החל מהיום אני מחזיק בPS3 שנפרץ לחלוטין וב-500G של משחקים!!
מדובר בפריצה ע"י שימוש בהתקן USB (נקרא JAILBREAK).
חבר של חבר פרץ את המכשיר.
הכל עובד מצוין - PRO 2011, CALL OF DUTY ועוד...
בשעה טובה!

האמת, שאפו!ariel-ro כתב:אני מוריד את הכובע בפני סוני, רק אחרי 4 שנים הצליחו לפרוץ את המכשיר, זה מדהים!...
אתה צודק.blknom1 כתב:האמת, שאפו!ariel-ro כתב:אני מוריד את הכובע בפני סוני, רק אחרי 4 שנים הצליחו לפרוץ את המכשיר, זה מדהים!...
הייתי קצת סקפטי בהתחלה, אבל אחרי שחבר שלי פרץ ואמר שהכל עובד חלק, החלטתי ללכת על זה.
אין ספק שזה משנה לחלוטין את חוויית השימוש ב-PS3. פתאום יש כל כך הרבה מבחר של משחקים.
האמת היא, שכשמשחק עולה בסביבות ה-300 ש"ח... אין מה לעשות.. פשוט שווה לפרוץ.....

Batnun כתב:אתה צודק.blknom1 כתב:האמת, שאפו!ariel-ro כתב:אני מוריד את הכובע בפני סוני, רק אחרי 4 שנים הצליחו לפרוץ את המכשיר, זה מדהים!...
הייתי קצת סקפטי בהתחלה, אבל אחרי שחבר שלי פרץ ואמר שהכל עובד חלק, החלטתי ללכת על זה.
אין ספק שזה משנה לחלוטין את חוויית השימוש ב-PS3. פתאום יש כל כך הרבה מבחר של משחקים.
האמת היא, שכשמשחק עולה בסביבות ה-300 ש"ח... אין מה לעשות.. פשוט שווה לפרוץ.....
האמת היא, כשמכונית חדשה עולה כל כך הרבה כסף, פשוט שווה לגנוב אחת...
Batnun
אוי... איזו צדקנות בשקל.... נו באמת
....

אז אם כך, אולי כדאי שמנהל הפורום יוריד את השרשור... כי אין בזה ממש טעם...Malcontent כתב:זה לא המקום לבדוק אם מדובר בצדקנות בשקל או לא. בסופו של דבר, אתה מבצע פעולה שהיא לא לגיטימית ומתגאה בזה, אז אל תתפלא שאנשים תוקפים אותך, וזה לא משנה אם התקיפה מוצדקת או לא, או אם הם לא גונבים בעצמם סרטים וסדרות....

שטויות, צחקתי.. הכל בסדר..jacko-il כתב:מה הקשר עוינות??
איך זה השתמע חס וחלילה מהדברים שלי ?![]()
באמת שסתם ניסיתי להסביר את דעתי ואולי לתת לך זווית שונה על איך אחרים רואים את זה..
ממש לא התכוונתי להתנגח או לפגוע בך.
אם כך הרגשת מהכתוב, אני מתנצל....

האמת היא שאני לא מבין בזה כלום.mp3lll כתב:blknom1 זה לא באמת נפרץ.
יש גירסאות שהפריצה כלל לא עובדת
.
יש משחקים שלא עובדים עם אין גירסה X ורק אם יש את הגירסה האחרונה וכ'ו....
לכן זה לא באמת פריצה...
באיזה ציפ USB אתה משתמש?...

האמת, אני חייב להסכים איתך בעניין הזה ידידי...shlomiassaf כתב:אני יכול להגיד משהו?
בתור אחד שעבר הרבה במחשבים, קונסולות וכל זה... אני יכול לראות את השינוי שחל עלי למשל.
היום אני מעדיף שהקונסולה לא תפרץ, גם ככה אין לי זמן לשחק משחקים עם כל העבודה
אז אני משחק פעם ב... וכשאני משחק אני מעדיף שיהיה לי אופציה לשחק אונליין...
כשהייתי קטן לא היה את נושא האונליין כמו שיש היום והיה נדיר למצוא שרת משחק מהיר דרך המחשב...
היום זה שונה...החוויה של האונליין היא שונה לחלוטין.
אז כשבאים לפרוץ מכשיר צריך לחשוב על זה.
כשמתבגרים קשה למצוא שותפים לפרו אבולושין... זה לא כמו פעם...

כבר אמרתי לך שאתה צודק, לא?shlomiassaf כתב:תראה צריך לעשות חושבים מה אתה שם לפני מה...
זה כיף שיש הרבה משחקים, אבל בפועל זה לא הכיף שלשחק בהם, זה הכיף שלדעת שיש לך אותם
לא זוכר מתי פעם אחרונה שיחקתי משחק באמת... האקסבוקס שלי מעלה אבק...
הפתרון האולטימטיבי, אקסבוקס פרוץ וסוני מקורי אבל זה עולה כסף
אם תשאל אותי היום, אני מוכן להשקיע פעם בשנה 200 שקל על פרו אבולושין
ושאר המשחקים לקנות בזול אחרי תקופה מסויימת שהם התיישנו.
בכל מצב זה גלגל ומשחקים הולכים ובאים אז נשחק בהם קצת אחכ...