אם אני לא צריך נפח אחסון גדול, יש לי סיבה לקנות את Xtreamer Pro ולא הרגיל?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
פשפש פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי קראתי את כל הסיקורים המעולים באתר על Xtreamer הרגיל והפרו, אבל לא הצלחתי להבין את הערך מוסף של הPRO על הרגיל (SideWinder)

חשוב לי להבין כמה דברים:
1) התוכנה היא אותה התוכנה בשניהם? ואם לא במה הPRO טוב יותר?
2) אני יכול להשתמש באנדרואיד כשלט גם בSideWinder?
3) התמיכה שלהם שונה בכתוביות או בWIFI?
4) האם אני מבין נכון, הSideWinder הוא הגרסה המשופרת לרגיל ובו אין בעיית רעש? זה בעצם מה שאני מקבל במחיר של 700 שקל ברוב הרשתות?

שוב, אין לי צורך בשני HD ענקיים, אני יכול להסתפק בפחות. זה היתרון היחיד של הPRO בפועל?

תודה מראש! :)

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #2 

1. כן.

2. כן.

3. לא, זהה.

4. כן, עם קירור פאסיבי ותמיכה בפורמטי האודיו החדשים (כמו ב-PRO).

אתה יכול לעבוד עם כונן חיצוני או עם כונן פנימי קטן מסוג 2.5" (כיום, הפנימי מומלץ ברגע שרוצים לעבוד עם JB).

מבחינת הבדלים, כמובן האחסון (ובגלל זה יש מאוורר קטן), שלט מעט טוב יותר, ועוד כמה חיבורים.

פשפש פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה רבה על התשובה הזריזה.

לא בטוח שהבנתי את התשובה על 3, התמיכה בכתוביות לא זהה וWIFI כן? אם כן במה זה מתבטא?
כונן חיצוני לא יעבוד טוב עם JB? גם פה, במה זה מתבטא?

אהה ועוד שאלה, לפי האתר של באג יש הבדל ברשיון לDTS לא ברור לי מה זה אומר.. אני בטוח שגם ברגיל יש תמיכה בDTS....
זה האתר: http://www.bug.co.il/newxtreamer/xtreamer-pro/index.html

תודה רבה : )

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

התמיכה בכתוביות וברשת האלחוטית זהה, על מנת לעבוד בחיבור אלחוטי יש לקנות דונגל שמתאים לשני המכשירים. כמובן שעדיף לעבוד עם חיבור רשת קווי, במיוחד אם אתה מתכנן הזרמה של תכני HD.

כרגע, ה-JB המובנה עובד בצורה תקינה כשמותקן דיסק פנימי בתוך המכשיר והוא מופעל דרכו. יש משתמשים שעובדים ומפעילים את ה-JB באמצעות דיסק חיצוני או DOK, אבל זה פחות מומלץ וגורם לבעיות (אצל חלק). היצרן ציין שה-JB נתמך ועובד תקין אך ורק בשימוש עם דיסק פנימי.

שים לב! יש מכשירים מהדור הקודם שהגיעו לארץ ו"הלבישו" עליהם את ערכת ה-SW, מכשירים אלה לא ייתמכו בפורמטי האודיו החדשים. אתה צריך לבדוק היטב ולקבל מכשיר מהדור החדש שעובד עם הצ'יפ המעודכן (עם סימון + ליד המספר).

פשפש פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

הערה מצוינת בפסקה האחרונה! תודה רבה..
אתה אומר בעצם שעדכוני הקשוחה לא תקפים לדגמים הישנים יותר? או שזה פשוט לא רלוונטי לקשוחה?
תכננתי ללכת היום בערב או לKSP או לבאג ולקנות, איך אני מזהה את הסימון?

בנוסף, יש מישהו במקרה שעובד עם ראוטר D-link תקן N (שבזק נותנת) עם הסטרימר הזה? ואם כן איך הזרימה של 720P? במקרה שלי הראוטר בקומה שניה והטלוויזיה בראשונה...

תודה!

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #6 

פשפש כתב:הערה מצוינת בפסקה האחרונה! תודה רבה..

בנוסף, יש מישהו במקרה שעובד עם ראוטר D-link תקן N (שבזק נותנת) עם הסטרימר הזה? ואם כן איך הזרימה של 720P? במקרה שלי הראוטר בקומה שניה והטלוויזיה בראשונה...

