יש לי PS3 ולאחרונה אני חושב לקנות נגן BD נפרד...

פורום נגני DVD ובלוריי - כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
שלח תגובה
spiderrrman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304
נתן תודות: 105 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

איך נחשב PS3 כנגן?
איזה נגנים מומלצים עד ל-3 אלף ש"ח?
איך OPPO ? והאם מישהו יודע כמה אחוז מכס משלמים על יבוא שלו?

spiderrrman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

....

שליחה #2 

אף אחד לא יכול לעזור?

sadnes
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

למה בכלל רוצה לקנות BD נפרד
לPS3 אותו איכות תמונה וסואנד ופי הרבה סקירות שבוצעות באתר AVS הPS3 תותוח בניגון BD וכן כמעת המהיר שבינהם
האמת אני היה בהתחלה PS3 הישן ואז בגלל לא היה קידוד סואנד של DTSMA קניתי נגן BD של פיוניר LX52 והא מעולה אבל יחסית מאוד איטי עכשיו יש PS3 SLIM והיה מהירה ואתו איכות אין הבדל והיא יותר מהירה .

spiderrrman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

sadnes כתב:למה בכלל רוצה לקנות BD נפרד
לPS3 אותו איכות תמונה וסואנד ופי הרבה סקירות שבוצעות באתר AVS הPS3 תותוח בניגון BD וכן כמעת המהיר שבינהם
האמת אני היה בהתחלה PS3 הישן ואז בגלל לא היה קידוד סואנד של DTSMA קניתי נגן BD של פיוניר LX52 והא מעולה אבל יחסית מאוד איטי עכשיו יש PS3 SLIM והיה מהירה ואתו איכות אין הבדל והיא יותר מהירה .
...
יש לי את הפלייסטישן 3 הישן 60G אין לו קידוד של DTSMA?

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #5 

הי,
אם יש לך לפטופ חזק ( dual לפחות עם זכרון רצוי של 4G ) הכולל יציאת HDMI ואודיו 5.1
אז יש לי פתרון מעולה וזול עבורך - פתרון שאני בצעתי אותו בשבועיים האחרונים ועובד מעולה.

costello
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #6 

ספיידרמן,

שאלת לגבי ה-OPPO , מדובר במכשיר מדהים, מבחינת עלות תועלת אין כרגע לדעתי מכשיר המשתווה אליו, הנגן משלב ווידאו ואודיו ברמה גבוה
מאד, במידה וחשוב לך לשמוע גם מוסיקה באיכות גבוהה.
ב-OPPO ניתן לקרוא כמעט כל סוגי הקבצים והפורמטים הקיימים.
קיימים שלושה דגמים מסדרה 83 בעלויות שונות , תיכנס לאתר שלהם .. למיטב ידיעתי אמור להיכנס דגם נוסף 93 ויתכן שגם יתמוך בתלת מימד.
אגב, אם תחליט לרכוש את המכשיר מומלץ לעשות זאת דרך אייל פור - אודיו פידליטי, ההפרשים יחסית קטנים.
אני הזמנתי דרכו את הדגם OPPO NUFORCE 83 SE , נגן פנומנאלי..

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

costello כתב:ספיידרמן,

שאלת לגבי ה-OPPO , מדובר במכשיר מדהים, מבחינת עלות תועלת אין כרגע לדעתי מכשיר המשתווה אליו, הנגן משלב ווידאו ואודיו ברמה גבוה
קיימים שלושה דגמים מסדרה 83 בעלויות שונות , תיכנס לאתר שלהם .. למיטב ידיעתי אמור להיכנס דגם נוסף 93 ויתכן שגם יתמוך בתלת מימד.
אגב, אם תחליט לרכוש את המכשיר מומלץ לעשות זאת דרך אייל פור - אודיו פידליטי, ההפרשים יחסית קטנים.
...
כמשתמש מתחיל בסטרימרים ובלוריי, לא כל כך הבנתי מדוע אתה אומר ש "אין כרגע לדעתי מכשיר המשתווה אליו,".
זאת לא אמירה יומרנית מידי?
האם למשל פופקורן+נגן בלוריי ודיסק גדול פנימי "איננו מכשיר המשתווה אליו ?" בכל הקריטריונים של איכות וידאו ואודיו ועלות/תועלת ?
אודה לך אם תוכל להעמיק יותר במסקנה הזאת שלך?

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #8 

ami9 כתב:
costello כתב:ספיידרמן,

...
כמשתמש מתחיל בסטרימרים ובלוריי, לא כל כך הבנתי מדוע אתה אומר ש "אין כרגע לדעתי מכשיר המשתווה אליו,".
זאת לא אמירה יומרנית מידי?
האם למשל פופקורן+נגן בלוריי ודיסק גדול פנימי "איננו מכשיר המשתווה אליו ?" בכל הקריטריונים של איכות וידאו ואודיו ועלות/תועלת ?
אודה לך אם תוכל להעמיק יותר במסקנה הזאת שלך?
...
ידידי ,
להגיד ש"אין כרגע מכשיר המשתווה אליו" זה מאוד בלשון המעטה !!! ולגמרי לא יומרני !
לא כל נגני הבלו ריי זהים ובהחלט קיים הבדל גדול בין נגן איכותי לנגן רגיל.
לאיכותי יש רכיבי היי אנד כמו מעבד תמונה מתקדם וDAC אודיו ברמה גבוהה וכו'.
מכשיר הNUFORCE שהוזכר כולל בתוכו את הרכיבים הטובים ביותר בשוק . כמו כן הוא נגן אוניברסלי
שמסוגל לנגן גם SACD וDVD AUDIO וגם פתוח לניגון כל איזורי הבלו ריי. מחירו עמד על 1200 דולר
פשוט מחיר מציאה לנגן ברמה הזאת ! נסה למצוא נגן שכולל בתוכו את כל הדברים האלה בטווח
המחיר הזה ותבין בדיוק למה הוא מספר 1 בעולם בעלות מול תועלת.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

dor8

השתמשת בהרבה מונחים שאני עדין לא מבינם אולי בשנה הבאה.
בכל מקרה הסייפה שלך היא החשובה - עלות 1200 דולר ועוד בחול ולא בארץ.
האמן לי - סכום כזה על נגן בלוריי - אני בחיים לא הייתי מוציא. גם אם הם היו מיותרים בכיסי.
לכן ציינתי בתגובתי הקודמת גם את הקריטריון " עלות/תועלת"

בתקציב של 400 עד 600 דולר אני בטוח שאפשר למצוא פתרונות לניגון בלוריי איכותי בשילוב עם כל היתרונות של סטרימרים ברמה מספיק גבוהה והתומכים במרבית הפורמטים.

הפתרון שלך הוא אולי אידאלי. אך לדעתי ולמרות דלות ידיעותי בתחום, הינו בלתי מציאותי תקציבית לפחות לגבי וכל מי שאני מכיר.

גם מטוס ה"סופרטאנק" האמריקאי הינו הפתרון האידאלי לכיבוי שרפות -אך אני בטוח שלא היית דורש מראש הממשלה להשאיר אותו בארץ ולתת להם שק של מיליארד דולר - או משהוא כזה. בקושי היה לו את הכסף לשלם להם על יום עבודה בסביבות 200000 דולר.

שלח תגובה

חזור אל “נגני DVD/בלוריי”