זקוק להמלצה ל-LCD 42 אינץ'
שלום לכולם,
אני מחפש מסך 42 אינץ'. אלה הצרכים שלי:
1. תקציב- 3-4K עם גמישות...
2. צפייה בתכנים רגילים של יס וסרטים מהמחשב (כך שצריכה להיות אפשרות לחיבור למחשב)
3. שכחתי משהו?
אם אפשר לקבל 3 דגמים מומלצים לצרכים שלי זה יהיה נהדר כי זה יצמצם את המבחר הענק שיש ויקל על ההחלטה...
אודה מאד על העזרה (בטח כל יום מישהו כותב שרשור כזה..)
אני מחפש מסך 42 אינץ'. אלה הצרכים שלי:
1. תקציב- 3-4K עם גמישות...
2. צפייה בתכנים רגילים של יס וסרטים מהמחשב (כך שצריכה להיות אפשרות לחיבור למחשב)
3. שכחתי משהו?
אם אפשר לקבל 3 דגמים מומלצים לצרכים שלי זה יהיה נהדר כי זה יצמצם את המבחר הענק שיש ויקל על ההחלטה...
אודה מאד על העזרה (בטח כל יום מישהו כותב שרשור כזה..)
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
dodi88dodi88 כתב:מצטרף להמלצה, למרות שלדעתי זה ידרוש ממנו גמישות מעטה עם התקציב כלפי מעלה.9000es כתב:המלצתי היא מסך סוני דגם ex-402 גודל 40 אינצ' מסך מעולה הכולל כניסות סקרט איכותיות ביותר במיוחד לשידורי SD
בהצלחה .......
ניתן להשיג את המסך ב4k
היכן? אשמח לאינפורמציה. (אם אתה מעוניין אז בפרטי)9000es כתב:dodi88dodi88 כתב:מצטרף להמלצה, למרות שלדעתי זה ידרוש ממנו גמישות מעטה עם התקציב כלפי מעלה.9000es כתב:המלצתי היא מסך סוני דגם ex-402 גודל 40 אינצ' מסך מעולה הכולל כניסות סקרט איכותיות ביותר במיוחד לשידורי SD
בהצלחה .......
ניתן להשיג את המסך ב4k...
ניתן להשיג את המסך ב4k[/quote]
היכן? אשמח לאינפורמציה. (אם אתה מעוניין אז בפרטי)[/quote]
אני גם אשמח לדעת היכן...(גם אצלי אפשר בפרטי)
בנוסף- אני מבין שיש קונצנזוס על הסוני.. האם ישנם עוד 2 דגמים מומלצים מלבד הסוני כך שיהיה לי מרחב תמרון?
אגב, מהי כניסת סקרט?
היכן? אשמח לאינפורמציה. (אם אתה מעוניין אז בפרטי)[/quote]
אני גם אשמח לדעת היכן...(גם אצלי אפשר בפרטי)
בנוסף- אני מבין שיש קונצנזוס על הסוני.. האם ישנם עוד 2 דגמים מומלצים מלבד הסוני כך שיהיה לי מרחב תמרון?
אגב, מהי כניסת סקרט?
אני מבין שהסוני המדובר זה:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=760339
dodi88,
אם תוכל להסביר לי בקצרה- מה היתרונות של הטלוויזיה הזו אודה לך מאוד..
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=760339
dodi88,
אם תוכל להסביר לי בקצרה- מה היתרונות של הטלוויזיה הזו אודה לך מאוד..
דבר ראשון סוני, אחת החברות המובילות בשוק ה-LCD.
דבר שני, מנגנון מתיחת תמונה. לסוני (יחד עם פיליפס) יש את מנגנון מתיחת התמונה המוצלח ביותר שראיתי. משמע שערוצים "נחותים" (ערוצי ממיר רגילים המצולמים בפורמט 4:3) יראו לך בצורה המיטבית ביותר.
דבר שלישי, חיבורים. למסך הזה (ולכל LCDים של סוני) יש מגוון חיבורים וביניהם חיבורים חיוניים שכיום לא הרבה חברות מציעות...כדוגמת הסקארט.
