חוויה "לא טובה" מימוש קופון אמיגו תל אביב

המקום לשאול שאלות על קפה, קפסולות, מכונות קפה, סוגי קפה ירוק, חנויות
hahaggai פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

לחברים שלום

לאחר מעקב של כמה חודשים בפורום ומחשבות על שדרוג ה chromex 170, לאור המבצע באמיגו הוחלט כי הגיע הרגע וזהו הזמן לשדרג לאוסקר. כמו כולם גם אני הייתי סקפטי בעניין הקופונים, ושיחת טלפון לסניף בתל אביב לא הרגיעה אותי, למרות ההתחיבות שקנייה של אוסקר היא אפשרית כחלק מן המבצע.
ביום שלישי שבוע שעבר הגעתי לחנות ודיברתי עם המוכרים על השאלה האם המכונה הנ"ל היא חלק מן המבצע. כמובן שנאמר לי שכן ושאני רק צריך להביא את הקופונים. בו ברגע שאלתי האם ניתן להזמין מראש את המכונה על מנת שהמכונה תגיע כבר ביום ראשון או בתחילת השבוע לפחות, נאמר לי שאין בעיה כל שעלי להביא הוא את הקופונים.
לאחר מחשבה, כמובן שקניתי 25 קופונים וביום למחרת כבר הייתי שם עם הקופונים, דיברתי עם המוכר שם, וביקשתי ממנו שיזמין כבר עכשיו אוסקר שחורה על מנת שביום ראשון, בתחילת המבצע המכונה תהיה ואוכל לקחת אותה ולהנות ממנה, ושחס וחלילה לא יזמינו אותה מראש ושלא ישאר במלאי.
ביום ראשון בשעה 10:03 (החנות נפתחה ב10) התקשרתי לשאול איפה ההזמנה עומדת, והתשובה הייתה שאין כל זכר להזמנה שלי, הסברתי שאני כבר הזמנתי ביום שלישי\רביעי ונאמר לי שההזמנה נשלחה, המוכר לא ידע מה לענות לקח את הטלפון שלי ואמר שיחזרו אלי. בשעה 16:00 לאחר שלא חזרו אלי התקשרתי אליהם שוב וענה לי המוכר שהזמנתי ממנו ביום שלישי (שמו שמור עמי), הוא לא הכחיש את ההתחיבות שלו לקניה שלי אך אמר שכל המכונות במלאי של החברה (אוסקר) אזל ושלו אין מה לעשות... הזכרתי לו שוב שהוא כמוכר הבטיח לי את ההזמנה שלי ושקניתי את הקופונים רק לאחר שהוא אמר שהוא יזמין לי מראש את המכונה. לאחר שהוא פשוט לא היה מוכן לתת פתרון או לנסות לחשוב על אחד ביקשתי לדבר עם "ההנהלה", והוא נתן לי את המספר של שאול מחיפה. (n) :@
דיברתי עם שאול מחיפה והסברתי לו את המקרה כי לא מדובר במקרה שנאמר לי שההזמנה תלויה במלאי, אלא הובטח לי שהמכונה הוזמנה ונקנו קופונים על סמך הבטחה זו... :evil:
לאחר הרבה סיפורים ונסיונות להסבר, שאול אמר שהוא יבדוק מה הוא יוכל לעשות בנידון... ואמר שיחזור אלי ביומיים הקרובים. :roll:
כולי תקווה שמכל המבצע של אמיגו לא ישאר לי טעם של מנת אספרסו "שהסתבכה", אלא טעם של מנה מוצלחת, וכמובן שרמת השירות בארץ ובחנות זו בפרט היא לא מחפירה, אלא שניתן לסמוך על "מילה" של נציג הרשת.

כמובן שאעדכן בהתפתחויות

חגי

thedoctor
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

ראיתי עוד תגובה כזאת באחד הדיונים על זה. והאמת שלא הצלחתי להבין את הבעיה - אם אין במלאי מה הבעיה להזמין?
או שאולי פספסתי פה משהו? הם מפסיקים בכלל למכור את האוסקר (כי אז זה יכול להיות הגיוני)?

לא השתוללתי וקניתי בסה"כ שני קופונים (בעיקר בשביל קפה קלוי שוטף וכמה פריטים כמו פילטרים, מברשות ושטויות) - אני מנסה להבין אם יכול להווצר מצב שאני אבוא לרכוש משהו ויגידו לי שאין במלאי כרגע אז בכלל אי אפשר לנצל את הקופון - הרי יש חודשיים לנצל אותם... לא?

roli_bark
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 149
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #3 

חגי - אל תרפה ותתקשר לשאול מ"אמיגו" 3 פעמים ביום. רק ככה זה עובד במחוזותינו.

gigikobi
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

חגי המקרה שלי הוא בדיוק כמו שלך!
שאלתי גם לפני שרכשתי את התווים ואמרו לי כן יש ואין שום בעיה לקנות אותה במבצע!
כשאבא שלי הגיע ב-9 בבוקר אתמול לקנות אתה אמרו שאין במלאי וגם לא יהיה כי הם לא יביאו אותה יותר!
אני מקווה שימצאו פתרון בהקדם.
נערך לאחרונה על ידי gigikobi ב 27/12/2010 19:29, נערך פעם 1 בסך הכל.

