המלצה לטלויזיה עבור סלון, מרחק נטו 4.2 מטר, פלזמה או LED

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
shay6699 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי,

יש לי סלון שהמרחק ממקום הטלויזיה לספה הוא 4.2 מטר נטו, אני שוקל לקנות טלויזיה בגודל בין 50 ל 58 אינץ.
שאלה ראשונה, האם גודל זה מתאים ומה מומלץ יותר.

הסלון שלי גובל ביציאה למרפסת שמש כך שלכל אורך הסלון יש תריס בגודל 4.65 שמכניס הרבה אור וכן בצד האחורי של הספה לא מול הטלויזיה יש חלון גדול.
היות ורוב הזמן נראה בטלויזיה בשעות הערב אני לא מודאג מנושא של השתקפות.
בנוסף אני מניח שרוב הזמן אנו נראה בטלויזיה תכנים של סרטים שמועברים מהסטרימר באיכות גבוהה ופחות שידורי טלויזיה היות ושידורי טלויזיה רגילים אנו רואים בחדר השינה.

בהסתמך על הנתונים הנ"ל מה מומלץ לקנות פלזמה או LED.
אשמח אם תציינו גם דגמים ספציפיים, התקציב שלי הוא באזור 13K

הסתכלתי בחנות בפלזמה של פנסוניק V20 50 וגם על V10 58, התרשמתי לטובה מה V10 58 אפילו יותר מה V20 שנחשבת חדשה יותר, השאלה האם מפני שהיא כבר בשוק במשך השנתיים האחרונות אם לא צריך לצאת דגם חדש שיחליף אותו בקרוב.

בתודה מראש
שי

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #2 

ייקח קצת זמן עד שהדגמים של 2011 יגיעו. אני מעריך בסביבות מאי-יוני.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #3 

shay6699 כתב:הי,

יש לי סלון שהמרחק ממקום הטלויזיה לספה הוא 4.2 מטר נטו, אני שוקל לקנות טלויזיה בגודל בין 50 ל 58 אינץ.
שאלה ראשונה, האם גודל זה מתאים ומה מומלץ יותר.

הסלון שלי גובל ביציאה למרפסת שמש כך שלכל אורך הסלון יש תריס בגודל 4.65 שמכניס הרבה אור וכן בצד האחורי של הספה לא מול הטלויזיה יש חלון גדול.
היות ורוב הזמן נראה בטלויזיה בשעות הערב אני לא מודאג מנושא של השתקפות.
בנוסף אני מניח שרוב הזמן אנו נראה בטלויזיה תכנים של סרטים שמועברים מהסטרימר באיכות גבוהה ופחות שידורי טלויזיה היות ושידורי טלויזיה רגילים אנו רואים בחדר השינה.

בהסתמך על הנתונים הנ"ל מה מומלץ לקנות פלזמה או LED.
אשמח אם תציינו גם דגמים ספציפיים, התקציב שלי הוא באזור 13K

הסתכלתי בחנות בפלזמה של פנסוניק V20 50 וגם על V10 58, התרשמתי לטובה מה V10 58 אפילו יותר מה V20 שנחשבת חדשה יותר, השאלה האם מפני שהיא כבר בשוק במשך השנתיים האחרונות אם לא צריך לצאת דגם חדש שיחליף אותו בקרוב.

בתודה מראש
שי
...
shay6699

מרחק הצפייה שלך מחייב מסך בגודל 58 אינצ' בכדי שתוכל להנות מחוויית הצפיה .

לכן המלצתי היא כמו שהמלצתי להרבה חברים פנאסוניק v-10 58 .מסך איכותי ביותר ואמין ביותר תוצרת יפאן .

בהצלחה . (f)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”