shay כתב:ניסית ליצור קשר עם הספק\נותן האחריות? (אלמור אודיו)
...
לא ניסיתי ליצור איתם קשר פשוט הטלביזיה באה כבר מורכבת עם המעמד ואני התקנתי מעמד לקיר אבל אני לא מצליח להוריד את הסטנד השולחני.
קיבלתי את הטביזיה רק היום אז מה אני צריך להזמין בשביל זה טכנאי?
לא, אבל תתקשר אליהם, והם ידריכו אותך מה לעשות, הם מחוייבים לכך מתוקף היותם נותני ההשירות. עדיף לבתע את הפירוק ץחץ הדרכתם ולא לאחר התייעצות פה בפורום. תהיה סבלני עד ראשון בבוקר כשיחזרו לעבוד ...
shay כתב:לא, אבל תתקשר אליהם, והם ידריכו אותך מה לעשות, הם מחוייבים לכך מתוקף היותם נותני ההשירות. עדיף לבתע את הפירוק ץחץ הדרכתם ולא לאחר התייעצות פה בפורום. תהיה סבלני עד ראשון בבוקר כשיחזרו לעבוד ...
...
קל לך להגיד אני כבר מת להפעיל אותה אבל נראה לי אני יתקשר אליהם יום ראשון
כי כבר התייאשתי. חשבתי שמעמד שולחני אמור להישלף בקלות אבל זה כמו לפרק
טיל גרעיני!
תודה בכ זאת!
MartinHSabag כתב:1. אתה לא יכול להפעיל את זה על הסטנד?
2. תעלה לפה תמונות וננסה להדריך אותך...
...
הטלביזיה עובדת זה לא קשור אבל כבר התקנתי מעמד לקיר והצלחתי לתלות אבל עם הסטנד ואז הורדתי אותה שוב וניסתי לפרק את הסטנד וזה בלתי אפשר!!! הורדתי את כל הברגים שעל הסטנד ועדיין יש שתי ברגים שאי אפשר להגיע אליהם לא משנה מה עושים בגלל זה חשבתי שאולי יש איזה פטנט או משהו כזה.
ואין לי מצלמה דיגיטלית אז אין לי איך להעלות תמונות.
שאלתי בגלל שחשבתי שאולי עוד מישהו נתקל בבעיה בטלביזיה הזאת.
משום מה הדגם הזה לא נמצא באתר החברה,
מצאתי תמונה של מסך LCD אחר של מרנץ,
נראה לי ששיטת החיבור זהה או דומה לפחות ב2 המכשירים,
ראה קובץ מצורף שם נמצאת תמונה שאולי תוכל לעזור לך. http://www.marantz.com/archive//e_lc3050.pdf
קודם כל תודה שחיפשת וניסית לעזור. שיטת החיבור אכן דומה אבל זאת לא הבעיה פירקתי את הברגים האלה הקטע
הוא שיש שני ברגים שמחזיקים את הטלביזיה למעמד ואי אפשר להגיע אליהם ואת זה אני לא יודע איך לעשות!
לפני שבועיים ראיתי איך הטכנאי מבצע זאת במכשיר מרנץ שרכשתי בעבודה.
הוא גם הסתבך בהתחלה כי זאת פעם ראשונה שפרק המכשיר הזה אבל מאחר ויש לו נסיון הוא עשה את הדבר הבא:
יש צורך לפרק את הכיסוי האחורי של המכשיר
מאחר והמעמד מחוזק עם ברגים נוספים שמוסתרים מתחת לגב של המכשיר.
תשכיב את המכשיר על הפנים, בעזרת מברגה שחרר את כל הברגים של הגב.
הגב יוצא בקלות ולא מחובר אליו כלום.
שחרר את כל הברגי הפלטה של הרגלית.
החזר את כל הברגים חזרה למקומם.
סגור הגב.