הגעתי עכשיו הביתה, חצי שעה אחרי שיצאתי מהבית של כפיר, ועדיין יש לי אפטר-טייסט בפה!
חשבתי לעצמי בדרך שהמילה היחידה לתאר את המכונה הזו היא "מרהיב"... ספקטקיולאר!
די מצחיק לראות איך אניטה פתאום נראית קטנה ומפוחדת. הנירוסטה המבריקה של אניטה נראית עכורה מול הנצנוץ המבריק והאיכותי של המכונה החדשה. פשוט ליגה אחרת לגמרי של מכונה, של אחיזה, של קפה בכוס. לקח הרבה זמן עד שהיא התחממה, וגם כמה נסיונות כיול, אבל בסופו של דבר קיבלנו כוס פשוט מעולה!
שתינו רק חד-זני. חבל, היה מאוחר ולא יכולנו לשתות הרבה קפאין. אני מקווה לעשות סיבוב נוסף בהמשך, עם תערובות שונות. צריך גם לכוון קצת את הלחץ וטמפ' החליטה, כי נראה לי שהיא הגיעה מכויילת ללחץ גבוה מהמפעל.
צילמנו הרבה תמונות, וכתבה תעלה לאתר בימים הקרובים עם כל הפרטים על המכונה, תהליך קבלת ההחלטה והרכישה עצמה.
אחחח... איזה כיף היה להוציא אותה מהקרטון...
הנה, צילמתי לכם וידאו של כפתורי ההפעלה. אין לי ספק שזה לא יעזור לכם להבין באיזו מכונה מדובר
לילה טוב למי שיצליח להרדם הלילה. אני יודע שאני כבר לא אישן...
אחרי כל התיאורים האלה, חשתי צורך בשוט נוסף מהקפה שנרכש בשישי. מוטי - חסכי השינה שלי עליך!
כפיר - תתחדש, עוד קצת תמונות בלינג שיעזרו להעביר את הלילה הארוך הזה בבקשה
מזל טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה תודה חברים, אני מבטיח שתקבלו דיווח מלא עם המון תמונות היום בלילה (אני עובד על זה עם מוטי).
לגבי הספקולנטים, לא מדובר במכונה עם 3 -2 ראשים ובכלל לא בכיוון, מדובר במשהו מרהיב ואיכותי שבנו לו השנה מהדורה חדשה ולכן התמונות של הכפתורים כי אין אף תמונה של הגרסה החדשה באינטרנט