כתבה על הוט (יש גם דברים חדשים כנסו...)

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
supertv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

http://www.bizportal.co.il/shukhahon/bi ... mid=257643

הדבר המגניב הוא זה שיהיו המון חידושים אגב בתור לקוח שהיום נותק מיס סופית ואיימו עליו שיש להם קשרים בהוט שיעלו לי את המחיר בחשבונית אני מעדיף הרבה יותר את הוט: גם סטארט אובר,VOD,משחקים בית מול בית ועוד...

אני רק מקווה שהם באמת יבצעו את זה ולא כמו שהם אמרו פעם שהם יעשו NPVR וגם את ה-GOD ועד עכשיו לא קיימו.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #2 

supertv כתב:http://www.bizportal.co.il/shukhahon/bi ... mid=257643

הדבר המגניב הוא זה שיהיו המון חידושים אגב בתור לקוח שהיום נותק מיס סופית ואיימו עליו שיש להם קשרים בהוט שיעלו לי את המחיר בחשבונית אני מעדיף הרבה יותר את הוט: גם סטארט אובר,VOD,משחקים בית מול בית ועוד...

אני רק מקווה שהם באמת יבצעו את זה ולא כמו שהם אמרו פעם שהם יעשו NPVR וגם את ה-GOD ועד עכשיו לא קיימו.
...
יש כבר מעל 300 אלף לקוחות HD ב HOT ,פשוט כל מי שמחדש את המבצע מקבל ממיר + 4 תחנות HD בחינם .

רק אני מקווה שממיר מג'יק HD בדרך, אין מצב שהם קופאים על השמרים .

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #3 

הם כבר קפאו על השמרים... שנתיים איחור.
למען האמת זה הדבר היחיד שחסר לי בהוט.

AmnonP
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 488
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #4 

איך מקבלים 4 ערוצי HD בחינם? יש לי ממיר Hd‏ ‏ואין לי ערוצים בחינם. תודה.
פלזמה הבחירה הטבעית

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #5 

AmnonP כתב:איך מקבלים 4 ערוצי HD בחינם? יש לי ממיר Hd‏ ‏ואין לי ערוצים בחינם. תודה.
...
יש לך כרגע את Hot3HD, Hot Movies, National Geographic HD, ונראה לי שגם ערוץ 511.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #6 

לגבי המג'יק HD, טכנאי אמר לי שהממיר קיים אך הוא בבדיקות כדי למנוע באגים כמו ב-YES MAX.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #7 

TANDBERG כתב:
AmnonP כתב:איך מקבלים 4 ערוצי HD בחינם? יש לי ממיר Hd‏ ‏ואין לי ערוצים בחינם. תודה.
...
יש לך כרגע את Hot3HD, Hot Movies, National Geographic HD, ונראה לי שגם ערוץ 511.
...
האם ניסית להוציא מהם מחיר מיוחד לחבילת HD פלטיניום (כלומר כל ערוצי הHD) בתוספת מחיר אך בניכוי חלק מה 39.90 שח שהם רוצים על כל החבילה - כי לנו יש כבר 4 ערוצי HD חינם שקיבלנו במסגרת הטריפל HD.
אני מנסה תקופה ולא מצליח להוציא מהם משהוא - נאמר למשל לשלם על כל החבילה רק 29.90 שקל.

האם יש מישהוא מחברי הפורום שמחובר להוט ורשם הצלחה בנושא הזה -כלומר רכישת כל חבילת הערוצים במחיר מופחת כי 4 ערוצי HD ממילא כבר חינם אצלינו

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #8 

ami9 כתב:
TANDBERG כתב:
...
...
האם ניסית להוציא מהם מחיר מיוחד לחבילת HD פלטיניום (כלומר כל ערוצי הHD) בתוספת מחיר אך בניכוי חלק מה 39.90 שח שהם רוצים על כל החבילה - כי לנו יש כבר 4 ערוצי HD חינם שקיבלנו במסגרת הטריפל HD.
אני מנסה תקופה ולא מצליח להוציא מהם משהוא - נאמר למשל לשלם על כל החבילה רק 29.90 שקל.

האם יש מישהוא מחברי הפורום שמחובר להוט ורשם הצלחה בנושא הזה -כלומר רכישת כל חבילת הערוצים במחיר מופחת כי 4 ערוצי HD ממילא כבר חינם אצלינו
...
לא ניסיתי - אני משלם עבור מה שאני מקבל - אנ לא רואה טעם לשלם לערוצי HD נוספים מכיוון שאין שם כלום שמעניין אותי, מתוך החבילה הזו חלק זה ספורט, חלק זה הוט בומביי :roll: ועוד כל מיני שלא מעניינים אותי. הציעו לי את זה ב40 שקלים לחודש. לא ניסיתי גם לקבל הנחה, אבדוק כשיהיו ערוצים נוספים.

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #9 

כתבה מתנשאת, זה כל מה שאני יכול להגיד, בנוסח של "אני מנכ"ל של הוט ואני אומר שהחברה שלי הרבה הרבה הרבה יותר טובה מיס!", במילים אחרות.

"בעוד חברת יס (YES) משקיעה 450 מיליון שקל בשנה על תוכן, אנחנו משקיעים 700 מיליון." - אז איפה כל הסדרות הטובות של יס בהוט?
"בנוסף, הטכנולוגיה של הוט טובה יותר, אך בגלל שיווק נכון של יס ושיווק לא נכון של הוט - אנחנו סבלנו." - שוב פעם, התנשאות, הטכנולוגיה של הוט טובה יותר ואין לה מקליט HD? ממש.
"בהחלט כן. בכל פרמטר ופרמטר אנחנו יותר טובים מ'יס'. הדבר היחיד שפוגע בנו הוא האפקט השלילי שנסחב מהעבר." - שוב פעם, התנשאות.
קשה לי לומר לך היום. אני מנחה כאן תפיסה שהאינטרנט הוא עוד פלטפורמה ולא מוצר מתחרה לטלוויזיה. רק חשוב להבין שהשוק הולך יותר ויותר לכיוון האינטרנט." - הוא בעצם מודה שנמאס לו מטלוויזיה ובא לו אינטרנט, יס כבר מין בכיוון כזה עם הIPTV.
:"עכשיו, כשיס נכנסים ל-VOD, הם יתחילו להתמודד עם בעיות שאנחנו ככר עברנו אותן." - באותו משפט הוא אומר שהתשתית של יס יותר טובה משל הוט, איך יס יתחילו להתמודד בעיות שלא יכולות להיות קיימות להן? אולי בעיות אחרות.
"כעת אנו במהלך פיילוט של הפיכת הממיר שלנו לקונסולת משחקים - מדובר בטכנולוגיה שיש לי היום ול'יס' לא יהיה אותה גם עוד 15 שנה." - יס היא חברת טלוויזיה, מעצבן שהוא חושב על להשקיע דברים בשטויות מאשר בדבר האמיתי - טלוויזיה.
בסה"כ - כתבה מתנשאת, שלא לדבר על האתר שהוא מתפרסם בו שהוא קצת שנוי במחלוקת.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #10 

מה לעשות שהטכנולוגיה של הוט כתשתית תת קרקעית הרבה יותר בטוחה ובעלת יותר אפשריות ,אפילו

הבעלים של YES מנסה להתפטר ממנה .

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”