שילוב בין מוניטור אודיו ל rx-v450
שלום, יש לי רסיבר ישן של yamaha דגם rx-v450
ואני רוצה לשדרג את המערכת. השאלה היא אם אני יכול לעשות זאת מבלי לשדרג את הרסיבר?
הבנתי שהמוניטור אודיו BX2 מומלצים אבל בביקורת וואט הייפיי בחסרונות רשום שזה רמקול בררן מה אתם אומרים?
ואני רוצה לשדרג את המערכת. השאלה היא אם אני יכול לעשות זאת מבלי לשדרג את הרסיבר?
הבנתי שהמוניטור אודיו BX2 מומלצים אבל בביקורת וואט הייפיי בחסרונות רשום שזה רמקול בררן מה אתם אומרים?
מדובר ברמקול עם סאונד שקוף (די נדיר ברמת המחיר שלו) כלומר הסאונד שלו תלויי ברמת הציוד (כמובן עד גבול מסויים, הוא טוב לציוד עד רמת הביניים , מעבר לזה הסאונד נעצר ברמקול). הימאהה הוא רסיבר עם סאונד קצת בהיר אבל אם תשלב אותו עם נגן סידי יעודי של NAD או קיימבריידג יכול להיות שהשילוב יהיה מוצלח, תנסה ותחזור לפה עם חוות דעת שלך בנושא.
shahar1 כתב:תראה, כפי שרשום בין השורות התקציב שלי לא גדול במיוחד ואני לא בנוי לעשות נסיונות בכסף. חשבתי אולי מישהו התנסה בשלוב ויוכל להאיר קצת את עיני. הייתי בודק את זה בעצמי אבל אני בטוח שאין רסיבר כזה בחנויות....
תסתכל על התגובה למעלה ותבין למה התכוון המשורר, מישהו כתב שתעשה נסיונות עם הכסף שלך
מי שבאמת רציני לגבי הקנייה שלו ולא רוצה "לעשות נסיונות" עם הכסף שלו סוחב איתו את הציוד לחנות על מנת לבדוק אם השילוב מוצלח או לא.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
amiti כתב:בחנות שלא עושה את השירות הפעוט וההכרחי הזה פשוט אל תקנה....
הוצאת לי את המלים מהמקלדת. ואגב, לא צריך לגעת בחיווט. הם פשוט צריכים לחבר את הרסיבר שלך ישירות לרמקולים שתרצה לבחון.
.Anything can be done, but it's only done if it's done