הערוץ הראשון משנה את שמו ל"ישראל 1"
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
http://www.mouse.co.il/CM.articles_item ... 7648,.aspx
מבין כותבי התגובה הצינית ביותר תוגרל העלאת סכום האגרה:)
מבין כותבי התגובה הצינית ביותר תוגרל העלאת סכום האגרה:)
מעניין עם כל השינוי הזה שהם הולכים לעשות באמת יעזור להם לתקן את המצב.. אם כן אז יהיה טוב..
בכל מקרה אני לא מבין למה לא פותחים את הערץ הערבי יעודי ומעבירים אליו את הכל התכנים בערבית שיש בערוץ 33.. מי צריך תכנים איכותיים בערבית, אני מאמין שכל ערבי בישראל שקולט טלוויזיה קולט מלווין ולא רק\או בכלל לא משידורי ישראל.
בכל מקרה אני לא מבין למה לא פותחים את הערץ הערבי יעודי ומעבירים אליו את הכל התכנים בערבית שיש בערוץ 33.. מי צריך תכנים איכותיים בערבית, אני מאמין שכל ערבי בישראל שקולט טלוויזיה קולט מלווין ולא רק\או בכלל לא משידורי ישראל.
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

זה לא ממש קשור לרשות השידור.adifred כתב:דבר לא יחפה על הביזיון שבהעברת תוכניות הילדים של הצהריים לערוץ 23 שלא נקלט ב-DTT
בושה...
החינוכית בכלל רוצים להפסיק לשדר בערוץ 1 והם מנסים להוביל פה מהלך שידאג שיכניסו אותם ל-DTT.
מהלך נכון
ערוץ 33 הוא כרגע מיותר לגמרי, ולטעמי חסר ערוץ שיתן אלטרנטיבה לטחינה האינסופית של חדשות / תחקירים / אקטואליה בשעות הערב של ערוץ 1,2,10.
השאלה איך יהיה הביצוע. ממתין לעוד מבחר ומבחר טוב - ושאולי יחזירו את הסדרות הנחמדות שפעם היו בערוץ 1 ל "ישראל 2"
נ.ב. מישהו יודע מתי הערוץ בערבית אמור לעלות?
ערוץ 33 הוא כרגע מיותר לגמרי, ולטעמי חסר ערוץ שיתן אלטרנטיבה לטחינה האינסופית של חדשות / תחקירים / אקטואליה בשעות הערב של ערוץ 1,2,10.
השאלה איך יהיה הביצוע. ממתין לעוד מבחר ומבחר טוב - ושאולי יחזירו את הסדרות הנחמדות שפעם היו בערוץ 1 ל "ישראל 2"
נ.ב. מישהו יודע מתי הערוץ בערבית אמור לעלות?
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
ערוץ 33 מאז ומתמיד היה יותר מתאים לקהילה הערבית הישראלית וערוץ ייצוגי ערבי בכלל המזה"ת.akira כתב:מהלך נכון
נ.ב. מישהו יודע מתי הערוץ בערבית אמור לעלות?...
אני אישית מקווה שההפיכה הזו מהערוץ הישן שכולם איכשהו בכל מקום קוראים "יואו איזו נוסטלגיה!" יהיה לאותו ערוץ רק עם מתיחת פנים קטנה... אה ו-HD!
הפתרון היחיד: ערוץ 1 צריך למצוא את הדרך להפוך את עצמו לגלי צה"ל של הטלויזיה.
כלומר, שידורים ושדרנים איכותיים למרות שמשלמים להם כלום כסף - שמגיעים רק בגלל ההילה (המוצדקת) שיש סביב גלי צה"ל.
ערות שהציבור האיכותי יראה בו את הבית שלו לקבלת מידע ובידור - בידור מהוגן.
כלומר, שידורים ושדרנים איכותיים למרות שמשלמים להם כלום כסף - שמגיעים רק בגלל ההילה (המוצדקת) שיש סביב גלי צה"ל.
ערות שהציבור האיכותי יראה בו את הבית שלו לקבלת מידע ובידור - בידור מהוגן.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לדעתי, הערוץ צריך להחליף את שמו ל "שמע ישראל" כמה שיותר מהר לפני שלא ישאר לו מספיק צופים למניין.
יש סיכוי שאזכה בפרס התגובה הצינית?
יש סיכוי שאזכה בפרס התגובה הצינית?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

לא רע:)