשידורי הליגה הישראלית, יחסית לעיניין הרחב בשידורי המונדיאל. אם רק אותה קבוצה תעשה מינויים זה יהיה כישלון גדול מצד הספקים.
ההשוואה לעלות של צ'רלטון היא גם לא רלוונטית. כמו שנאמר בשרשור אחר, לא צריך להיכנס לסוחרים לכיס וזה נכון בשני הכיוונים - גם לא צריך להיות איבפת לאף אחד שצ'רלטון ימחקו.
קחו בחשבון גם שכל המשחקים מרבע הגמר ואילך ישודרו בחינם.
איני מכיר הרבה שיהיו מוכנים לשלם 500 ש"ח על שאר המשחקים ולא בגלל שהם לחוצים בכסף.
בדיוק, לא סכום נורא, אבל כל עוד בכל העולם משדרים בחינם או במחיר סמלי, אני אסתפק בשידורים החופשיים. בצער רב.
שיחפשו פראירים אחרים. כל עוד אנשים ישלמו , הדבר יתן לגיטימציה להמשיך כך בעתיד ולהעלות מחירים.
בזיון.
moco,
אלה שמשלמים על הליגה הישראלית מן הסתם ישלמו גם על המונדיאל, יתכן שגם חלק נכבד מהם גם קנה את המבצע של הוט - 1100 לשנתיים שכולל את שידורי הכדורגל בתשלום כולל המונדיאל, דיל שהיום נראה פתאום זול.
אני נמנה על אלה שלא מוכנים לשלם שקל על ליגה ישראלית (ואשתי אוהבת אותי על זה...) אבל רוצה לראות מונדיאל, המשותף לכולם זה צ'רלטון שדי המאיסה את עצמה על כולם (במיוחד עם החשכת המסך במשחק של ישראל-צרפת).
500 ש"ח זה לא פחות משערוריה ואני אישית לא מכיר אף אחד שישלם את זה ואני בנוסף מקווה שהם יפסידו את המכנסיים.
guyezra,
אני מסכים איתך ב100% ובנוסף אני עדיין מחזיק בהימור שנתתי פה בשרשור דומה לפני כמה חודשים שהמחיר עוד ירד משמעותי או שבסוף הכל ימכר לערוץ ציבורי. בשבילי הסף שרק מתחת אליו אני מוכן לשלם זה 200 ש"ח.
moco כתב:עוד נתון:
היום פורסם ב"ידיעות אחרונות" ש"רשת" קונה מצ'ארלטון מספר משחקים מענינים מהשלבים המוקדמים.
זה אומר שמקבלים עוד פחות עבור ה500 ש"ח האלה.
...
בטח ההיענות כל כך נמוכה שהם מחפשים דרכים לצמצם הפסדים
מבחינת הצרכן זה עוד סיבה לא להזמין
|ספקולציה| ואז נכנסים למעגל קסמים שבסופו המחיר יהיה סמלי... |ספקולציה|
את הספקולציה או תחזית הזו (שבסוף יהיה מחיר סימלי או חינם) נתתי בשרשורים שהופיעו פה לפני כחצי שנה כשפורסמו המחירים (הגבוהים להחריד) הראשונים זה יהיה תענוג גם להגיד "אמרתי לכם" וגם לראות את המונדיאל בבית
כזכור, זה בדיוק מה שקרה במונדיאל הקודם. בסוף נסגר ב50 ש"ח. יש מצב שהמחיר יהיה קצת יותר גבוה הפעם בגלל שעות השידור הנורמליות.