מעבד תמונה ב-LCD Philips 42PFL5405H
שלום לכולם ,
אולי מישהו נתקל בנושא ויאכל לעזור
אני מעוניין לקנות את המסך הנ"ל . המחירים ב-ZAP הם בסביבות ה-4000 ש"ח
אתמול ראיתי את המסך במחסני חשמל והמחיר היה 5000 ש"ח . כאשר שאלתי את המוכר למה הבדל של 1000 ש"ח הוא אמר לי שהחנויות ב-ZAP מוכרות דגם בעל מעבד תמונה לא מקורי , נחות יותר, והאחריות היא לא של אלקטרה.
ובאמת באתר של POMPA הם מוכרים עם אחריות של שנה במקום שנתיים של חברה כלשהי.
נשאיר את העניין של אחריות בצד לרגע , השאלה האם בכלל הסיפור של שוני במעבד הוא היגיוני ?
PHILIPS מייצרים שני דגמים שונים ? !
מצ"ב לינק למוצר
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761156
תודה לכולם
אתמול ראיתי את המסך במחסני חשמל והמחיר היה 5000 ש"ח . כאשר שאלתי את המוכר למה הבדל של 1000 ש"ח הוא אמר לי שהחנויות ב-ZAP מוכרות דגם בעל מעבד תמונה לא מקורי , נחות יותר, והאחריות היא לא של אלקטרה.
נשאיר את העניין של אחריות בצד לרגע , השאלה האם בכלל הסיפור של שוני במעבד הוא היגיוני ?
מצ"ב לינק למוצר
תודה לכולם
אין לי תשובה וודאית בשבילך, אבל נראה לי שסתם ניסו להפחיד אותך.
נכון, האחריות לא של אלקטרה, כי זה מיבוא מקביל, ולכן המחיר גם יותר זול. אבל אין לי מושג עד כמה טוב השירות של אלקטרה. אני רכשתי לפני כחודש מסך כזה דרך LCDEAL ב 4000 ש"ח, עם שנתיים אחריות של רטפון. הגיע ממש מהר, ובינתיים אין שום בעיות - עובד טוב מאוד, עם ממיר DTT פנימי ומנגן קבצי MKV דרך חיבור ה USB (ללא כתוביות)
http://www.lcdeal.co.il/Product.aspx?productid=98
נכון, האחריות לא של אלקטרה, כי זה מיבוא מקביל, ולכן המחיר גם יותר זול. אבל אין לי מושג עד כמה טוב השירות של אלקטרה. אני רכשתי לפני כחודש מסך כזה דרך LCDEAL ב 4000 ש"ח, עם שנתיים אחריות של רטפון. הגיע ממש מהר, ובינתיים אין שום בעיות - עובד טוב מאוד, עם ממיר DTT פנימי ומנגן קבצי MKV דרך חיבור ה USB (ללא כתוביות)
http://www.lcdeal.co.il/Product.aspx?productid=98
ברור לי שלמכור ישנו אינטרס להציג את הדברים בצורה נוחה עבורו
וגם העניין של אחריות הוא משני
השאלה היותר חשובה האם באמת קיימת תופעה שהמסכים של הדגם הזה מייבוא מקביל מגיעים עם מעבד אחר ?
אני מאמין שהתשובה לכך יכולה להינתן או ע"י מישהו שמכיר את זה או להעמיד 2 מסכים אחד מול השני ולהשוואות
אבל איפה תעשה את זה , כל חנות עובדת או רק עם סוג ייבוא מסוים
וגם העניין של אחריות הוא משני
השאלה היותר חשובה האם באמת קיימת תופעה שהמסכים של הדגם הזה מייבוא מקביל מגיעים עם מעבד אחר ?
אני מאמין שהתשובה לכך יכולה להינתן או ע"י מישהו שמכיר את זה או להעמיד 2 מסכים אחד מול השני ולהשוואות
אבל איפה תעשה את זה , כל חנות עובדת או רק עם סוג ייבוא מסוים
לא יודע לגבי מעבד תמונה ,igorg79 כתב:שלום לכולם ,
מצ"ב לינק למוצר
תודה לכולם...
אבל דבר אחד אני יכול להגיד לך,
בשבוע האחרון התענינתי הרבה במסך הזה (בסוף קניתי פלסמה) והמחיר שהציעו לי על הקיר עם אחריות של אלקטרה היה 4590 (דרך האתר של טרקלין וגם אולסייל) .
אני בטוח שבחנויות המתמחות עם קצת אסרטיביות תשיג את המחיר הזה , ואם אתה לא צריך מתקן לקיר אפשר להוריד את המחיר כמעט ב 200 ש"ח.
יש משהו בזה אבל זה לא מדויק...
ישנם מסכים שצריכים לעבור כיול לממירים של הארץ בכדי שהתמונה תיהיה אופטימלית (שהכתוביות לא יברחו לצדדים וכו')
לפני שיבואן מסוים רוצה להביא מסך כלשהו לארץ הוא מביא דוגמא שעוברת כיול, עדכוני גרסה,שפה וכו'
יבואנים פרללים לא עושים את זה
וגם נתקלתי בעבר במסכים מיבוא מקביל שארץ היצור שלהם היתה סין, כשהמותג שהם מייצגים בכלל אינו מייצר שם.
ודבר נוסף יש הרבה יבואנים מקבילים שאינם יודעים להתמודד עם תקלות במסכים שהם מיבאים
ככה שגם אם קונים יבוא מקביל שזה חיסכון במחיר תשאלו מי נותן את השרות במקרה של תקלה. ישנם מקבילים שנותנים את אותו שירות כמו היבואן הרישמי, וישנם ש...
שיהיה בהצלחה וקניה חכמה
ישנם מסכים שצריכים לעבור כיול לממירים של הארץ בכדי שהתמונה תיהיה אופטימלית (שהכתוביות לא יברחו לצדדים וכו')
לפני שיבואן מסוים רוצה להביא מסך כלשהו לארץ הוא מביא דוגמא שעוברת כיול, עדכוני גרסה,שפה וכו'
יבואנים פרללים לא עושים את זה
וגם נתקלתי בעבר במסכים מיבוא מקביל שארץ היצור שלהם היתה סין, כשהמותג שהם מייצגים בכלל אינו מייצר שם.
ודבר נוסף יש הרבה יבואנים מקבילים שאינם יודעים להתמודד עם תקלות במסכים שהם מיבאים
ככה שגם אם קונים יבוא מקביל שזה חיסכון במחיר תשאלו מי נותן את השרות במקרה של תקלה. ישנם מקבילים שנותנים את אותו שירות כמו היבואן הרישמי, וישנם ש...
שיהיה בהצלחה וקניה חכמה
טוב , אני השגתי מחיר זול משמעתית מהצעה של מחסני חשמל דרך אתר קניות ידוע עם אחריות של ייבואן רשמי (אלקטרה , ייבואן של פיליפס )
עוד 150 ש"ח מתקן תלייה על הקיר , שעת עבודה עם מקדחה וכמה מברגים והמסך תלוי על הקיר וכולם מרוצים
תודה רבה לכולם
עוד 150 ש"ח מתקן תלייה על הקיר , שעת עבודה עם מקדחה וכמה מברגים והמסך תלוי על הקיר וכולם מרוצים
תודה רבה לכולם