שלום,
רכשתי את המוצר שבכותרת במבצע - 99$ בארה"ב.
2 שאלות לי:
1) האם לא תהיה לי בעיה לעבוד איתו בארץ בגלל שהוא NTSC (הבנתי שהכניסה מהממיר מתחברת דרך ה RCA)
2) אני רואה כאן כל מיני תכתובות לגבי ה IR BLASTER. האם אני צריך אותו? זה מה שמגיע ארוז בחבילה:
WinTV-PVR-150 PCI board with 125 channel cable ready TV tuner,and hardware MPEG-2 audio/video encoder
Media Center remote control transmitter and receiver ('beanbag')
WinTV-PVR Media Center Installation CD-ROM includes:
WinTV-PVR-150 driver for Windows XP Media Center Edition
אודה על תשובה מהירה, על מנת שבמידת הצורך אוכל להחזיר אותו במידה והוא לא מתאים.
תודה, זיו.
WinTV-PVR-150 MCE Kit with NTSC TV tuner
זיו שלום,
יש ברשותך קיט הכולל כרטיס לכידה ושלט של מייקרוסופט שמגיע עם שני BLASTERS (כך שלא צריך מעבר לזה).
לגבי תצורת ה NTSC - זו אכן בעיה, אך רק אם תבחר להשתמש בכרטיס עם תוכנות מסוימות. הקיט הזה מיועד בעצם עבור Windows XP Media Center Edition מאחר והוא כולל שלט תואם, אך MCE לא יסכים לקבל אות PAL ע"ג אף כניסה אם הכרטיס הוא NTSC, לכן לא תוכל להשתמש במערכת זו.
התוכנה המגיעה עם הכרטיס כן תצליח לעבוד ב PAL בכניסת ה composite או S-Video אחרי שינוי מסוים ב Registry.
ההמלצה שלי היא להחזיר/להחליף בדגם PAL את הכרטיס כדי להגדיל את האופציות של תוכנות בהן ניתן להשתמש...ולמנוע כאב ראש מיותר. אותו קיט בדיוק בתצורת PAL נמכר כעת במבצע לחברי האתר במחיר 660 ש"ח.
בהצלחה!
יש ברשותך קיט הכולל כרטיס לכידה ושלט של מייקרוסופט שמגיע עם שני BLASTERS (כך שלא צריך מעבר לזה).
לגבי תצורת ה NTSC - זו אכן בעיה, אך רק אם תבחר להשתמש בכרטיס עם תוכנות מסוימות. הקיט הזה מיועד בעצם עבור Windows XP Media Center Edition מאחר והוא כולל שלט תואם, אך MCE לא יסכים לקבל אות PAL ע"ג אף כניסה אם הכרטיס הוא NTSC, לכן לא תוכל להשתמש במערכת זו.
התוכנה המגיעה עם הכרטיס כן תצליח לעבוד ב PAL בכניסת ה composite או S-Video אחרי שינוי מסוים ב Registry.
ההמלצה שלי היא להחזיר/להחליף בדגם PAL את הכרטיס כדי להגדיל את האופציות של תוכנות בהן ניתן להשתמש...ולמנוע כאב ראש מיותר. אותו קיט בדיוק בתצורת PAL נמכר כעת במבצע לחברי האתר במחיר 660 ש"ח.
בהצלחה!