דבר רביעי, המסך הזה הוא בין המוצלחים שראיתי בהתמודדות עם שידורים רגילים. אתה פשוט תהנה מכל צפייה. וזה בלי להזכיר HD...
דבר חמישי, יחס תמורה למחיר. והוא פשוט יוצא מן הכלל, אתה מקבל מסך איכותי ביותר במחיר סביר לגמרי. (4K)
דבר שני, מנגנון מתיחת תמונה. לסוני (יחד עם פיליפס) יש את מנגנון מתיחת התמונה המוצלח ביותר שראיתי. משמע שערוצים "נחותים" (ערוצי ממיר רגילים המצולמים בפורמט 4:3) יראו לך בצורה המיטבית ביותר.
דבר שלישי, חיבורים. למסך הזה (ולכל LCDים של סוני) יש מגוון חיבורים וביניהם חיבורים חיוניים שכיום לא הרבה חברות מציעות...כדוגמת הסקארט.
דבר רביעי, המסך הזה הוא בין המוצלחים שראיתי בהתמודדות עם שידורים רגילים. אתה פשוט תהנה מכל צפייה. וזה בלי להזכיר HD...
דבר חמישי, יחס תמורה למחיר. והוא פשוט יוצא מן הכלל, אתה מקבל מסך איכותי ביותר במחיר סביר לגמרי. (4K)
אין ספק שהסוני איכותית למדי, אבל אם אתה מעוניין להדק את החגורה הייתי ממליץ על פנסוניק THL42U20,מסך 42'' FULL-HD, ניתן להשיגה בכ - 3150 ש"ח עם אחריות של יורוקום.
אני רכשתי כזו לאחרונה גם לאחר התלבטות לא קטנה, אישית העדפתי לחסוך טיפה בתקציב ואני די מרוצה ממנה(לעת עתה) מבחינת עלות/תועלת.
SD רואים ברמה סבירה, ערוצי HD רואים מעולה וכן סרטים שאני מריץ מהXTREAMER PRO גם מספקים בהחלט.
לא עדכנת לגבי מרחק צפייה ולא כ"כ הבנתי מדוע הוא צריך סקארט אם מדובר בממיר HD וחיבור מחשב(בהנחה שמדובר DVI/VGA מכרטיס המסך).
אני רכשתי כזו לאחרונה גם לאחר התלבטות לא קטנה, אישית העדפתי לחסוך טיפה בתקציב ואני די מרוצה ממנה(לעת עתה) מבחינת עלות/תועלת.
SD רואים ברמה סבירה, ערוצי HD רואים מעולה וכן סרטים שאני מריץ מהXTREAMER PRO גם מספקים בהחלט.
לא עדכנת לגבי מרחק צפייה ולא כ"כ הבנתי מדוע הוא צריך סקארט אם מדובר בממיר HD וחיבור מחשב(בהנחה שמדובר DVI/VGA מכרטיס המסך).
ממה שראיתי קצת בשיטוט באינטרנט ניתן להשיג את הסוני בכ- 3.5K.. וזה ללא מיקוח.. אם זה המצב נראה לי שאלך על הסוני כי ממה שאני מבין (ממכם...) זו טלוויזיה מנצחת...tamir245 כתב:אין ספק שהסוני איכותית למדי, אבל אם אתה מעוניין להדק את החגורה הייתי ממליץ על פנסוניק THL42U20,מסך 42'' FULL-HD, ניתן להשיגה בכ - 3150 ש"ח עם אחריות של יורוקום.
לא עדכנת לגבי מרחק צפייה ולא כ"כ הבנתי מדוע הוא צריך סקארט אם מדובר בממיר HD וחיבור מחשב(בהנחה שמדובר DVI/VGA מכרטיס המסך)....
אגב... זה באמת ריאלי לבקש מחיר של 3.5K על הסוני הזו? והאם מדובר בייבוא ישיר או פרללי?
http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=hetamir245 כתב:תוסיף לינק של הסוני ב - 3.5K, קשה לי להאמין שמדובר ביבוא של ישפאר....
צודק, לא 3.5K אלא 3,785 ש"ח
אלה המחירים ממה שאני מבין.. נכון?