מהו קובץ הוידאו הטוב ביותר?
לפני כמה ימים רכשתי מסך lcd של פיליפס 5404, מרגע הפעלתו הראשונית דרך הגדרת התמונה שלו נדהמתי לגלות איזו איכות מ-ד-ה-י-מ-ה המסך מסוגל להציג.
בסרטון הדמו שמצוי בתוך הזכרון של המסך יש קטע full hd של כמה שניות שהשאיר אותי עם פה פעור לכמה דקות..
העניין הוא שכלכך התלההבתי שזו התמונה שאני הולך לראות, חיברתי את המחשב הנדיין דרך חיבור HDMI וברגע הפעלת סרט 1080P התאכזבתי קשות!
הסרט FULL HD שהקרנתי מהנייד שלי לא התקרב לאיכות סרטון הדמו שהיה מצוי במסך עצמו. למרות שמדובר בסרט bluray שמשקלו 8G.
כרגע אני מאוד מעוניין להוריד תכנים שיצליחו להגיע לרמה שראיתי בסרטו הדמו של philips.
אז אני שואל, מהוא הקובץ HDTV הטוב ביותר, והאיכותי ביותר מכל הקבצים שיש כרגע?
רוב הסרטים שראיתי ניתנים להורדה בקידוד x264 האם הם טובים מספיק? או שרצוי שאתחיל לעבוד עם סוג קובץ אחר..
בסרטון הדמו שמצוי בתוך הזכרון של המסך יש קטע full hd של כמה שניות שהשאיר אותי עם פה פעור לכמה דקות..
העניין הוא שכלכך התלההבתי שזו התמונה שאני הולך לראות, חיברתי את המחשב הנדיין דרך חיבור HDMI וברגע הפעלת סרט 1080P התאכזבתי קשות!
הסרט FULL HD שהקרנתי מהנייד שלי לא התקרב לאיכות סרטון הדמו שהיה מצוי במסך עצמו. למרות שמדובר בסרט bluray שמשקלו 8G.
כרגע אני מאוד מעוניין להוריד תכנים שיצליחו להגיע לרמה שראיתי בסרטו הדמו של philips.
רוב הסרטים שראיתי ניתנים להורדה בקידוד x264 האם הם טובים מספיק? או שרצוי שאתחיל לעבוד עם סוג קובץ אחר..
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
הפרמט של האיכות הוא הביטרייט ובמאקסימום סרט יכול להגיע ל~35MBIT לשנייה כולל (וידאו+אודיו)
האיכות הגבוהה ביותר היא דיסקים בלוריי.
יש מעט הוצאות ברשת שלוקחות את הדיסק וקורעות את התוכן ללא שינוי לקובץ MKV וכך יוצא קובץ MKV שיכול להגיע עד לגודל של ~40GB.
זה הכי טוב שיש
,
MEDIAINFO יראה לך שהביטרייט של כזה קובץ הוא כמו המקור עד 35MBIT ומצד שני MKV "רגיל" בגודל של עד 10GB של סרט 1080P שהורידו לו את האיכות מגיע ל11MBIT ביטרייט שזה אומר שהוא העתק לא נאמן של המקור ויש נתונים שאבדו.
האיכות הגבוהה ביותר היא דיסקים בלוריי.
יש מעט הוצאות ברשת שלוקחות את הדיסק וקורעות את התוכן ללא שינוי לקובץ MKV וכך יוצא קובץ MKV שיכול להגיע עד לגודל של ~40GB.
זה הכי טוב שיש
MEDIAINFO יראה לך שהביטרייט של כזה קובץ הוא כמו המקור עד 35MBIT ומצד שני MKV "רגיל" בגודל של עד 10GB של סרט 1080P שהורידו לו את האיכות מגיע ל11MBIT ביטרייט שזה אומר שהוא העתק לא נאמן של המקור ויש נתונים שאבדו.
נערך לאחרונה על ידי agent__smith ב 23/12/2010 17:29, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
בד"כ הם ייקראו .....real.bluray או untouched.bluray
וכן הם יהיו ענקיים יבואו במעטפת MKV בתצורת VC-1 או H264 ויכילו את הסרט עם פסקול DTSMA + פסקול DTS רגיל או DDTRUHD + רגיל.
וכן הם יהיו ענקיים יבואו במעטפת MKV בתצורת VC-1 או H264 ויכילו את הסרט עם פסקול DTSMA + פסקול DTS רגיל או DDTRUHD + רגיל.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בגדלים כאלה זה לא קובץ M2TS בד"כ?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אלא אם כן אתה יושב 10 ס"מ מהמסך ומחפש גירעון בתמונה... 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
mp3lll כתב:אבל זה לא נכון, אצלי ב 7404 רואים מדהים 720.
יש עוד פרמטרים מסתם לחבר HDMI ולראות......
כן כמובן... אני מדבר אחרי אין סוף שינויים בהגדרות המסך. אבל אחרי הכל עדיין יש הבדל (ומאוד גדול האמת) בין סוגי הקבצים שמצויים ברשת לבין קובץ מקורי של בלוריי.
אגב בקשר לכבל הHDMI.. מהידיעה שהתקשורת בחיבור זה היא דיגיטלתי (למרות שברור לי שהאותות שמועברים בכבל עצמו הם אנלוגיים, אבל לא באותה צורה אנלוגית שכמו בVGA) יש חשיבות לאיכות הכבל? בצורה שתראה לעין..?
מזכיר לי קצת את ההתלבטות שלי לפני רכישת האקסטרימר. בהתחלה הייתי צופה בסרטי HD דרך ה-xbox שלי והאיכות הייתה מדהימה, אבל הבעיה שה-xbox לא תומך ב-MKV (מייקרוסופט לא אוהבים להכניס תמיכה בדברים שהלקוח נהנה מהם) אז צריך להמיר את הסרט ל-MP4 בפסקול סטריאו.alb כתב:לפני כמה ימים רכשתי מסך lcd של פיליפס 5404, מרגע הפעלתו הראשונית דרך הגדרת התמונה שלו נדהמתי לגלות איזו איכות מ-ד-ה-י-מ-ה המסך מסוגל להציג.
רוב הסרטים שראיתי ניתנים להורדה בקידוד x264 האם הם טובים מספיק? או שרצוי שאתחיל לעבוד עם סוג קובץ אחר.....
קניתי כבל HDMI ואופטי וחיברתי את המחשב, והתמונה הייתה פחות טובה משמעותית. כדי להגיע לאיכות אופטימלית מהמחשב אתה צריך להיות מאסטר בהגדרות של קודקים ופילטרים ולשבת שעות על גבי שעות בניסיונות, וגם אז...
קיצר, קניתי אקסטרימר ונגמר הסיפור.