תודה!
...
במקרה שלך תשכח מהזרמה כזו.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

פה אתה יכול להיכנס לטבלה ולראות את כל ההבדלים בין המכשירים (דרך אגב, ב-PRO זיכרון הפלאש גדול יותר):

http://www.hometheater.co.il/article021 ... ת-מזרימדיה

גם הישנים מקבלים עדכוני קושחה, אבל בדגמים החדשים יש שינו בצ'יפ.

לא הייתי בונה על הזרמה אלחוטית חלקה של תכנים כאלה, למרות שיש משתמשים שעובדים כך - אם תצליח, הרווחת. מעבר לזה, יש גם פרמטרים אחרים שקובעים את איכות ההזרמה, מלבד הסטרימר עצמו (חוזק האות, מרחק, מחשב, ראוטר).
נערך לאחרונה על ידי Irus ב 25/12/2010 16:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

פשפש פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

nir11 כתב:

תודה!
...
...
וואלה? בגלל הראוטר או בכלל המרחק?
אתה אומר את זה מניסיון? בכל זאת, התקן N הזה לא אמור להיות שווה משהו? אני יודע שהצלחתי להזרים עם תקן G סרטים באיכות קצת פחות טובה ללאפ טופ...

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

שילוב של מרחק וכמות המידע שמועבר בתכנים כאלה.

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #10 

nir11 כתב:

תודה!
...
...
אל תמהר לקבוע את זה כל עוד לא ראית בעצמך מה המצב.
זאת סה"כ קומה אחת, אם אין עוד קירות בדרך או מקסימום קיר 1 לא אמורה להיות בעיה להזרים HD.

פשפש פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

אחלה, אז לסיכום באמת אין הבדל בין השניים חוץ משטח אחסון גדול יותר... מה המהות של זכרון פלאש חוץ משטח אחסון? אני יודע שהוא יכול לעזור קצת לזכרון הפנימי, אבל זה כזה משמעותי?

חשוב לי רק להבין איך אני יכול לזהות שבאמת מספקים לי את הSideWinder ולא את הישן? על מה אני צריך להסתכל?

תודה רבה..

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #12 

Nunatak כתב:
nir11 כתב:

תודה!
...
...
אל תמהר לקבוע את זה כל עוד לא ראית בעצמך מה המצב.
זאת סה"כ קומה אחת, אם אין עוד קירות בדרך או מקסימום קיר 1 לא אמורה להיות בעיה להזרים HD.
...

יש לי XT, ויש לי באותה קומה ראוטר לינקסיס 160N שנקרא גם "אקסטא ריינג". DIVX זה מזרים בסדר ( לא שאני משתמש בזה). 720 P זה פשוט זוועה. ניסיתי לבדוק עם מחשב נייד, באותו חדר, מה קצב ההעתקת קבצים, מקבלים משהו עצוב מאוד. אין לי ממד בין החדרים, וכשמתקרבים לנתב המהירות עולה יפה מאוד.
ניסיתי למקם את האנטנה טוב יותר באמצעות כבל USB מאריך, זה עזר קצת, אבל לא מספיק.

בקיצור - אני לא ממהר לקבוע. אני מכיר את זה מקרוב.

shayf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1162
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 80 פעמים

שליחה #13 

פשפש כתב:אחלה, אז לסיכום באמת אין הבדל בין השניים חוץ משטח אחסון גדול יותר... מה המהות של זכרון פלאש חוץ משטח אחסון? אני יודע שהוא יכול לעזור קצת לזכרון הפנימי, אבל זה כזה משמעותי?

חשוב לי רק להבין איך אני יכול לזהות שבאמת מספקים לי את הSideWinder ולא את הישן? על מה אני צריך להסתכל?

תודה רבה..
...
לדגם הפרו זכרון RAM גדול יותר.
כיום נעשה בו שימוש בהעברת קבצים, אך זה גם עשוי לספק ביצועים טובים יותר באפליקציות בעתיד.

שים לב שיש יתרון נוסף לסיידווינדר על הפרו: אין לו מאוורר.

אני לא מאמין שמישהו ימכור לך היום את הדגם הישן + צלעות הקירור.
בכל מקרה תוודא שהמוכר מתחייב שזה אכן הדגם החדש, ובבית תבדוק שהגרסה (מופיעה למטה במסך הראשי) מסתיימת באות S.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”