Apple TV 2 + Philips 9664

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
adsagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

התחדשתי ב- ATV2. מה גדולה היתה האכזבה כשהתחילו פתאום בעיות - התמונה הפכה לירוקה/ורודה, ותכני HD קנויים נתנו הודעה של בעיה עם ה- HDCP. מעבר בין Inputים בטלויזיה פותר את הבעיה הראשונה, והפעלה מחדש של הטלויזיה וה- ATV פותר את הבעיה השנייה, לזמן מוגבל.
חיפוש קצר הראה את גודל הבעיה. שרשור של 38 דפים בראש פורום תמיכה של Apple. בעיה ידועה עם טלויזיות של פיליפס וסוני (דגמים מסויימים).

האם לדעתכם חיבור ה- ATV2 לטלויזיה באמצעות Switch שתומך ב- HDCP עשוי לפתור את הבעיה?

תודה

עדי

דרך אגב, זה הנושא באתר התמיכה:

http://discussions.apple.com/thread.jsp ... &tstart=15

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

מניסיון, בעיות מסוג זה נפתרות עם עדכון תוכנה מהיצרן קשה לי להאמין ש APPLE לא יפתרו זאת.
בשלב זה הדרך היחידה כנראה היא לעבור דרך מעבד וידאו או רסיבר יקר שמכיל עיבוד תמונה.

adsagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

ראיתי אנשים שמתלוננים שגם ריסיבר לא פותר את הבעיה, מה שגורם לי לחשוב ש- switch פשוט גם לא יעבוד.
ראיתי מישהו שאומר שמפצל HDMI כן פותר את הבעיה.
השאלה היא איך המכשירים האלו עובדים. האם במפצל HDMI (בניגוד לנתב HDMI) ה- handshake מתבצע מול המפצל ולא מול הטלוויזיה, לאור זה שהנתב מעביר אות ממכשיר אחד לשתי טלויזיות בו זמנית?
האם בנתב, בהיותו (לדעתי) מכשיר יותר פשוט ממפצל (לאור זה שהוא מעביר אות ממכשיר אחד לטלויזיה אחת) ה- handshake כן מתבצע ישירות מול הטלוויזיה?

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #4 

adsagi כתב:ראיתי אנשים שמתלוננים שגם ריסיבר לא פותר את הבעיה, מה שגורם לי לחשוב ש- switch פשוט גם לא יעבוד.
ראיתי מישהו שאומר שמפצל HDMI כן פותר את הבעיה.
השאלה היא איך המכשירים האלו עובדים. האם במפצל HDMI (בניגוד לנתב HDMI) ה- handshake מתבצע מול המפצל ולא מול הטלוויזיה, לאור זה שהנתב מעביר אות ממכשיר אחד לשתי טלויזיות בו זמנית?
האם בנתב, בהיותו (לדעתי) מכשיר יותר פשוט ממפצל (לאור זה שהוא מעביר אות ממכשיר אחד לטלויזיה אחת) ה- handshake כן מתבצע ישירות מול הטלוויזיה?
...
אני לא בדקתי אבל ברסיברים שמבצעים עיבוד צריך לא לעבוד ב THRU אלא במצב עיבוד שממיר סיגנל אחד
לסיגנל מסוג אחר במצב זה למיטב הבנתי ה ENDPOINT הוא הרסיבר ולא ה TV .
פיצול של HDMI מחייב בקר לכל קו HDMI וHANDSHAKE שמדבר עם כל היציאות ומעביר את ה ID של המכשיר.
יש כל מיני מפצלים שמסירים HDCP אבל היצרנים למעשה לא יכולים לפרסם זאת.
ובד"כ תמצא אותם באתרים שונים נסה לחפש HDCP stripper
למשל:
http://dme.ghost2.net/hdfury/hdmihdcp/h ... ers-boxes/

adsagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

תודה. נראה שבשלב הזה אני אוציא כמה שקלים על כבל HDMI כדי לבדוק את המפצל שיש לי מהתקופה של הטלויזיה הקודמת. לא נראה לי שאני אכנס להוצאות גדולות על מכשיר שעלה לי 99$

זה ממש מעצבן. אחרי כל הנסיון החיובי שיש לי עם מוצרים של Apple, ליפול על משהו שטותי שכזה. אני באמת מקווה שהם יפתרו את הבעיה.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #6 

adsagi כתב:תודה. נראה שבשלב הזה אני אוציא כמה שקלים על כבל HDMI כדי לבדוק את המפצל שיש לי מהתקופה של הטלויזיה הקודמת. לא נראה לי שאני אכנס להוצאות גדולות על מכשיר שעלה לי 99$

זה ממש מעצבן. אחרי כל הנסיון החיובי שיש לי עם מוצרים של Apple, ליפול על משהו שטותי שכזה. אני באמת מקווה שהם יפתרו את הבעיה.
...
אם זה מנחם אותך זו תופעה שגם מתרחשת במוצרי מזרימדיה שונים.

adsagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

זהו, חשבתי על מזרימדיה, אבל ראיתי כל כך הרבה שרשורים על בעיות במזרימדיה שונים שאמרתי לעצמי שעדיף לקנות משהו פשוט, שפשוט עובד :)

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #8 

adsagi כתב:זהו, חשבתי על מזרימדיה, אבל ראיתי כל כך הרבה שרשורים על בעיות במזרימדיה שונים שאמרתי לעצמי שעדיף לקנות משהו פשוט, שפשוט עובד :)
...
כפי שאני חוזר על כך כמה פעמים ביום אין שום מוצר מושלם.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”