בעיה חמורה מאוד עם הלפטופ שלי aspire 5100 ! כנסו אני נואש!!

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
gil900 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1151
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

הכל התחיל מטיפשות
לאבא שלי יש לפטופ שהוא כמעת אותו דגם שהוא aspire 5150 וסתם רציתי ליצור אימג(קובץ תמונה) עם bootable ghost 2003 למחיצה של המערכת כדי לטעון את האימג הזה בלפטופ שלי בשביל לראות אם אני באמת אצליח להעתיק את המחשב שלו למחשב שלי..
הייתי בטוח שלא יקרה לי כלום כי הייתי מצוייד באימג משלי וידעתי שבמקרה גרוע אני אוכל להשתמש באימג הזה..
אז טענתי את האימג של הלפטופ aspire 5150 בלפטופ aspire 5100 (אימג של המחיצה בלבד)
וזה לקח כמה זמן
אחרי שזה הגיע ל 100% אז הפעלתי מחדש את הלפטופ וציפיתי לראות ממש את המערכת והכל מהלפטופ השני עולה אבל מסתבר שזה לא מה שראיתי!
ראיתי שעלה לי מסך של ACER שהיה כתוב בו recovery
שם המסך היה recovery acer partition או משהו בסגנון אבל אני בטוח שהמסך עסק ב recovery partition וזה היה מסך של חברת ACER (יצרנית הלפטופ) שאין לי מושג מאיפה הוא עלה לי
במסך הופיעה לי הודעה שמשהו לא בסדר ב partition (לא ממש קראתי מה לא בסדר) וזה הציע לי אם אני רוצה שהוא יתקן את זה או לא.. וכאן אני מצטער
לצערי לחצתי כן וזה התחיל לתקן את המחיצה או מה שזה לא יהיה והיה מסך של אחוזי התיקון
הרגשתי שבאותו רגע עשיתי טעות ורציתי להפסיק את זה אבל ידעתי שאם כבר התחלתי אז עדיף לתת לו לסיים את העבודה... קיוויתי מאוד שלפחות הגיבויים שלי ישמרו בזמן שהוא עושה את זה.. אילו היו רגעים ממש מפחידים!
כשהוא סיים לתקן אז מיהרתי לבדוק אם האימג שלי עדיין נמצא
כי האימג שהיה שמור אצלי היה שמור בכונן D וממש חששתי שכונן D ימחק וכל שאר הגיבויים...
לצערי הגרוע מכל קרה
הכל פורמט! לא נשאר זכר! גיליתי שאין לי את האימג המקורי ושכל הגיבויים עם הסרטונים שלי הלכו לטמיון... ראיתי שחחחחחחחחחור בעיניים כלכך חזק שלא רציתי לראות את המחשב... הייתי המום במיוחד מעצם העובדה שהגיבויים שלי שצברתי עוד מ 2005 הלכו בגלל שטות כזאת.. לא היה לי אכפת מהמערכת אלה יותר מהאוסף סרטונים........
רצתי בפחד בבית לחפש דיסקים קשיחים בתקווה שאולי גיביתי את התיקייה הקדושה שלי - "גיבויים" באחד מהם..
בדקתי כמה דיסקים קשיחים עד שהגעתי לאיזה דיסק קשיח אחד שלהפתעתי ולשמחתי הרבה מצאתי בו את התיקייה "גיבויים" !
ברגע שראתי את התיקייה "גיבויים" הרגשתי כאילו הדיסק הקשיח הזה אסף את רוב החלב שנשפח...
רציתי לנשק את הדיסק הקשיח הזה מכיוון שכל המחשב שלי היה בו! התיקייה "גיבויים" כללה בתוכה הכל.
לשמחתי כל מה שצברתי היה שם כולל האימג המקורי של הלפטופ שלי!!
ממש שמחתי שלא צריל להתחיל מ 0
אז רצתי לטעון את האימג המקורי שהיה בדיסק הקשיח שמצאתי ובשלב זה הייתי בטוח שפתרתי את הבעיה והחזרתי את הגלגל והזמן אחורה כי "אימג" תמיד מחזיר את הגלגל אחורה רק מה? מסתבר שלא
אחרי שהאימג נטען עד הסוף ונצרב במחשב המחשב לא עלה וקיבלתי מסך שחור שכתוב בו שחסר התקן של INTEL או משהו כזה...
מה שמוזר זה שהלפטופ שלי לא קשור ל INTEL ויש עליו מדבקה של AMD
הלפטפ השני קשור ל INTEL אבל לא הלפטופ הזה... הלפטופ שלי מיוצר מ AMD ולא מ INTEL

קיצור מה אני עושה בשביל לפתור את הבעיה?

עריכה:
ישששששששששששששששש
הצלחתי לעשות את הבלתי יאומן!
הצלחתי להחזיר את הזמן אחורה!!
הכל כלא היה!
המחשב עולה כאילו לא מחקתי אותו לפני כמה שעות והכל בזכות תיקייתי הקדושה - "גיבויים"
איזה כלי מדהים זה האימג

הייתי צריך להפעיל התקנה רגילה של ווינדוס ולא לסיים את ההתקנה ואז לטעון את האימג
ההתקנה עשתה משהו שתיקן את הבעיה!

זה הדבר הכי מדהים שעשיתי
הפכתי מצב של הרס טוטאלי לכאילו לא היה ולא נברא :D
מזל שאני יודע לתקן ככה

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4970
נתן תודות: 321 פעמים