חיפוש סרט לפי אות ב: Moving Picturs במדייה פורטל
יש לי קרוב ל- 500 סרטים בתפריט ה: Moving Picturs בתוכנת המדייה פורטל (סקין NOVA)
למרות שהסרטים מחולקים לקטגוריות אני אוהב לנווט בכל רשימת הסרטים ולהתענג על התמונות במיוחד שאני מארח חברים.
בשביל למצוא סרט מסויים אני צריך לגלול את הדף עד שאני מגיע לתוצאה הרצויה מכיוון שהסרטים מקוטלגים לפי ה-א,ב
האם אני יכול להקיש על אות ספציפית במקלדת והוא ינווט אותי לרשימת הסרטים באותה אות ?
ניסיתי לעשות זאת אך הפלאג/הסקין לא מוגדרים לפעולה זאת
למרות שהסרטים מחולקים לקטגוריות אני אוהב לנווט בכל רשימת הסרטים ולהתענג על התמונות במיוחד שאני מארח חברים.
בשביל למצוא סרט מסויים אני צריך לגלול את הדף עד שאני מגיע לתוצאה הרצויה מכיוון שהסרטים מקוטלגים לפי ה-א,ב
האם אני יכול להקיש על אות ספציפית במקלדת והוא ינווט אותי לרשימת הסרטים באותה אות ?
ניסיתי לעשות זאת אך הפלאג/הסקין לא מוגדרים לפעולה זאת
אני נתקל בבעיה דומה לשלך. גם לי יש כמעט 600 סרטים, אותו סקין, ונתקל בקושי למצוא סרט במהירות.
על זה נאמר "מרבה נכסים - מרבה דאגות"..
על זה נאמר "מרבה נכסים - מרבה דאגות"..
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
יפה ליבוביץ', לא ידעתי את זה. 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
statix,
הפתעת אותי..
יש לי כבר 7 טרה של סרטים.. כולם HD, חלקם ריפים מלאים.
כבר מזמן גיליתי שהדרך הנוחה ביותר להגדיל את מלאי הכותרים הוא שיתוף. ואני מתכוון לשיתוף אמיתי - לקבל 2 טרה מאדם אחר (4 שעות העתקה), וכך המגוון עולה באופן עצום, ומהר. החלופה של הורדה בביטורנט הרבה פחות מהירה...
במידה ותרצו, אתם מוזמנים ליצור קשר ולהחליף איתי.
הפתעת אותי..
יש לי כבר 7 טרה של סרטים.. כולם HD, חלקם ריפים מלאים.
כבר מזמן גיליתי שהדרך הנוחה ביותר להגדיל את מלאי הכותרים הוא שיתוף. ואני מתכוון לשיתוף אמיתי - לקבל 2 טרה מאדם אחר (4 שעות העתקה), וכך המגוון עולה באופן עצום, ומהר. החלופה של הורדה בביטורנט הרבה פחות מהירה...
במידה ותרצו, אתם מוזמנים ליצור קשר ולהחליף איתי.
נערך לאחרונה על ידי lasik ב 28/12/2010 9:35, נערך 2 פעמים בסך הכל.
איתי יש לי כרגע 6TB כל הסרטים בפורמט HD והנפחים עוד יעלו.....
lebovitz כתב:
lebovitz כתב:
האם זה עובד לך גם בעברית ?! אצלי רשימת הסרטים בעברית והוא לא מגיב לאותיות במקלדתלא מבין. אצלי ב-Moving Pictures, אם אני מתחיל להקליד בשלט את שם הסרט הוא מיד מסנן לי את הסרטים.
למשל בשביל Harry Potter אני אלחץ משמאל לימין:
42779 עבור HARRY וזה כבר יספיק...
טוב - לאור הבקשות בדקתי אם זה עובד גם בעברית.
והתשובה היא - כן!!!
הייתי צריך להחזיק טלפון ביד השניה כדי לראות איפה כל אות עברית ממוקמת (על השלט של MCE אין אותיות עבריות).
אבל בדקתי את זה על כמה סרטים בעברית וזה עובד מצויין!!!
והתשובה היא - כן!!!
הייתי צריך להחזיק טלפון ביד השניה כדי לראות איפה כל אות עברית ממוקמת (על השלט של MCE אין אותיות עבריות).
