מדריך הגדרות ffdshow ל- Windows 7
היי,
אחרי חיפושים מתמשכים באתר לא מצאתי מדריך שמפרט איך לקנפג את ה- ffdshow video decoder בהתאמה עם win 7 ו mpc-hc.
מצאתי מדריך מפורט ב- AVS עם ים פרטים שפשוט לא מצאתי את עצמי וגם לא הבנתי את הרוב, מחוסר נסיון.
מישהו עם נסיון יוכל להתנדב ולתרגם את זה? אני חושב שזה ממש יכול לעזור לנו פה.
קישור:
http://www.avforums.com/forums/home-ent ... -win7.html
תודה מראש.
אחרי חיפושים מתמשכים באתר לא מצאתי מדריך שמפרט איך לקנפג את ה- ffdshow video decoder בהתאמה עם win 7 ו mpc-hc.
מצאתי מדריך מפורט ב- AVS עם ים פרטים שפשוט לא מצאתי את עצמי וגם לא הבנתי את הרוב, מחוסר נסיון.
מישהו עם נסיון יוכל להתנדב ולתרגם את זה? אני חושב שזה ממש יכול לעזור לנו פה.
קישור:
http://www.avforums.com/forums/home-ent ... -win7.html
תודה מראש.
נערך לאחרונה על ידי omerabr ב 27/12/2010 14:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
הבעיה היא שבמדריך לקודקים של SHARK007 , לא מוסבר איך להגדיר את הקודק עצמו.
ויכול להיות שאפשר לשפר את איכות התמונה עם הגדרות ספציפיות בתוך ה-decoder.
האם קיים מדריך כזה באתר? האם זה הכרחי? או שמספיק להגדיר לפי המדריך קודקים....
ויכול להיות שאפשר לשפר את איכות התמונה עם הגדרות ספציפיות בתוך ה-decoder.
האם קיים מדריך כזה באתר? האם זה הכרחי? או שמספיק להגדיר לפי המדריך קודקים....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
בהגדרת המקודד עצמו אין הבדל בין XP ל-Windows 7. זה אותו דבר.
השאלה היא מה אתה מעוניין לעשות.
השאלה היא מה אתה מעוניין לעשות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני יהיה יותר ספציפי..
אני היום משתמש ב- MPC-HC להרצת mkv הורדתי את חבילת shar007 ל-32 ביט ו-64 ביט (יש לי ווינדוס 7 64).
איך אני מקנפג את ffdshow שיפענח את הקבצים הללו ולא יעבוד אם קודק של MPC?
האם יש צורך לגעת בהגדרות resizing ו post processing כפי שמוסבר במדריך (מהלינק למעלה)?
האם הנגן של xbmc (לניגון קבצים אחרים מ-mkv) משתמש ב-ffdshow? יש דרך לקנפג את זה? מה מומלץ?
תודה
אני היום משתמש ב- MPC-HC להרצת mkv הורדתי את חבילת shar007 ל-32 ביט ו-64 ביט (יש לי ווינדוס 7 64).
איך אני מקנפג את ffdshow שיפענח את הקבצים הללו ולא יעבוד אם קודק של MPC?
האם יש צורך לגעת בהגדרות resizing ו post processing כפי שמוסבר במדריך (מהלינק למעלה)?
האם הנגן של xbmc (לניגון קבצים אחרים מ-mkv) משתמש ב-ffdshow? יש דרך לקנפג את זה? מה מומלץ?
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

MPC HC: תוסיף את הפילטר ffdshow video decoder ב-External Filters של ה-MPC HC ותשים אותו על Prefer, כפי שמודגם בנספח מספר 1 ב"מדריך המהיר לצפייה בתכני HD".
בשביל תכני HD לדעתי אין צורך לגעת ב-resize וב-post processing.
ל-XBMC הרשמי מקודדים פנימיים והוא לא משתמש ב-FFDShow, אבל יש גירסה מיוחדת המאפשרת שימוש במקודדים חיצוננים (גירסת DSPlayer), אתה יכול לנסות אותה.
ל-XBMC הרשמי מקודדים פנימיים והוא לא משתמש ב-FFDShow, אבל יש גירסה מיוחדת המאפשרת שימוש במקודדים חיצוננים (גירסת DSPlayer), אתה יכול לנסות אותה.
תודה!! זאת אומרת שאין צורך לגעת בכלל בהגדרות הדיקודר? בשביל תרגום? או על איזה פורמט לרוץ?... מספיק שעושים את זה בהגדרות של ה- MPC?pixies כתב:MPC HC: תוסיף את הפילטר ffdshow video decoder ב-External Filters של ה-MPC HC ותשים אותו על Prefer, כפי שמודגם בנספח מספר 1 ב"מדריך המהיר לצפייה בתכני HD".
ל-XBMC הרשמי מקודדים פנימיים והוא לא משתמש ב-FFDShow, אבל יש גירסה מיוחדת המאפשרת שימוש במקודדים חיצוננים (גירסת DSPlayer), אתה יכול לנסות אותה....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בשביל תרגום צריך כמובן לקבוע גודל רצוי ושה-Charset על עברית, כפי שמוסבר בסעיף הכתוביות ב"מדריך לסדר התקנה מומלץ" בראש הפורום, אלא אם כן אתה משתמש במנוע הכתוביות של MPC HC ואז כדאי לכבות את הכתוביות של FFDShow.
שוב, לא ברור מה אתה מעוניין לעשות. מה הכוונה "על איזה פורמט לרוץ"?
שוב, לא ברור מה אתה מעוניין לעשות. מה הכוונה "על איזה פורמט לרוץ"?