joncafe
סמל אישי של משתמש
גורו קפה
גורו קפה
תגובות: 2335
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

שליחה #5 

אופס - לא טוב, בכלל.
מצד שני - אמיגו השקיעו הרבה במבצע הזה, ונראה לי שעקב המחירים המאד נמוכים (מאד, מאד נמוכים) יוצא שהרווח האמיתי היחיד שלהם מהמבצע הוא יחסי ציבור. אם הם לא רוצים שבסוף שכרם בעניין זה ייצא בהפסדם, אני בטוח שהם יבינו שכדאי להם לטפל בכם (ובאחרים, במידה וייתקלו בבעיות כאלו), וכמה שיותר מהר.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler

roli_bark
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

gigikobi כתב:חגי המקרה שלי הוא בדיוק כמו שלך!
שאלתי גם לפני שרכשתי את התווים ואמרו לי כן יש ואין שום בעיה לקנות אותה במבצע!
כשאבא שלי הגיע ב-9 בבוקר אתמול לקנות אתה אמרו שאין במלאי וגם לא יהיה כי הם לא יביאו אותה יותר!
לדעתי זו חוצפה, אני מקווה שימצאו פתרון בהקדם.
...
גם אתה כמו חגי הזמנת "אוסקר" ?
אם זה אכן נכון, ואמרו לך ש"אין במלאי, והם לא יביאו אותה יותר", אני מציע לשניכם לשקול לרכוש אצלם מכונה אחרת שקיימת במלאי.

gigikobi
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #7 

כן אותו המקרה.
חשבתי על לרכוש אצלהם מכונה אחרת הבעיה היא שאין להם מכונה אחרת ברמה של אוסקר אלא רק E61 שהיא כמה רמות מעל, גם במחיר.
המחיר של ה E61 שיש להם של ECM הוא במבצע טרייד אין החזר של 2000 ש"ח על כל מכונה ישנה. אבבבללללל במבצע התווים אין החזר על מכונה ישנה לכן המחיר חוזר למחיר המקורי שהוא 8890 ש"ח מזה תוריד 2500 של המבצע נשאר 6390 ש"ח שאני צריך להוסיף! התכוונתי להשקיע 2500 שח בקושי רב אין סיכוי שאני משלם 6390 ש"ח מילא היו נותנים לי אופציה של משהו ברמה טובה ב-1000 ש"ח יותר לא ב3890 יותר.

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 679 פעמים

שליחה #8 

ממש נשמע מרגיז :roll:
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #9 

המבצע הזה עלול לפגוע קשות באמיגו, אם זו תהיה ההתנהלות.

ברור שמבחינה ישירה ופיננסית נטו, הם כנראה לא מרוויחים מהמבצע ואולי אפילו מפסידים. כל הרעיון יהיה להגדיל את קהל הלקוחות הקיימים, ואת זה עושים עם שירות טוב והוגן.

doron_boogie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 958
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #10 

גם אני שקלתי לרכוש אוסקר ולמכור את הסילביה ולמזלי לא הלכתי על זה..
טלפנתם לוודא שיש במלאי והבטיחו שכן. הם חייבים!!! לספק לכם אוסקר.
ההתפשרות היחידה שאני רואה כאן היא לתת לכם זיכוי של 5000 ש"ח על הקופונים לזמן בלתי מוגבל (בניגוד לחודשיים - המצב היום) כדי שתוכלו לקנות קפה ואביזרים קטנים בלי לחץ במשך תקופה ארוכה.

hahaggai פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #11 

מה שהחברה צריכה לעשות הוא למלא את המלאי של המכונות שלה (מה שכנראה יקרה יום למחרת סוף המבצע), ולעמוד במבצע אותו היא בעצמה הכריזה עליו. ואני כבר לא אמשיך על כך שהרשת צריכה לעמוד מאחורי ההתחיבויות של אנשיה. :x
כמובן שבשיחות מול שאול שאלתי אותו מה הבעיה להזמין עכשיו את המכונה שתוך חודש תגיע וכולם יהיו שמחים ומסופקים... אך הוא חשב שאני פרוסת לחם, והחליט למרוח אותי בתשובות שלא אלעה אותכם. :evil:
מאוד מעצבן שבתחום שהוא יחסית נישתי וקטן (מכונות קפה ביתיות 4K+), רשתות חושבות שהן יכולות להתנהג כאחרון המוסכים.....

אך שוב אני עוד חושב ששאול מחיפה יכול לשנות את המצב , אני לא בקיא בזמני הזמנת מכונות אך לפי דעתי כל אדם יכול לדאוג ליבוא מכונה תוך חודש, אחת כמה וכמה רשת מקצועית ורצינית העוסקת בתחום.

