DVICO TVIX SLIM S1

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
gilos פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 758
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #1 

היי ושבוע טוב,
בשעה טובה רכשתי את ה-TVIX SLIM S1 של DVICO והבנתי שיש היום תוכנה מיוחדת ש"מושכת" מהרשת עטיפות ותקצירים לסרטים.
היכן משיגים את התוכנה הזו? והאם יש אפשרות שהעטיפות\תקצירים יהיו בעברית?
וכמובן אשמח להסבר קצר על תפעול ושימוש התוכנה.

תודה.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

gilos פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

בשעה טובה המכשיר "נחת" אצלי בסלון!
אריה, עברתי בקפידה על הלינק ששלחת לי ולמרות זאת לא כל-כך הבנתי מה לעשות ואיך לעשות.
תוכל אולי להסביר לי בקצרה מהן הפעולות לתפעול התוכנה המופלאה הזו.
בכל אופן, תודה מראש למי שיעזור.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #4 

gilos כתב:בשעה טובה המכשיר "נחת" אצלי בסלון!
אריה, עברתי בקפידה על הלינק ששלחת לי ולמרות זאת לא כל-כך הבנתי מה לעשות ואיך לעשות.
תוכל אולי להסביר לי בקצרה מהן הפעולות לתפעול התוכנה המופלאה הזו.
בכל אופן, תודה מראש למי שיעזור.
...
הנה מדריך באנגלית ובתמונות:
ftp://ftp.dvico.com/Manual/TViX/etc/TVi ... nglish.pdf

gilos פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

אריה תודה על הכל! עברתי על הוראות המדריך בקפידה והכל מובן.

להלן שאלותיי\הערותיי:

1.לגבי עטיפות הסרטים - סימנתי באפשרויות שהעטיפות תילקחנה מאתר הסרטים הישראלי ופה ישנן שתי בעיות:
א. איכות העטיפה ברזולוציה נמוכה.
ב .העטיפה מופיעה כפוסטר או לחילופין כטעיפת DVD. אני כמובן ארצה שהיא תופיע כעטיפת Bluray מקורית.
האם אפשר למצוא פתרון לשתי הבעיות הללו?!

2.לגבי התקצירים\שמות השחקנים\הבמאי וכדומה - (אני רוצה להיזהר ולהקדים שזו דעתי בלבד ואיו פה שום כוונה לזלזל או לפגוע)
ישנן כמה בעיות (ושוב, לדעתי בלבד) עם לקיחת תקצירים\שמות השחקנים וכדומה מאתר הסרטים הישראלי:
א. התקציר לא כתוב בשפה מקצועית ולפעמים נמצא חוסר התאמה מוחלט לסיפור העלילה. כמו-כן, יש ולפעמים נמצא גם שגיאות כתיב לא מעטות.
ב. שמות השחקנים- לפעמים נמצא שמות שחקנים שלא מופיעים בכלל באותו הסרט וכמו-כן שמות שחקנים שנמצאים בסרט לא כתובים.
ג. הבמאי - פחות שכיח אבל עדיין קיים ששם הבמאי שכתוב איננו נכון.
עכשיו, מכיוון ולא נרצה לוותר על התקציר, שמות השחקנים והבמאי בשפת האם שלנו, אני תוהה למה לא נוכל לשאוב את מידע הסרטים מאתר מקצועי וישראלי כשר כמו למשל אתר SERET או בלוקבסטר?! (ואני מאמין שישנם עוד כמה אתרים)

3. לגבי הרקעים - אחרי סיום התהליך קיבלתי הכל (עטיפה, תקציר וכו') אבל משום מה לא נמשכו לי הרקעים.
מישהו יודע למה?!

זהו. שכחתי משהו?! תעזרו לי :wink:

לבסוף, אחזור ואציין שכל ההערות שנכתבו לעיל הן סובייקטיביות לחלוטין ואין בכוונתי לזלזל או להראות חוסר הערכה או כפיות-טובה.
אני באמת מעריך את כל העבודה הקשה שאתם עושים פה. (וגם את העבודה הקשה היום-יומית של אתר "סרטים").

ובכל-אופן, אשמח לתשובות.
תודה לכולם מראש,
גילוס.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #6 

gilos כתב:אריה תודה על הכל! עברתי על הוראות המדריך בקפידה והכל מובן.

להלן שאלותיי\הערותיי:

1.לגבי עטיפות הסרטים - סימנתי באפשרויות שהעטיפות תילקחנה מאתר הסרטים הישראלי ופה ישנן שתי בעיות:
ב .העטיפה מופיעה כפוסטר או לחילופין כטעיפת DVD. אני כמובן ארצה שהיא תופיע כעטיפת Bluray מקורית.

