מקרן רשת (לשימוש משרדי)

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
miim17 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום. אני מעוניין לרכוש מקרן לשימוש משרדי בעיקר (מצגות...)
אופציית השידור ישיר לרשת ללא כבל נשמעת מענינת, ביחוד התמיכה המובנית ב חלונות7 ב network projector.

אבל מה , ברשת אין כמעט אזכור לנושא, פרט למאמרים של מייקרוסופט. אצל היצרניות אותו הדבר, יש כבר מקרנים שתומכים ברתש ושידור מצגות, אבל לפחות המקרנים שאני בדקתי (אפסון 825H) מדובר על טכנלוגיה של אפסון, הכולל התקנת תוכנה.

מישהוא מכיר את הנושא ? יכולל לכוון אותי לדגמים קיימים ? או לשפוך קצת אור על העניין ?

בתודה מראש,
JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אכן בנושא של חדרי ישיבות חכמים יש אין סף פתרונות יצירתיים אך הם יקרים לחלק מהלקוחות.
בכל אופן, יותר זול כמובן להתקין מקרן מצגות סטנדרטי, לחבר אותו לבורר מחשבים ולהקרין מידע מכל מחשב.
במידה ומדובר על משרד גדול שאין אפשרות להעביר מכל מחשב כבל נפרד לממתג, אפשר לחבר את המקרן למחשב בודד אשר יהיה משותף ברשת לכל שאר המחשבים.
שאלה היא מה רוצים להציג במקרן וכיצד עוברת התשתית בבניין.

במרבית חדרי ישיבות סטנדרטיים הציוד הוא: מקרן, מסך חשמלי, בקר עלייה\ירידה, פאנל מחברים נסתר בשולחן, פאנל קיר, מחשב ראשי ומערכת שמע. בחדרים מתוחכמים יותר נכנס פאנל חכם, נשלט, בקר חשמל חכם, פודיום חכם, לוח אינטרקטיבי וכו'...

במרבית החברות אחרי פגישה עם הנציגי החברה תוכל לקבל הצעת מחיר לסוג העבודה שאתה מבקש כולל הדגמת ציוד וכו'...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

miim17 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

האמת שניסתי להבין איך התשובה שלך כלכך קשורה לששאלה שלי, אבל לא הצלחתי, באמת :)

לגבי "זול" - יש היום מקרנים שתומכים בהעברת מצגות על הרשת במחירים של 3.3K , ובמידה וזה חוסך לי סלילה של חוטים (1400 שח) אז זה לא כזה יקר.

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6606
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

חשוב לדעת שמקרנים אלה תומכים רק בהעברת מצגת סטטית ובמידה ויש בה וידאו (אפילו אם המקרן מחובר בכבל רשת), הוא יקרטע

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”