אבל בדקתי את זה על כמה סרטים בעברית וזה עובד מצויין!!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
מה קורה אם הרשימה ב-Moving Pictures מתחילה בשמות סרטים באנגלית ואחרי זה עוברת לשמות סרטים בעברית? איך בדיוק מחפשים ברשימה כזו ואיך זה יודע אם אתה מחפש באנגלית או בעברית?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אני מבין שזה כיף לזפזפ ולהרשים את החבר'ה במלאי הסרטים הענק
אבל השאלה הגדולה היא... האם בכלל צריך את זה?
כמה כבר אפשר לראות אותו סרט כמה פעמים?
במהירויות של היום אם אתה רוצה לראות סרט, תוך זמן קצר הוא אצלך במחשב
סתם פשוט לא ברור לי הקטע... גם יש הגבלה של זמן...אני לאחרונה מחקתי 6 עונות של הסופרנוס כי הגעתי למסקנה שפספסתי את זה בטלויזיה ואין סיכוי שאמצא מספיק זמן לראות את כל העונות וכל הפרקים.... אולי אם אפנה לי 3 שעות ביום לזה אסיים תוך חודש וחצי :S
אבל השאלה הגדולה היא... האם בכלל צריך את זה?
כמה כבר אפשר לראות אותו סרט כמה פעמים?
במהירויות של היום אם אתה רוצה לראות סרט, תוך זמן קצר הוא אצלך במחשב
סתם פשוט לא ברור לי הקטע... גם יש הגבלה של זמן...אני לאחרונה מחקתי 6 עונות של הסופרנוס כי הגעתי למסקנה שפספסתי את זה בטלויזיה ואין סיכוי שאמצא מספיק זמן לראות את כל העונות וכל הפרקים.... אולי אם אפנה לי 3 שעות ביום לזה אסיים תוך חודש וחצי :S
pixies
זה יעבוד. שים לב שלא מקליקים כמו ב-SMS (שתי לחיצות על 2 בשביל B שלש לחיצות ל-C)
מקליקים רק פעם אחת ו-Moving Pictures מביא את כל האפשרויות בחשבון.
זאת אומרת שאם תלחץ על הספרה 2 בתור הספרה הראשונה הוא יציג את כל הסרטים שמתחילים ב- A,B,C,ד,ה,ו
וכך הלאה...
זה יעבוד. שים לב שלא מקליקים כמו ב-SMS (שתי לחיצות על 2 בשביל B שלש לחיצות ל-C)
מקליקים רק פעם אחת ו-Moving Pictures מביא את כל האפשרויות בחשבון.
זאת אומרת שאם תלחץ על הספרה 2 בתור הספרה הראשונה הוא יציג את כל הסרטים שמתחילים ב- A,B,C,ד,ה,ו
וכך הלאה...
איתי אני לא מוחק סרטים שאהבתי זה נחמד שיש לך ספרייה ענקית של סרטים ועם התמונות ב: MOVING PICTURES זה גם סוג גם של תחביב
שחברים באים ומבקשים לראות סרט מסויים ואין לי אותו אני מיד ניגש לטורנט ומוריד אותו בקצב האור ואם הוא טוב הוא יתווסף לספרייה, אתה יכול לקרוא לי ''האוזן הרביעית''.
סדרות אני בדרך כלל מוחק אני גם בקושי רואה סדרות
lebovitz אמרת שזה עובד גם עם העברית מוזר אני אבדוק שאגיע לבית
כמו ש: pixies אמר אצלי זה עובד שזה מתחיל בשמות סרטים באנגלית ואחרי זה עוברת לשמות סרטים בעברית הסקריפט הופך זאת לעברית
כמו כן אני עובד עם המקלדת של xgene אבל אני מניח שזה לא משנה איזה מקלדת יש לך
שחברים באים ומבקשים לראות סרט מסויים ואין לי אותו אני מיד ניגש לטורנט ומוריד אותו בקצב האור ואם הוא טוב הוא יתווסף לספרייה, אתה יכול לקרוא לי ''האוזן הרביעית''.
סדרות אני בדרך כלל מוחק אני גם בקושי רואה סדרות
lebovitz אמרת שזה עובד גם עם העברית מוזר אני אבדוק שאגיע לבית
כמו ש: pixies אמר אצלי זה עובד שזה מתחיל בשמות סרטים באנגלית ואחרי זה עוברת לשמות סרטים בעברית הסקריפט הופך זאת לעברית
כמו כן אני עובד עם המקלדת של xgene אבל אני מניח שזה לא משנה איזה מקלדת יש לך