קניית מערכת קולנוע ביתי.
התקציב קצת בעייתי בשביל שיהיה אפשר להמליץ לך על משהו טוב, אני מציע לך לבדוק את הסטים המשולבים (מגבר+רמקולים) של סוני, פיוניר ואונקיו. הם יעלו לך פחות ממה שאת מתכננת להוציא על המערכת ויתנו לך את אותה איכות סאונד בהשוואה למגבר ורמקולים נפרדים וזולים.
תודה רבה.האם תוכל לכוון אותי לסטים המשולבים{דגמים } שיתאימו למסך וכל השאר ?zeev78 כתב:התקציב קצת בעייתי בשביל שיהיה אפשר להמליץ לך על משהו טוב, אני מציע לך לבדוק את הסטים המשולבים (מגבר+רמקולים) של סוני, פיוניר ואונקיו. הם יעלו לך פחות ממה שאת מתכננת להוציא על המערכת ויתנו לך את אותה איכות סאונד בהשוואה למגבר ורמקולים נפרדים וזולים....
http://exp.shopy.co.il/products/134022
בקשר להצעה של מרטי, אני חושב שהוא מתכוון לסט רמקולים של NOVA (רמקולים קטנים ועגולים שנראים טוב) ובשילוב עם האונקיו 308 רמת הביצועים תיהיה יותר גבוהה, אם מדובר בתוספת לא גדולה לתקציב שווה לך לעשות את המאמץ.
בקשר להצעה של מרטי, אני חושב שהוא מתכוון לסט רמקולים של NOVA (רמקולים קטנים ועגולים שנראים טוב) ובשילוב עם האונקיו 308 רמת הביצועים תיהיה יותר גבוהה, אם מדובר בתוספת לא גדולה לתקציב שווה לך לעשות את המאמץ.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני אחד הכותבים של הביקורת על ה 308.vered53 כתב:לרסיבר אונקיו דגם SR308 אין ביקורת טובה אצלכם באתר.
...
שימי לב שכשכתבנו אותה ציינו שייתכן והרמקולים היו overkill עבור הרסיבר.
מאז יצא לי לשמוע אותו (ממש לא לעומק) עם סטלייטים והתוצאה הייתה בהחלט סבירה (אם כי, שוב - במגבלות הרמקולים הקיימים וההאזנה הקצרה מדי).
אם הוא נכנס לך בתקציב יחד עם סט סטלייטים דוגמת ה Nova - זה בהחלט כיוון שאני מתומכיו, ועדיף על מערכת all in one.