שאלה הקשורה לצפייה בערוצים פתוחים בעזרת DVBS
שלום,
ברשותי כרטיס לווין DVBS, והתוכנה PROGDVB, הכל עובד ונהדר...
אבל משום מה אחרי מס' שעות שהתוכנה לא פועלת, ואני בא להפעיל אותה ולצפות בערוצים הפתוחים (22,10..) אין תמונה, ורק לאחר שאני מבצע הפעלה מחדש של המחשב אני מקבל תמונה...
ניסיתי למחוק\להתקין, את התוכנה ואת הדרייבר של הכרטיס, ה-כ-ל...מה אפשר לעשות האם יש צורך בהגדרה מסויימת?
תודה רבה מראש !
ברשותי כרטיס לווין DVBS, והתוכנה PROGDVB, הכל עובד ונהדר...
אבל משום מה אחרי מס' שעות שהתוכנה לא פועלת, ואני בא להפעיל אותה ולצפות בערוצים הפתוחים (22,10..) אין תמונה, ורק לאחר שאני מבצע הפעלה מחדש של המחשב אני מקבל תמונה...
ניסיתי למחוק\להתקין, את התוכנה ואת הדרייבר של הכרטיס, ה-כ-ל...מה אפשר לעשות האם יש צורך בהגדרה מסויימת?
תודה רבה מראש !
אני לא יודע אם זה קשור אבל גם לי יש בעייה דומה - יש ברשותי כרטיס לווין DVB-S Technisat Sky star 2 וכאשר אני צופה דרך התוכנה DVB-Viewer או דרך המדיה פורטל במשך זמן יחסית ארוך ( יותר מחצי שעה ) התמונה נתקעת ושום ערוץ אחר לא עובד (שאני מנסה להעביר לערוץ אחר מופיע לי מסך שחור ) ורק reset עוזר, אני לא חושב שדריבר יעזור כי אני החלפתי כבר הרבה דרייברים ומערכות הפעלה, אולי יש bug שקשור ל- handshake עם הכרטיס( DVB-S) והשידור שתוקע אותו,
גם לי יש את אותה בעייה גם הכרטיס הזה.
יש לה פיתרון עם דרייברים לא רשמיים שעובד, אבל עם בעייה אחרת, המערכת הפעלה קורסת מדיי פעם.
אגב, יש אפשרות להתקין אותו ב-2 צורות:
דרייבר BDA (שעובד ב- PROGDVB)
דרייבר שמתקין אותו ככרטיס רשת שעובד בחלק מהתוכנות בצורה טובה (MediaPortal) לדוגמא.
בהצלחה, ואם מצאת משהו תעדכן, אצלי הכרטיס הזה בחוץ בנתיים.
יש לה פיתרון עם דרייברים לא רשמיים שעובד, אבל עם בעייה אחרת, המערכת הפעלה קורסת מדיי פעם.
אגב, יש אפשרות להתקין אותו ב-2 צורות:
דרייבר BDA (שעובד ב- PROGDVB)
דרייבר שמתקין אותו ככרטיס רשת שעובד בחלק מהתוכנות בצורה טובה (MediaPortal) לדוגמא.
בהצלחה, ואם מצאת משהו תעדכן, אצלי הכרטיס הזה בחוץ בנתיים.
אם התכוונת לדרייבר לא BDA זה מגיע עם כל חבלית התקנה של הכרטיס:zivgev כתב:thecode, מאיפה ניתן להוריד את הדרייבר הנ"ל?
האם יש צורך להגדיר משהו נוסף בPROG?...
http://www.technisat.com/index381f.html - Software version 4.6.0
פשוט צריך להריץ את ההתקנה משם (setup) ולא להתקין מתקיית ה- BDA.
שים לב שזה לא יעבוד ב- PROGDVB מכיוון שהוא משתמש בממשק BDA.
אם התכוונת לדרייבר BDA אחר שעובד (אבל אני מדגיש שלפחות אצלי המערכת הפעלה קורסת מדי פעם):
אפשר למצוא פה:
http://www.dvbskystar.com/down_drivers.html - Technisat Drivers 4.4.3
הגירסא שעבדה לי היא 4.4.3 (הקובץ השני), אבל אתה מוזמן לנסות אחרות.
אני עובד ב- WINDOWS 7 32 BIT.
חלק מהאחרות גם עבדו. הגירסא הכי בעייתית היא דווקא זו שבאתר של היצרן.
אני עוד מתכוון להחזיר את הכרטיס הזה למחשב אז אני אעדכן שוב עם מה אני עובד.
אני עובד ב- WINDOWS 7 32 BIT.
חלק מהאחרות גם עבדו. הגירסא הכי בעייתית היא דווקא זו שבאתר של היצרן.
אני עוד מתכוון להחזיר את הכרטיס הזה למחשב אז אני אעדכן שוב עם מה אני עובד.