בעיה בפופקורן A-210 חיבור רשת
עידכנתי את המכשיר לעידכון האחרון, יש לי דונגל של פופקורן A-110 WN-100. הראוטר בלי סיסמא, שאני מנסה לחפש הואע לא מוצא לי כלום. אבל שהכנסתי את ה SSID הוא רושם לי WIFI CONNECTED וזהו. הוא לא נותן לי כתובת IP ועוצמה. יש פיתרון ??
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מבחינת מחיר, מאוד לא משתלם להזמין את הדונגל המקורי מהאתר של פופקורן (לפחות, כך זה היה). הייתה בעבר שמועה שאחת הרשתות תביא את הדונגל המקורי.
בכל מקרה, גם הדונגל של אקסטרימר מתאים לסדרה 200 (מבחינת תמיכה, המוצרים זהים ויש תמיכה בתקן N), יש גם דונגלים אחרים שתואמים וצריך לבדוק את המחירים של כל המוצרים, ו/או המלצות של משתמשים.
כמובן שבמידה ויש רצון להזרים תכני HD, ההמלצה היא להשתמש בכבל רשת (אם אפשר).
בכל מקרה, גם הדונגל של אקסטרימר מתאים לסדרה 200 (מבחינת תמיכה, המוצרים זהים ויש תמיכה בתקן N), יש גם דונגלים אחרים שתואמים וצריך לבדוק את המחירים של כל המוצרים, ו/או המלצות של משתמשים.
כמובן שבמידה ויש רצון להזרים תכני HD, ההמלצה היא להשתמש בכבל רשת (אם אפשר).
יש עוד אופציה שקראתי כאן בפורום וזה להביא עוד ראוטר ולעבוד בצורה אלחוטית בין שניהם ואת המכשיר לחבר בכבל בינינם. השאלה אם אני יקבל מהירות טובה מספיק כדי לראות HDאוו לפחות יותר טובה מאשר דונגל לראוטר שנמצא בקומה שנייה? ואם אני קונה עוד ראוטר הוא חייב להיות זהה למה שברשותי עכשיו??
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני גם שמעתי על פיתרון כזה, ויש גם את אפשרות חיבור הרשת דרך רשת החשמל.
אתה צריך לבדוק מה הכי מתאים לך ומה הכי קרוב לחיבור קווי (על מנת לתת לך יכולת הזרמה טובה, בנוסף למהירות בהעברת תוכן).
בכל מקרה, לי אין תשובה טובה בשבילך בנושא הזה.
אתה צריך לבדוק מה הכי מתאים לך ומה הכי קרוב לחיבור קווי (על מנת לתת לך יכולת הזרמה טובה, בנוסף למהירות בהעברת תוכן).
בכל מקרה, לי אין תשובה טובה בשבילך בנושא הזה.