עדכונים יבואו בהמשך...

eliel1010
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1559
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

שליחה #12 

חבל שהמבצע הזה מתחיל לקבל פן שלילי כל כך.
אני כבר חשבתי שבאמת יש פה מבצע טוב אם התנהלות טובה של החברה אבל לפי מה שאני קורא בפורום יש הרבה מאוכזבים (n)

מקווה שתגיע להסדר איתם

doron_boogie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

למרות הכעס על הבעיות, בכל זאת לא הכל שחור ואמיגו הרימו פה כפפה ויצרו תקדים חשוב.
אני מקווה מאד שיפצו את המאוכזבים כמו שצריך.

roli_bark
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

doron_boogie כתב:למרות הכעס על הבעיות, בכל זאת לא הכל שחור ואמיגו הרימו פה כפפה ויצרו תקדים חשוב.
אני מקווה מאד שיפצו את המאוכזבים כמו שצריך.
...
אני מקווה שאתה צודק.

אבל, על פניו נראה לי שכל הסיפור הוא - Too Good To Be True - ביחוד לאור ההנחות המפליגות.
מבצעים כאלו [מעל 50% הנחה] נפוצים בעיקר באמריקה (בתקופת פוסט-החגים - כלומר עכשיו).
בארצנו הקטנטונת, ועם הישראלים התחמנים, הייתי מסייג מבצעים כאלו ואומר לעצמי - There 's NO free lunch

doron_boogie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

ובכל זאת.. הרבה אנשים 'הרווחיו' סכומים לא מבוטלים בזכות המבצע.
אני לא מנסה לסנגר על אמיגו ושוב, מה שהובטח צריך לקיים, אבל גם אי אפשר להתעלם מהעובדה ששילמתי אתמול 1600 ש"ח במקום 2600 בערך ושאנשים קנו ב-600 ש"ח מטחנה שאחרי מבצע הייתה עולה 900.

roli_bark
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

האם נראה לך הגיוני שבית עסק מוכר את כל הסחורה שבאתר לו באופן גורף ב- 50% הנחה ?
מילא, על מוצרים נבחרים, אבל לא על הכל. משהו נראה לי "עם-ריח-דג-לא-טרי" כאן ...

הערה: אין לי, ולא היה לי, שום קשר (לא אישי, ולא מסחרי) עם עסק כלשהוא הקשור לקפה.

doron_boogie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

roli_bark כתב:האם נראה לך הגיוני שבית עסק מוכר את כל הסחורה שבאתר לו באופן גורף ב- 50% הנחה ?

הערה: אין לי, ולא היה לי, שום קשר (לא אישי, ולא מסחרי) עם עסק כלשהוא הקשור לקפה.
...
נראה לי מוזר.. אבל אני לא מתכחש לעובדה שמאות אנשים קנו בחצי מחיר ('מחירון' כמובן - משהו כמו 30% בפועל)

גיל_ש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #18 

roli_bark כתב:האם נראה לך הגיוני שבית עסק מוכר את כל הסחורה שבאתר לו באופן גורף ב- 50% הנחה ?

...

ת'אמת, לסט החדש שלי, אסקסו בייסיק ומטחנת מיני, יש כרגע ריח של קפה טרי וריחני. שום דבר שקרוב לריח-של-דג-לא טרי...
בסה"כ קניתי בזול מאד (גם אם לא 50% בדיוק...) קיבלתי שירות יעיל ויצאתי מרוצה. אני לא כל כך מבין את הסקפטיות: לפעמים מבצע טוב הוא פשוט כזה- מבצע טוב... צריך להאמין, לקנות בזול ולהגיד תודה.

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #19 

גיל_ש כתב:

...

ת'אמת, לסט החדש שלי, אסקסו בייסיק ומטחנת מיני, יש כרגע ריח של קפה טרי וריחני. שום דבר שקרוב לריח-של-דג-לא טרי...
בסה"כ קניתי בזול מאד (גם אם לא 50% בדיוק...) קיבלתי שירות יעיל ויצאתי מרוצה. אני לא כל כך מבין את הסקפטיות: לפעמים מבצע טוב הוא פשוט כזה- מבצע טוב... צריך להאמין, לקנות בזול ולהגיד תודה.
...
אבל הנה, יש כאלה שהאמינו, קנו בזול ואין להם על מה להגיד תודה. גם כשאני צילצלתי (פעמיים!) ושאלתי על האוסקר אמרו לי שזה אפשרי. מזלי שלא היה לי כסף באותו הזמן כדי לקנות את התלושים....

מה הבעיה להחזיר את התלושים ?

dorso
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 389
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #20 

למה בחו"ל כל שנה יש מכירות סוף שנה מטורפות , אנשים ישנים בפתח החנות.
אבל אצלנו שעושים מבצע טוב של 25% -50% הנחה קשה לנו לקבל את זה "שלא עובדים עלינו".
אנחנו פשוט לא רגילים למה שרוב העולם מכיר כבר מזמן.

שלח תגובה

חזור אל “בית הקפה”