בלוריי לצפיה
-
Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
אין לי תכנים בבלוריי ואני נאלץ לקנות רכשתי סרט בלוריי מקורי איך אני יכול לצפות בו דרך המזרימדיה ?אין לי כונן בלוריי במחשב והמזרימדיה היא 210 ללא כונן בלוריי ?
תודה על עזרכתם..אגב למי שיש תכנים בבלו ריי ומוכן לשתף אותי ולא משנה מאיזה אזור בארץ אני אהיה אסיר תודה ...
תודה מראש..
תודה על עזרכתם..אגב למי שיש תכנים בבלו ריי ומוכן לשתף אותי ולא משנה מאיזה אזור בארץ אני אהיה אסיר תודה ...
תודה מראש..
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17932
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
במידה ואין לך כונן בלו ריי לא תוכל לצפות בכותר שרכשת. למה רכשת ?kiko11 כתב:אין לי תכנים בבלוריי ואני נאלץ לקנות רכשתי סרט בלוריי מקורי איך אני יכול לצפות בו דרך המזרימדיה ?אין לי כונן בלוריי במחשב והמזרימדיה היא 210 ללא כונן בלוריי ?
תודה מראש.....
אילו היית רוכש את ה C200 + כונן בלו ריי היית מסודר .
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מה זאת אומרת?
רוב המשתמשים עובדים עם סטרימר ללא כונן בלו-ריי, ועדיין נהנים מתכנים איכותיים!
אתה פשוט מוריד תכנים באיכות גבוהה, כולל ריפים של מלאים של בלו-ריי, במקום לרכוש מדיה אופטית.
עדיין תהיה לך גישה לכל הכותרים הטובים, עם או בלי תפריטים (שזה פחות רלוונטי לך...), ועם או בלי פורמטי האודיו החדשים.
באיזה סוג של תכנים אתה צופה היום?
אתה פשוט מוריד תכנים באיכות גבוהה, כולל ריפים של מלאים של בלו-ריי, במקום לרכוש מדיה אופטית.
עדיין תהיה לך גישה לכל הכותרים הטובים, עם או בלי תפריטים (שזה פחות רלוונטי לך...), ועם או בלי פורמטי האודיו החדשים.
באיזה סוג של תכנים אתה צופה היום?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

כן אבל הוא שאל איך הוא יכול לצפות בכותר שרכש ומה לעשות שהוא לא יכול ,בהתחשב בחומרה שיש לו.Irus כתב:מה זאת אומרת?
באיזה סוג של תכנים אתה צופה היום?...
-
Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
תודה על העזרה כיום אני צופה בסרטים לא בHD והסאונד לא תמיד ב5.1 .
רכשתי את המגבר של אונקיו 608 כדי להגיע לאיכות סאונד DTS או כל פורמטי הסאונד החדשים הקיימים היום .האם הדרך היחידה שלי היא להוריד תכנים ואם כן איך עושים זאת ?
תודה לכל העוזרים..
רכשתי את המגבר של אונקיו 608 כדי להגיע לאיכות סאונד DTS או כל פורמטי הסאונד החדשים הקיימים היום .האם הדרך היחידה שלי היא להוריד תכנים ואם כן איך עושים זאת ?
תודה לכל העוזרים..
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לא ניתן להסביר לך איך להוריד מעל גבי הפורום מסיבות ברורות.kiko11 כתב:תודה על העזרה כיום אני צופה בסרטים לא בHD והסאונד לא תמיד ב5.1 .
תודה לכל העוזרים.....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

איך יעשה RIP של תוכן הדיסק כל עוד אין לו חומרה (כונן BD לצורך הענין)שיודעת לקרוא את מה שיש בדיסק???tamirl כתב:אתה יכול לעשות בעצמך RIP של תוכן הדיסק שקנית, לשמור את זה כקובץ ולראות על הסטרימר.
איך עושים את זה בדיוק ? שאלה טובה... בטח מישהו אחר בפורום יוכל לתת עצה....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אפשרי אבל תצטרך להשתמש בתוכנה לביטול הגנותknazi כתב:אני מעלה פה אופציה שאני לא בטוח אם אפשרית אשמח אם מישהו שיודע יגיב..
ניתן לקנות כונן BD למחשב ולשתף אותו ולנגן דרך הA210 או שזה לא אפשרי?...