האם Nexus S שנמכר ב-Best Buy הינו SIM FREE ?
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
היי,
אני מעוניין לרכוש את הנ"ל בארה"ב דרך Best Buy (הזמנה אונליין). הקטע הוא שרשום בסוגריים T-Mobile בדף המוצר.
אומנם ניתן לרכוש את המכשיר ב-530$ ללא חוזה, אבל השאלה היא האם מדובר במכשיר שהוא SIM FREE או שהוא נעול ל-T-Mobile ?
אני מעוניין לרכוש את הנ"ל בארה"ב דרך Best Buy (הזמנה אונליין). הקטע הוא שרשום בסוגריים T-Mobile בדף המוצר.
אומנם ניתן לרכוש את המכשיר ב-530$ ללא חוזה, אבל השאלה היא האם מדובר במכשיר שהוא SIM FREE או שהוא נעול ל-T-Mobile ?
אכן מדובר במכשיר Sim Free. יש בפורום כבר מספר אנשים שרכשו את המכשיר משם:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 51#1298551
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 51#1298551
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אחלה. מחר הזמנה.
זה יוצא סביבות ה-3000 אחרי כל ההיטלים וההובלות - זה מחיר ריאלי ?
שאלה קצת דבילית אבל המכשיר האחרון שלי היה E71 מאורנג' שעולה לי 0.00 ש"ח בחודש וגם לפניו לא יצא לי ממש לרכוש מכשיר (חדש בכל אופן).
ועוד שאלה קטנה - יש מעבדות בארץ שמתעסקות \ סביר להניח שיתעסקו עם המכשיר הזה או שבתקלה הראשונה העסק הופך למחזיק פתקיות ?
זה יוצא סביבות ה-3000 אחרי כל ההיטלים וההובלות - זה מחיר ריאלי ?
שאלה קצת דבילית אבל המכשיר האחרון שלי היה E71 מאורנג' שעולה לי 0.00 ש"ח בחודש וגם לפניו לא יצא לי ממש לרכוש מכשיר (חדש בכל אופן).
ועוד שאלה קטנה - יש מעבדות בארץ שמתעסקות \ סביר להניח שיתעסקו עם המכשיר הזה או שבתקלה הראשונה העסק הופך למחזיק פתקיות ?
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
איך אתה מביא אותו לארץ, במשלוח או שפיזית מישהו מביא לך אותו לכאן?
קח בחשבון שאם אתה מביא אותו במשלוח רגיל, אז יש סיכוי סביר שתצטרך לשלם על המכשיר מכס של 33% (אם אני זוכר נכון). זה בנוסף למע"מ שיש לשלם עליו. המלצתי היא למצוא מישהו שיכול להביא לך פיזית את המכשיר לכאן וכך תוכל לחסוף לא מעט כסף
קח בחשבון שאם אתה מביא אותו במשלוח רגיל, אז יש סיכוי סביר שתצטרך לשלם על המכשיר מכס של 33% (אם אני זוכר נכון). זה בנוסף למע"מ שיש לשלם עליו. המלצתי היא למצוא מישהו שיכול להביא לך פיזית את המכשיר לכאן וכך תוכל לחסוף לא מעט כסף
במחיר שהוא ציין (3000 ש"ח) המס כבר כלול, כך שאני מניח שהוא מזמין אותו במשלוח כלשהו.osherov כתב:איך אתה מביא אותו לארץ, במשלוח או שפיזית מישהו מביא לך אותו לכאן?
קח בחשבון שאם אתה מביא אותו במשלוח רגיל, אז יש סיכוי סביר שתצטרך לשלם על המכשיר מכס של 33% (אם אני זוכר נכון). זה בנוסף למע"מ שיש לשלם עליו. המלצתי היא למצוא מישהו שיכול להביא לך פיזית את המכשיר לכאן וכך תוכל לחסוף לא מעט כסף...
ראיתי מישהו שמוכר אותו חדש בפורום המקביל ב 3100 ש"ח, לכן אני לא בטוח שכדאי לרכוש אותו עם משלוח ומכס מבסט ביי
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
כנראה בגלל הלחץ של כריסמס חסמו תעבורה מבחוץ.
גם אני שניסיתי קודם זה עבד.
עכשיו רק צריך למצוא מישהו שיסע לשם...
גם אני שניסיתי קודם זה עבד.
עכשיו רק צריך למצוא מישהו שיסע לשם...
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
חוזר על השאלה - האם SIMFREE ?
לאחר שיחה אתמול עם נציג מבסט ביי - הם חזרו וטענו במפורש כי המכשיר הינו נעול אך ורק ל- TMOBILE ! יכול להיות שיש להם כמה סוגים של מכשירים ?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
yrave,
המכשיר במחיר 529$ הוא SimFree, וללא התחייבות לשום חברה.
אתה יכול לרכוש את המכשיר במחיר מוזל, תוך התחייבות של שנתיים ל-T-Mobile.
לפי בדיקות של XDA, גם המכשירים שבהתחייבות הם SimFree.
המכשיר במחיר 529$ הוא SimFree, וללא התחייבות לשום חברה.
אתה יכול לרכוש את המכשיר במחיר מוזל, תוך התחייבות של שנתיים ל-T-Mobile.
לפי בדיקות של XDA, גם המכשירים שבהתחייבות הם SimFree.
זה סיפור מאוד תמוה עם בסט ביי, כי עושה רושם שזה כבר עבר את גבול הבלבול והטעות של איזה מוקדן שם. ייתכן ששוה להם למכור מכשירים שיחוברו ל T-Mobile (אולי בגלל מחסור של מכשירים)...המוזר עוד יותר שעל פי כל הפרסומים אין דבר כזה מכשיר שהסים שלו נעול. גם המכשירים שנמכרים בחלק מחבילה ל T-Mobile הם Sim-Free והמקור הטוב ביותר לכך זה בסט ביי עצמם:
מוזר מאוד
http://www.bestbuymobile.com/article/go ... xus-s-faqs[left]Are there two different versions of the Nexus S, locked and unlocked?
No, the Nexus S is always unlocked, regardless of whether it is sold with a T-Mobile contract or not.
This means that a consumer can remove the SIM card and replace it with any other SIM card from any other carrier. It is available with a 2-year T-Mobile contract or with no contract. When a consumer buys a subsidized ($199.99) phone, they will have to commit to a T-Mobile plan but even in that case the phone is unlocked.[/left]...
מוזר מאוד