JEXY כתב:
כולה מפצל חשמל, כמו כל מפצל אחר... מה מיוחד בו שאתה צריך להתלהב ממנו כל כך?
עומס על שקע אחד של הUPS יכול לגרום לעומס יתר, פיצול של שקעים לפי מפרט היצרן שומר על הUPS לאורך זמן.
...
כמו שכתבתי, זה הכל עניין של גישה. אם זה מספיק טוב בשבילך, ואתה לא רואה שום הבדל בינו לבין מפצל אחר - אני שמח בשבילך.
עומס = הספק גדול מהיכולת. כל עוד אתה מקפיד על זה, גם אם תחבר 4 מפצלים אחד לשני, זה לא ישפיע או יפגע בביצועי האל פסק. אם אתה לא מקפיד על זה, האל פסק ידאג לומר לך ולכבות את עצמו (אני מניח שזה ככה אצל רוב החברות).
megashock כתב:יש לך מושג איפה אפשר למצוא אחד כזה בארץ ?
...
אישית חיפשתי בכל חנויות האלקטרוניקה שקרובות אלי ולא מצאתי. זה לא משהו סטנדרטי שיש לו ביקוש לכן לא אין היצע. עדיף שתמשיך במה שהתחלת אם כבר יש לך את החלקים.
megashock כתב:אני כרגע תקוע בגלל שהחוטים של הכבל לא בנויים מחוט נחושת אחד, אלא מהרבה חוטים קטנים ודקים, מה שהופך את התפיסה שלהם עם הברגים של השקע למאוד קשה.
...
אחלה, תגלגל אותם בעדינות כך שיווצר מעין שפיץ, תוודא שהוא לא ארוך מידי ונמצא כולו בתוך הבית של הבורג, ופשוט תבריג עליו עם קצת כוח (שימעך קצת, אבל רק קצת כי הם עלולים להיקרע או להתפזר והחיבור לא יהיה טוב).
megashock כתב:אני מעדיף כמה שפחות להעמיס על ה UPS ולכן אני אחבר רק את המודם, כדי שהאנטרנט לא יתנתק בכל פעם שיש הפסקת חשמל (יש לי זקן מעצבן בבניין שאוהב לשחק עם ארון החשמל).
...
אני לא מציע לנצל את 100% היכולת של האל פסק, אבל מצד שני גם אל תרחם עליו כל כך. קח בחשבון שההספק שדורש המודם הוא זניח מאוד.
רועי