Dungeons and Dragons מגיע לקונסולות ול PC

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73366
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

http://www.joystiq.com/2010/12/22/dunge ... d-pc-next/

Dungeons and Dragons, ה"אבא" הרוחני של כל משחקי ה RPG עושה את דרכן לקונסולות. בתור אחד שגדל על משחקי תפקידים עוד בימים שהיו משחקים אותם עם נייר ועט וסט קוביות, בהחלט חדשה מעניינת.

המשחק יגיע ל PSN, ל XBLA ול PC.

תקנו אותי אם אני טועה, אבל זה משחק ה D&D הראשון שיוצא לקונסולות...

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

הובר - למה בימים שהיו משחקים אותם? יש לא מעט אנשים שעדיין משחקים ככה עד היום, ולאנשים זקנים, נשואים ועם ילדים כמונו תמיד יש את האופציה לשחק דרך הרשת - עם תוכנות כמו סקייפ ואובו.

בכל מקרה, במהדורה האחרונה שלו מבוכים ודרקונים עם הקוביות והנייר הפך להיות מאוד דומה למשחק מחשב - למעשה המכניקות שלו מבוססות על משחקי מחשב, עם דברים כמו דמויות שמתקיפות באופן אוטומטי את מי שמתקיף אותן ודגש מאוד גדול על ניהול הקרב עם מיניאטורות על דף נייר, ולא בדימיון כמו שעושים בדרך כלל (ובכלל, עם דגש מאוד גדול על קרבות ופתות על התפתחות הדמות ועל סיפור). אני אישית חושב שזה כבר לא זה, ומעדיף לשחק במשחקים אחרים ששמרו על מה שבאמת חשוב במשחקי תפקידים - הדמויות, לא הקרבות.

אגב, די מביך הסוף של הכתבה הזאת. לא יכלו להביא מישהו שמבין משהו במבוכים ודרקונים לכתוב אותה? אני לא יודע אם מה שכתוב שם על "מי זה דייל ולמה הוא אוהב סכינים" זאת בדיחה שאף אחד לא יבין, או שבאמת הביאו מישהו חסר כל ידע בתחום שלא מכיר את השם Daggerdale - אחד המקומות המפורסמים בעולם המערכה Forgotten Realms.

idanb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 264
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

Mal , האם באמת יש פתרונות לאותם אנשים זקנים+נשואים+ילדים ?
אני משליך את החוסרים הללו על כל משחקי ה RPG למיניהם למרות שאתה צודק שהם לא יכולים לשחזר את חווית המשחק.

לגבי ההערה בסוף - אני מקווה שמדובר בנסיון ציני שהלך לאיבוד, אחרת זה ממש לא מצחיק ...

יהיה מעניין לנסות לשחק במשחק כזה עם שחקנים אחרים - ברוב המקרים הדגש העיקרי היה על קרבות.
בלי DM אנושי קשה להתמודד עם הצד ה"תפקידי" של המשחק.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”