לאחר מעקב של כמה חודשים בפורום ומחשבות על שדרוג ה chromex 170, לאור המבצע באמיגו הוחלט כי הגיע הרגע וזהו הזמן לשדרג לאוסקר. כמו כולם גם אני הייתי סקפטי בעניין הקופונים, ושיחת טלפון לסניף בתל אביב לא הרגיעה אותי, למרות ההתחיבות שקנייה של אוסקר היא אפשרית כחלק מן המבצע.
ביום שלישי שבוע שעבר הגעתי לחנות ודיברתי עם המוכרים על השאלה האם המכונה הנ"ל היא חלק מן המבצע. כמובן שנאמר לי שכן ושאני רק צריך להביא את הקופונים. בו ברגע שאלתי האם ניתן להזמין מראש את המכונה על מנת שהמכונה תגיע כבר ביום ראשון או בתחילת השבוע לפחות, נאמר לי שאין בעיה כל שעלי להביא הוא את הקופונים.
לאחר מחשבה, כמובן שקניתי 25 קופונים וביום למחרת כבר הייתי שם עם הקופונים, דיברתי עם המוכר שם, וביקשתי ממנו שיזמין כבר עכשיו אוסקר שחורה על מנת שביום ראשון, בתחילת המבצע המכונה תהיה ואוכל לקחת אותה ולהנות ממנה, ושחס וחלילה לא יזמינו אותה מראש ושלא ישאר במלאי.
ביום ראשון בשעה 10:03 (החנות נפתחה ב10) התקשרתי לשאול איפה ההזמנה עומדת, והתשובה הייתה שאין כל זכר להזמנה שלי, הסברתי שאני כבר הזמנתי ביום שלישי\רביעי ונאמר לי שההזמנה נשלחה, המוכר לא ידע מה לענות לקח את הטלפון שלי ואמר שיחזרו אלי. בשעה 16:00 לאחר שלא חזרו אלי התקשרתי אליהם שוב וענה לי המוכר שהזמנתי ממנו ביום שלישי (שמו שמור עמי), הוא לא הכחיש את ההתחיבות שלו לקניה שלי אך אמר שכל המכונות במלאי של החברה (אוסקר) אזל ושלו אין מה לעשות... הזכרתי לו שוב שהוא כמוכר הבטיח לי את ההזמנה שלי ושקניתי את הקופונים רק לאחר שהוא אמר שהוא יזמין לי מראש את המכונה. לאחר שהוא פשוט לא היה מוכן לתת פתרון או לנסות לחשוב על אחד ביקשתי לדבר עם "ההנהלה", והוא נתן לי את המספר של שאול מחיפה.
דיברתי עם שאול מחיפה והסברתי לו את המקרה כי לא מדובר במקרה שנאמר לי שההזמנה תלויה במלאי, אלא הובטח לי שהמכונה הוזמנה ונקנו קופונים על סמך הבטחה זו...
לאחר הרבה סיפורים ונסיונות להסבר, שאול אמר שהוא יבדוק מה הוא יוכל לעשות בנידון... ואמר שיחזור אלי ביומיים הקרובים.
כולי תקווה שמכל המבצע של אמיגו לא ישאר לי טעם של מנת אספרסו "שהסתבכה", אלא טעם של מנה מוצלחת, וכמובן שרמת השירות בארץ ובחנות זו בפרט היא לא מחפירה, אלא שניתן לסמוך על "מילה" של נציג הרשת.
כמובן שאעדכן בהתפתחויות
חגי