Media portal - צריך עזרה בכמה הגדרות

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
shaigot פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 186
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

קודם כל אני רוצה לציין שלאחר בעיות רבות ב- MCE7, מצאתי את כל הפיתרונות במדיה פורטל, אני אפילו מצליח לראות ולהקליט מכרטיס DVB-S ואפילו לא הייתי צריך להתאמץ, כמובן שהלכתי לפי המדריך המצויין שבפורום.
בכל מקרה נשארו לי כמה ההגדרות בשביל שזה יהיה מושלם:
אני משתמש במדיה פורטל גירסא 1.1.2.0,
1. אני מנסה לשנות skin אבל אני לא מוצא תיקיה של skin בכתובת של המדיה פורטל, חיפשתי בכל המחשב ואין תיקיה בשם זה, איך אני מחליף skin ?
2. איך אפשר לשנות את התפריטים, לדוגמא להוריד את התיקיה של הוידאו ( ב- configure הוא מחייב לסמן אותה), או לדוגמא להעביר את ה- online videos מהתיקיה תוספים לתיקיה החיצונית
3. אני רוצה להוסיף תיקית משחקים:
3.1 איך להוסיף את התיקיה?
3.2 איך להכניס לתוכה קובץ הפעלה (קיצור דרך ) של המשחק?
4. יש plugin של תמונות ומוסיקה - כמו ה-plugin של הסרטים והסדרות, שמזהה אמן ושיר ומוסיף תמונה?
5. אני משתמש ב- plugin של הסדרות - MP-TV Series, ויש סדרה שהוא לא מזהה והוא לא נותן לי אפשרות ידנית לתת לה שם, האם אפשר להגדיר אותה ידנית ב- plugin או אולי לכוון אותה איפה לחפש ברשת ?
תודה מראש

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #2 

1. לרוב הסקינים יש קובץ התקנה משלהם ששם את הקבצים במקום שצריך.
בכל מקרה תיקיית הסקין נמצאת בתוך תיקיית מדיה פורטל, זו שנמצאת בתוך APPDATA (ולא בזו שב PROGRAM FILES)
2. אם אתה משתמש בסקין המומלץ BLACK GLASS NOVA יש לך באתר שלהם להורדה את BASIC HOME EDITOR שמאפשר לך לתכנת כל דבר אפשרי במסך הביית, נולשנות קיצורים ותמונות לכל קיצור.
3. עם הרכיב בסעיף 2 צור קיצור לפלגין שנקרא MY GAMES או MY APPS משהו כזה לא זוכר בדיוק את השם, ובפלגין עצמו אתה קובע את קיצורי הדרך למשחקים או תוכנות שיופיעו שם.
4. קיים פלגין שנקרא FANART HANDLER, תסתכל בדביק של המדריכים יש תחת מדיה פורטל קיצור לת'רד של "עדכונים ותוספים למדיה פורטל".
5. יש דרך לכוון בפלגין עצמו (ע"י לחיצה על IMPORT), אם עדיין אין , אולי הסדרה לא קיימת לצטרך להיכנס ל THETVDB.COM ולפתוח שם סדרה חדשה.

shaigot פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 186
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

תודה על התשובה המפורטת :)
אבל איך מתקינים Fanart Handler, הורדתי את הקובץ ( zip ) אבל אין שם קובץ התקנה ?

ofird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1047
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #4 

תשתמש בEXTENTION INSTALLER של MP

הוא נמצא בתפריט אחרי ההתקנה להוסיף PLUG INS

מפורט על זה גם במדריך

שלח תגובה