במחשב שלי מותקן firefox גירסאה אחרונה והכל מתפקד מצויין, רק כשהמחשב נכנס ל-standby ויוצא מ-standby אני מאבד את הקשר עם האינטרנט
כשהמחשב שלי יוצא מ-standby אין אינטרנט
אני עדיין עם הבעייה המעצבנת של איבוד האינטרנט אחרי יציאה מסטנדבי.
ביטלתי כיבוי הרד דיסק וגם ביטלתי כיבוי כרטיס רשת ועדיין יש את התופעה.
כשזה קורה, יש לי עדיין גישה לקינפוגים של הראוטר באמצעות הדפדפן ופנייה לכתובת שלו, כלומר הכרטיס רשת מתפקד, וגם חיבור ממחשב אחר דרך הראוטר מתפקד.
למישהו יש רעיון נוסף מה לעשות שזה לא יקרה, או אפילו רעיון איך לצאת מהמצב הזה ביציאה מסטנד בי ללא צורך בכיבוי והדלקה מחדש?
ביטלתי כיבוי הרד דיסק וגם ביטלתי כיבוי כרטיס רשת ועדיין יש את התופעה.
כשזה קורה, יש לי עדיין גישה לקינפוגים של הראוטר באמצעות הדפדפן ופנייה לכתובת שלו, כלומר הכרטיס רשת מתפקד, וגם חיבור ממחשב אחר דרך הראוטר מתפקד.
למישהו יש רעיון נוסף מה לעשות שזה לא יקרה, או אפילו רעיון איך לצאת מהמצב הזה ביציאה מסטנד בי ללא צורך בכיבוי והדלקה מחדש?
אני אנסה את הכתובת שזה יקרה עוד פעם.harari כתב:כשזה קורה שוב, נסה לגשת לכתובת 74.125.43.105 (הIP של האתר גוגל) דרך הדפדפן.
אם אתה מצליח, זו בעיית DNS.
האם הגדרות הIP שלך מוגדרות ידנית או אוטומטית?...
לשאלתך ה-IP שלי אוטומטי.
זה קרה שוב פעם, ובאמת רק בהקלדה של המספר זה עבד.harari כתב:כשזה קורה שוב, נסה לגשת לכתובת 74.125.43.105 (הIP של האתר גוגל) דרך הדפדפן.
אם אתה מצליח, זו בעיית DNS.
האם הגדרות הIP שלך מוגדרות ידנית או אוטומטית?...
ואז הרצתי את הפקודה הבאה שמצאתי בשרשור אחר:
Ipconfig /flushdns
וזה פתר את הבעייה.
אז מה עכשיו? איך אני פותר את זה כל הזמן? ומה בדיוק הבעייה של המחשב?
תודה על ההתייחסות.oreach כתב:בשינוי קל של החיפוש, אולי התוצאות האלו יתנו לך רעיונות...
החיפוש בגוגל לא פתר לי את הבעייה גם מקודם ויצא שבזבזתי חצי שעה לנסות להבין את הפיתרון מבעיות של אחרים ומי שבאמת קידם אותי היה המשתמש harari
אני תמיד יודע שגוגל עומד לצידי ואני משתמש בו רבות, הבעייה היא שהמידע בתחום המחשוב ומערכות ההפעלה ברשת הוא עצום וזה רק מברבר אותי.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
נסה להגדיר DNS ידנית, כלומר, במאפייני כרטיס הרשת, הגדר קבלת IP אוטומטי וDNS ידני והכנס את כתובות הDNS של הספקית שלך.
אמור להראות כך :

*** כתובת הDNS הרשומה בתמונה היא של CCC, שנה אותה לזו של הספקית שלך.
עדכן אם עובד.
אמור להראות כך :

עדכן אם עובד.
עשיתי את מה שאמרת, כבר כמה ימים עובד ללא נפילותharari כתב:נסה להגדיר DNS ידנית, כלומר, במאפייני כרטיס הרשת, הגדר קבלת IP אוטומטי וDNS ידני והכנס את כתובות הDNS של הספקית שלך.
אמור להראות כך :
עדכן אם עובד....
נראה מה יהיה הלאה.