כתבה על הוט (יש גם דברים חדשים כנסו...)
http://www.bizportal.co.il/shukhahon/bi ... mid=257643
הדבר המגניב הוא זה שיהיו המון חידושים אגב בתור לקוח שהיום נותק מיס סופית ואיימו עליו שיש להם קשרים בהוט שיעלו לי את המחיר בחשבונית אני מעדיף הרבה יותר את הוט: גם סטארט אובר,VOD,משחקים בית מול בית ועוד...
אני רק מקווה שהם באמת יבצעו את זה ולא כמו שהם אמרו פעם שהם יעשו NPVR וגם את ה-GOD ועד עכשיו לא קיימו.
הדבר המגניב הוא זה שיהיו המון חידושים אגב בתור לקוח שהיום נותק מיס סופית ואיימו עליו שיש להם קשרים בהוט שיעלו לי את המחיר בחשבונית אני מעדיף הרבה יותר את הוט: גם סטארט אובר,VOD,משחקים בית מול בית ועוד...
אני רק מקווה שהם באמת יבצעו את זה ולא כמו שהם אמרו פעם שהם יעשו NPVR וגם את ה-GOD ועד עכשיו לא קיימו.
יש כבר מעל 300 אלף לקוחות HD ב HOT ,פשוט כל מי שמחדש את המבצע מקבל ממיר + 4 תחנות HD בחינם .supertv כתב:http://www.bizportal.co.il/shukhahon/bi ... mid=257643
אני רק מקווה שהם באמת יבצעו את זה ולא כמו שהם אמרו פעם שהם יעשו NPVR וגם את ה-GOD ועד עכשיו לא קיימו....
רק אני מקווה שממיר מג'יק HD בדרך, אין מצב שהם קופאים על השמרים .
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
הם כבר קפאו על השמרים... שנתיים איחור.
למען האמת זה הדבר היחיד שחסר לי בהוט.
למען האמת זה הדבר היחיד שחסר לי בהוט.
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
האם ניסית להוציא מהם מחיר מיוחד לחבילת HD פלטיניום (כלומר כל ערוצי הHD) בתוספת מחיר אך בניכוי חלק מה 39.90 שח שהם רוצים על כל החבילה - כי לנו יש כבר 4 ערוצי HD חינם שקיבלנו במסגרת הטריפל HD.TANDBERG כתב:יש לך כרגע את Hot3HD, Hot Movies, National Geographic HD, ונראה לי שגם ערוץ 511.AmnonP כתב:איך מקבלים 4 ערוצי HD בחינם? יש לי ממיר Hd ואין לי ערוצים בחינם. תודה.......
אני מנסה תקופה ולא מצליח להוציא מהם משהוא - נאמר למשל לשלם על כל החבילה רק 29.90 שקל.
האם יש מישהוא מחברי הפורום שמחובר להוט ורשם הצלחה בנושא הזה -כלומר רכישת כל חבילת הערוצים במחיר מופחת כי 4 ערוצי HD ממילא כבר חינם אצלינו
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
לא ניסיתי - אני משלם עבור מה שאני מקבל - אנ לא רואה טעם לשלם לערוצי HD נוספים מכיוון שאין שם כלום שמעניין אותי, מתוך החבילה הזו חלק זה ספורט, חלק זה הוט בומבייami9 כתב:האם ניסית להוציא מהם מחיר מיוחד לחבילת HD פלטיניום (כלומר כל ערוצי הHD) בתוספת מחיר אך בניכוי חלק מה 39.90 שח שהם רוצים על כל החבילה - כי לנו יש כבר 4 ערוצי HD חינם שקיבלנו במסגרת הטריפל HD.TANDBERG כתב:יש לך כרגע את Hot3HD, Hot Movies, National Geographic HD, ונראה לי שגם ערוץ 511.AmnonP כתב:איך מקבלים 4 ערוצי HD בחינם? יש לי ממיר Hd ואין לי ערוצים בחינם. תודה.......
אני מנסה תקופה ולא מצליח להוציא מהם משהוא - נאמר למשל לשלם על כל החבילה רק 29.90 שקל.
האם יש מישהוא מחברי הפורום שמחובר להוט ורשם הצלחה בנושא הזה -כלומר רכישת כל חבילת הערוצים במחיר מופחת כי 4 ערוצי HD ממילא כבר חינם אצלינו...
