זה לא metz תסתכלו טוב הם מחקו את השם אני צריך לדעת את השם שכתוב שם כי יש לי בדיוק טלויזיה כזו ואני צריך קודים לשלט של hot עכשיו אני צריך את החברה האמיתית שיצרה את הטלויזיה הזו ...תודה לעוזר
מבחינת קודים לשלט תנסה ללחוץ: SET>TV>001 - במידה והטלויזיה נכבית תלחץ שוב על SET בכדי לשמור את הקוד.
אתה תמיד יכול לנסות גם סריקה אוטומטית , ללחוץ: SET>TV>CH (כפתור ה- CH פלוס) עד אשר הטלויזיה נכבית ואז לעזוב
את הלחצן וללחות על SET בכדי לשמור את הקוד.
תנסה לעשות סריקת קוד אוטומטית.
תעמוד עם השלט מול הטלויזיה כשהיא דלוקה, תלחץ על לחצן ה- SET בשלט (תוודא שנדלקת נורה אדומה קבועה למעלה בשלט) לאחר מכן לחץ על כפתור
TV ולאחר מכן תלחץ על לחצן +CH קבוע ואל תעזוב (הנורה האדומה בשלט תהבהב) עד שהטלויזיה נכבית, ברגע שהיא נכבית תעזוב את הלחצן ולחץ על
לחצן SET , ולאחר מכן תנסה להדליק את הטלויזיה מהשלט.
(ההסבר הנ"ל מתייחס לשלט דיגיטלי מהסוג הרגיל).
נסייתי גם את זה (את השלב הזה עשייתי ראשון)
היה לי טלויזיה piot עשייתי סריקה אוטומטית וזה תוך שנייה כיבה את הטלויזיה בטלויזיה הזו עשייתי הכל וכלום לא עוזר..בישביל לכבות את הטלויזיה אני צריך ללכת אם 2 שלטים בישביל להרים את הווליום צריך ללכת אם 2 שלטים ...
איזה סוג שלט דיגיטלי יש לך ? (הכפתור כיבוי וההדלקה העליון נמצא בצד שמאל או ימין?)
יש לך למטה שני לחצנים רחבים - שבשמלי רשום TV ובימני לידו רשום HOT?
או שיש לך 3 לחצנים למעלה שרשום עליהם TV HOT ו- VCR ?
השלט הזה אמור לשלוט על טלויזית GREATZ - תנסה שוב לעשות את הסריקה מול הטלויזיה (תחזיק את לחצן ה +CH - בזמן הסריקה עד שטלויזיה תכבה כמובן - אל תעזוב בכל מקרה את הלחצן עד שהנורית האדומה למעלה בשלט לא נכבית - אם הנורית תכבה בשלב מסויים ועדיין הטלויזיה לא כבתה אז תעזוב ותתחיל שוב את הסריקה אך הפעם תחזיק את לחצן ה CH- (מינוס) קבוע עד שהטלויזיה תכבה , או עד שהנורית תכבה...)