שירשורים על גניבה ורמאות לא מותרים
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני מפרסם את ההודעה הזו כאן כי השירשור האחרון על שיטות איך לרמות את המכס, עבר לטעמי, את גבול הטעם הטוב.
השרשור נמחק, מן הסתם.
אין בעיה לדבר על אלטרנטיבות רכישה, כמו ייבוא אישי או קנייה דרך שירותים השולחים לארץ, אבל כל עוד מדובר על פעילויות חוקיות.
לתשומת ליבכם.
השרשור נמחק, מן הסתם.
אין בעיה לדבר על אלטרנטיבות רכישה, כמו ייבוא אישי או קנייה דרך שירותים השולחים לארץ, אבל כל עוד מדובר על פעילויות חוקיות.
לתשומת ליבכם.
אם ככה תסגרו גם את פורום תוכן וטלוויזיה , מאחר ו95% מהנושאים שם הם על סרטים וסדרות שהורדו בצורה לא חוקית מהאינטרנט, הפרת זכויות יוצרים זה גם עבירה על החוק לא ?
לא שאני תומך בפתיחת דיונים על שיטות רמאות, אבל, אם כבר אז כבר...
לא שאני תומך בפתיחת דיונים על שיטות רמאות, אבל, אם כבר אז כבר...
נערך לאחרונה על ידי shuali ב 27/12/2010 16:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
שיט, המרטין הזה משבית שמחה אמיתי. בדיוק רציתי לשאול איך אפשר להבריח אקסטזי בכדורי M&M כדי לעבוד על המכס.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
elangab
אני חושב שכל אחד צריך לעשות את חשבון הנפש שלו. דין מי שחונה על מדרכה אינו זהה למי שגנב, רצח או אנס.
ברור שיש חוק וויש דרגות שונות של חומרה. לנו יש גבול ברור באיזור האפור.
אבל אי אפשר לומר שאם לא אוכפים עבירות מהירות אז זה יהיה צביעות לאסור רצח ואונס.
אנחנו קובעים קו ברור גם בנושאי העתקות תוכן. לינקים או קישורים ישירים לתוכן לא חוקי (כולל תרגום) הם מחוץ לתחום. כך שאנחנו אוכפים גם ״עבירות חניה״.
בקיצור, אל תטיף לנו מוסר - המדיניות שלנו עקבית וברורה באיזור האפור.
אני חושב שכל אחד צריך לעשות את חשבון הנפש שלו. דין מי שחונה על מדרכה אינו זהה למי שגנב, רצח או אנס.
ברור שיש חוק וויש דרגות שונות של חומרה. לנו יש גבול ברור באיזור האפור.
אבל אי אפשר לומר שאם לא אוכפים עבירות מהירות אז זה יהיה צביעות לאסור רצח ואונס.
אנחנו קובעים קו ברור גם בנושאי העתקות תוכן. לינקים או קישורים ישירים לתוכן לא חוקי (כולל תרגום) הם מחוץ לתחום. כך שאנחנו אוכפים גם ״עבירות חניה״.
בקיצור, אל תטיף לנו מוסר - המדיניות שלנו עקבית וברורה באיזור האפור.
עופר, האתר הוא שלך ושל שותפיך בבעלות פרטית, ונכון שזכותכם להחליט על כל נוהל חוקים שהוא.
לא אשקר, באופן אישי מאוד צורם לי כל הודעות ההורדות, ולא (רק) בגלל "מוסר", אלא כי זה מוריד מרמת השיח של האתר, והדיונים האלו נותנים הרגשה שהגעתי לחלק באתר של ילדים בני 15... אנשים פה קונים ציוד באלפי שקלים, אבל לא ישלמו על תוכן. נו, מילא, כל אחד וה "אני מאמין" שלו.
ההשוואה שלך לא נכונה, הורדת תוכן לא חוקית זו גניבה, דיוני הברחות מכס מקרן זה סוג של העלמת מס/התחמקות מתשלום - לא זה ולא זה אפילו מתקרבים לחומרה של אונס או רצח, זה ממש לא באותה סקאלה.
השורה האחרונה שלך לא כ"כ מובנת, אם אתם לא רוצים פידבק, סבבה - אבל זה קצת מרגיש כמו "כי אני ההורה, וככה אני אומר וזה צודק".
אני לא משתתף כבד באתר, ויחסית חדש פה - כמישהו שמגיע מבחוץ ולא חלק מהקהילה, יש לי עד היום רגשות מעורבים מההחלטה לאפשר שיח על נושאי גניבת תוכן, באתר מכובד כשלכם. שמרתי את זה לעצמי, והייתי שומר את זה לעצמי בהמשך, אבל ההודעה של מרטין קצת הרגישה יד אחת מכה, יד שניה מלטפת, וזה צרם.
לא אשקר, באופן אישי מאוד צורם לי כל הודעות ההורדות, ולא (רק) בגלל "מוסר", אלא כי זה מוריד מרמת השיח של האתר, והדיונים האלו נותנים הרגשה שהגעתי לחלק באתר של ילדים בני 15... אנשים פה קונים ציוד באלפי שקלים, אבל לא ישלמו על תוכן. נו, מילא, כל אחד וה "אני מאמין" שלו.
ההשוואה שלך לא נכונה, הורדת תוכן לא חוקית זו גניבה, דיוני הברחות מכס מקרן זה סוג של העלמת מס/התחמקות מתשלום - לא זה ולא זה אפילו מתקרבים לחומרה של אונס או רצח, זה ממש לא באותה סקאלה.
השורה האחרונה שלך לא כ"כ מובנת, אם אתם לא רוצים פידבק, סבבה - אבל זה קצת מרגיש כמו "כי אני ההורה, וככה אני אומר וזה צודק".
אני לא משתתף כבד באתר, ויחסית חדש פה - כמישהו שמגיע מבחוץ ולא חלק מהקהילה, יש לי עד היום רגשות מעורבים מההחלטה לאפשר שיח על נושאי גניבת תוכן, באתר מכובד כשלכם. שמרתי את זה לעצמי, והייתי שומר את זה לעצמי בהמשך, אבל ההודעה של מרטין קצת הרגישה יד אחת מכה, יד שניה מלטפת, וזה צרם.