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
כתבה מתנשאת, זה כל מה שאני יכול להגיד, בנוסח של "אני מנכ"ל של הוט ואני אומר שהחברה שלי הרבה הרבה הרבה יותר טובה מיס!", במילים אחרות.
"בעוד חברת יס (YES) משקיעה 450 מיליון שקל בשנה על תוכן, אנחנו משקיעים 700 מיליון." - אז איפה כל הסדרות הטובות של יס בהוט?
"בנוסף, הטכנולוגיה של הוט טובה יותר, אך בגלל שיווק נכון של יס ושיווק לא נכון של הוט - אנחנו סבלנו." - שוב פעם, התנשאות, הטכנולוגיה של הוט טובה יותר ואין לה מקליט HD? ממש.
"בהחלט כן. בכל פרמטר ופרמטר אנחנו יותר טובים מ'יס'. הדבר היחיד שפוגע בנו הוא האפקט השלילי שנסחב מהעבר." - שוב פעם, התנשאות.
קשה לי לומר לך היום. אני מנחה כאן תפיסה שהאינטרנט הוא עוד פלטפורמה ולא מוצר מתחרה לטלוויזיה. רק חשוב להבין שהשוק הולך יותר ויותר לכיוון האינטרנט." - הוא בעצם מודה שנמאס לו מטלוויזיה ובא לו אינטרנט, יס כבר מין בכיוון כזה עם הIPTV.
:"עכשיו, כשיס נכנסים ל-VOD, הם יתחילו להתמודד עם בעיות שאנחנו ככר עברנו אותן." - באותו משפט הוא אומר שהתשתית של יס יותר טובה משל הוט, איך יס יתחילו להתמודד בעיות שלא יכולות להיות קיימות להן? אולי בעיות אחרות.
"כעת אנו במהלך פיילוט של הפיכת הממיר שלנו לקונסולת משחקים - מדובר בטכנולוגיה שיש לי היום ול'יס' לא יהיה אותה גם עוד 15 שנה." - יס היא חברת טלוויזיה, מעצבן שהוא חושב על להשקיע דברים בשטויות מאשר בדבר האמיתי - טלוויזיה.
בסה"כ - כתבה מתנשאת, שלא לדבר על האתר שהוא מתפרסם בו שהוא קצת שנוי במחלוקת.
"בעוד חברת יס (YES) משקיעה 450 מיליון שקל בשנה על תוכן, אנחנו משקיעים 700 מיליון." - אז איפה כל הסדרות הטובות של יס בהוט?
"בנוסף, הטכנולוגיה של הוט טובה יותר, אך בגלל שיווק נכון של יס ושיווק לא נכון של הוט - אנחנו סבלנו." - שוב פעם, התנשאות, הטכנולוגיה של הוט טובה יותר ואין לה מקליט HD? ממש.
"בהחלט כן. בכל פרמטר ופרמטר אנחנו יותר טובים מ'יס'. הדבר היחיד שפוגע בנו הוא האפקט השלילי שנסחב מהעבר." - שוב פעם, התנשאות.
קשה לי לומר לך היום. אני מנחה כאן תפיסה שהאינטרנט הוא עוד פלטפורמה ולא מוצר מתחרה לטלוויזיה. רק חשוב להבין שהשוק הולך יותר ויותר לכיוון האינטרנט." - הוא בעצם מודה שנמאס לו מטלוויזיה ובא לו אינטרנט, יס כבר מין בכיוון כזה עם הIPTV.
:"עכשיו, כשיס נכנסים ל-VOD, הם יתחילו להתמודד עם בעיות שאנחנו ככר עברנו אותן." - באותו משפט הוא אומר שהתשתית של יס יותר טובה משל הוט, איך יס יתחילו להתמודד בעיות שלא יכולות להיות קיימות להן? אולי בעיות אחרות.
"כעת אנו במהלך פיילוט של הפיכת הממיר שלנו לקונסולת משחקים - מדובר בטכנולוגיה שיש לי היום ול'יס' לא יהיה אותה גם עוד 15 שנה." - יס היא חברת טלוויזיה, מעצבן שהוא חושב על להשקיע דברים בשטויות מאשר בדבר האמיתי - טלוויזיה.
בסה"כ - כתבה מתנשאת, שלא לדבר על האתר שהוא מתפרסם בו שהוא קצת שנוי במחלוקת.