http://www.joystiq.com/2010/12/23/plays ... uide-2010/
האתר הבא הרם מדריך תמציתי למי שמתלבט איזה משחקים כדאי לרכוש מה PSN. המשחקים מחולקים לפי נושאים (רטרו, משחקי MOVE, משחקים לשחק עם חברים ועוד) כשעל כל משחק תקבלו הסבר קצר.
המדריך לרכישת משחקי PSN לשנת 2010
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73361
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
דעתי האישית היא שהתמחור של המשחקונים הוא גבוה מדי (אני לא מדבר על משחקים מלאים שרק מוצעים דרך ה PSN )
10 - 15 $ למשחק פשוט (אי אפשר להשוות את רמת ההשקעה לעומת כותר רגיל) נראה לי סכום גבוה מדי כאשר משחק מלא ישן מגיע לרמת מחירים של ~20$ (ואפילו 10 GBP לחובבי הממלכה )
המשחק Tank Battles נמכר במקור ב 10$ אבל במבצע של חג המולד ירד ל 1$ - קניתי אותו והוא באמת לא שווה הרבה יותר אבל לא היה שום סיכוי שהייתי קונה אותו במחיר גבוה יותר (גם 5$ לא מוצדקים, במקרה שלו לפחות)
בנוסף לא לכל המשחקים יש דמו - אני הורדתי את הדמו של MAGIC ובעקבות זאת רכשתי את המשחק המלא. בלי לשחק בדמו לא הייתי משקיע 10$ בנעלם לא ידוע.
10 - 15 $ למשחק פשוט (אי אפשר להשוות את רמת ההשקעה לעומת כותר רגיל) נראה לי סכום גבוה מדי כאשר משחק מלא ישן מגיע לרמת מחירים של ~20$ (ואפילו 10 GBP לחובבי הממלכה )
המשחק Tank Battles נמכר במקור ב 10$ אבל במבצע של חג המולד ירד ל 1$ - קניתי אותו והוא באמת לא שווה הרבה יותר אבל לא היה שום סיכוי שהייתי קונה אותו במחיר גבוה יותר (גם 5$ לא מוצדקים, במקרה שלו לפחות)
בנוסף לא לכל המשחקים יש דמו - אני הורדתי את הדמו של MAGIC ובעקבות זאת רכשתי את המשחק המלא. בלי לשחק בדמו לא הייתי משקיע 10$ בנעלם לא ידוע.