2.לגבי התקצירים\שמות השחקנים\הבמאי וכדומה - (אני רוצה להיזהר ולהקדים שזו דעתי בלבד ואיו פה שום כוונה לזלזל או לפגוע)
ישנן כמה בעיות (ושוב, לדעתי בלבד) עם לקיחת תקצירים\שמות השחקנים וכדומה מאתר הסרטים הישראלי:
א. התקציר לא כתוב בשפה מקצועית ולפעמים נמצא חוסר התאמה מוחלט לסיפור העלילה. כמו-כן, יש ולפעמים נמצא גם שגיאות כתיב לא מעטות.
ב. שמות השחקנים- לפעמים נמצא שמות שחקנים שלא מופיעים בכלל באותו הסרט וכמו-כן שמות שחקנים שנמצאים בסרט לא כתובים.
עכשיו, מכיוון ולא נרצה לוותר על התקציר, שמות השחקנים והבמאי בשפת האם שלנו, אני תוהה למה לא נוכל לשאוב את מידע הסרטים מאתר מקצועי וישראלי כשר כמו למשל אתר SERET או בלוקבסטר?! (ואני מאמין שישנם עוד כמה אתרים)

3. לגבי הרקעים - אחרי סיום התהליך קיבלתי הכל (עטיפה, תקציר וכו') אבל משום מה לא נמשכו לי הרקעים.
מישהו יודע למה?!

לבסוף, אחזור ואציין שכל ההערות שנכתבו לעיל הן סובייקטיביות לחלוטין ואין בכוונתי לזלזל או להראות חוסר הערכה או כפיות-טובה.
אני באמת מעריך את כל העבודה הקשה שאתם עושים פה. (וגם את העבודה הקשה היום-יומית של אתר "סרטים").

ובכל-אופן, אשמח לתשובות.
תודה לכולם מראש,
גילוס.
...
gilos
כל מה שציינת קשור בעצם למידע המופיע באתר SRATIM , כדי לעדכן את המידע שם יש לפנות לאתר.
לגבי איכות הפוסטרים והתקצירים , אתה תמיד יכול לערוך את המידע בתוכנת TVIXIE על ידי כניסה לתקציר שנוצר
וסימון מקש עכבר ימני ו MOVIE INFORMATION וEDIT MOVIE INFORMATION.
כמו כן כדי לראות FANART אתה צריך לבחור באחד ה TEMPLATES שתומכים בכך , אתה יכול לעשות זאת גם לאחר מעשה על ידי כניסה לתקציר הסרט ולחיצה על עכבר מקש ימני SET TEMPLATE ולבחור למשל
ב FANRT-SHLOMY שהכין חבר באתר.
הוספה של אתרים נוספים דורשת יצירת SCRAPER חדש שמישהו צריך לכתוב, פה יש הסברים לנושא:
http://www.tvixie.com/viewtopic.php?f=4&t=735

gilos פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

arotman כתב:
gilos כתב:אריה תודה על הכל! עברתי על הוראות המדריך בקפידה והכל מובן.

להלן שאלותיי\הערותיי:

מישהו יודע למה?!

ובכל-אופן, אשמח לתשובות.
תודה לכולם מראש,
גילוס.
...
gilos
כל מה שציינת קשור בעצם למידע המופיע באתר SRATIM , כדי לעדכן את המידע שם יש לפנות לאתר.
לגבי איכות הפוסטרים והתקצירים , אתה תמיד יכול לערוך את המידע בתוכנת TVIXIE על ידי כניסה לתקציר שנוצר
וסימון מקש עכבר ימני ו MOVIE INFORMATION וEDIT MOVIE INFORMATION.
כמו כן כדי לראות FANART אתה צריך לבחור באחד ה TEMPLATES שתומכים בכך , אתה יכול לעשות זאת גם לאחר מעשה על ידי כניסה לתקציר הסרט ולחיצה על עכבר מקש ימני SET TEMPLATE ולבחור למשל
ב FANRT-SHLOMY שהכין חבר באתר.
הוספה של אתרים נוספים דורשת יצירת SCRAPER חדש שמישהו צריך לכתוב, פה יש הסברים לנושא:
http://www.tvixie.com/viewtopic.php?f=4&t=735
...
אריה, אתה אכן צודק ובאמת רוב הבעיות שציינתי קשורות לאתר SRATIM הישראלי.
אני חושב שישנה אפשרות להוסיף לתוכנה אתרים אחרים. (כמו למשל אתר SERET המצויין) אני חושב שזו תהיה החלטה נבונה ותשפר את חווית הצפיה בסטרימר שלנו, ולכן כדאי להתאמץ וליצור את האפשרות הזו.
בנוסף, האם כשכתבת: "כמו כן כדי לראות FANART אתה צריך לבחור באחד ה TEMPLATES שתומכים בכך..." האם התכוונת לרקע?!

בתודה שוב,
גילוס.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #8