יש ברשותי מחשב HTPC עם לו MSI דגם H55MA-E43 בעל כרטיס קול וכרטיס מסך מובנים יש בו יציאת HDMI.
כשאני מחבר את המחשב לרסיבר ואת הרסיבר לטלויזיה אני רואה תמונה ולא שומע...הגדרתי במחשב את חיבור השמע של ה HDMI בתור DEFAULT.
יש לי רסיבר ONKYO SR308
מה אני צריך לעשות כדי לשמוע?
האם בכלל הלוח תומך ביציאת אוודיו דרך HDMI?...נאמר לי בעבר שכן ע"י אחד החברים בפורום
לא מצליח לשמוע בחיבור המחשב לרסיבר
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
הלוח תומך באודיו דרך HDMI, כולל DTS-HD. האם הורדת והתקנת דרייברים עדכניים ומלאים של הצ'יפסט H55 של לוח האם מהאתר של אינטל?
באותו חלון שהגדרת HDMI כ-Default, בחר Properties ולך ללשונית ה-Supported Formats. האם אתה רואה שבמסגרת התחתונה של Encoded Formats מופיעים כל הפורמטים או שהיא ריקה?
אם היא ריקה, תכבה ברסיבר הגדרה של HDMI Passthrough, הגורמת לו ל"ירושה" של יכולות האודיו של המסך במקום להציג למחשב את היכולות שלו עצמו.
באותו חלון שהגדרת HDMI כ-Default, בחר Properties ולך ללשונית ה-Supported Formats. האם אתה רואה שבמסגרת התחתונה של Encoded Formats מופיעים כל הפורמטים או שהיא ריקה?
אם היא ריקה, תכבה ברסיבר הגדרה של HDMI Passthrough, הגורמת לו ל"ירושה" של יכולות האודיו של המסך במקום להציג למחשב את היכולות שלו עצמו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"