ניתוקים חוזרים ונשנים , מה לעשות ?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #1 

יש לי מודם ראוטר של בזק D-LINK 2650U , בזמן האחרון אני כול הזמן מתנתק בלי לשים לב , ואני צריך להפעיל את החייגן להתקשר שוב לרשת . היות וזה מצב של כמה ימים אחרונים והראוטר אצלי כבר המון זמן , חשבתי שהבעיה היא עם הספק ( 018 ), דיברתי עם נציג תמיכה והוא אמר שזה הראוטר
מישהו יודע מה יכול לגרום את זה , ואיך מטפלים בזה?

עריכה

דיברתי עם נציג תמיכה של בזק והוא אומר שהפילטרים (אלו שמאפשרים טלפון קווי על הקו ), לא בסדר . הוא אומר שבזק לא מחליפה פילטרים אלא צריך לקנות .
מישהו יודע היכן קונים כזה דבר?

Adir88
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #2 

היום ניתן להשיג את זה כמעט בכל חנות אלקטרוניקה וכמובן שבבזקסטור.
השאלה היא אם בוודאות זה בעיה מהפילטרים. הנציג בדק איתך את הקו עם ובלי הפילטר הבעייתי והגיע למסקנה חד משמעית שאתה צריך להחליף פילטר או שהוא נפנף אותך במקום לשלוח טכנאי?

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #3 

כבר כתבתי היום לבזק גם בחינם אני לא מצטרף ,תמיד בסוף הנטל הכספי נופל על הלקוח .

או שזה סתם יקר או שפתאום נודע לך שאתה מחויב לעוד חצי שנה או שאתה צריך לשלם על הראוטר או שתחזיר אותו .

נזק בשבילי .

חכה בסבלנות לסוף ההתחייבות,תתנתק בלי למצמץ ,תתחבר ל HOT או אחת מחברות הסלולר. בשניהם יש לי מנוי .

אין GN כמו שאתם יודעים ברוב המקומות בישראל אין GN ,העיקר בזק מפרסמים 100 מגה שגם את זה אין להם אפשרות

אמתית לספק אפילו בבדיקה ישרה מהשרת מהמרכזייה.

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #4 

כשלי היה פילטר תקול הציעו לי להגיע לבזקסטור ולקחת אחד במקום בחינם. לא עשיתי זאת בסוף כי התארגנתי ממקום אחר.
אין מצב שבזק לא מחליפה אותם, כי מבחינתה פילטרים שנקנו באופן פרטי לא "מאושרים".

truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

Adir88 כתב:היום ניתן להשיג את זה כמעט בכל חנות אלקטרוניקה וכמובן שבבזקסטור.
השאלה היא אם בוודאות זה בעיה מהפילטרים. הנציג בדק איתך את הקו עם ובלי הפילטר הבעייתי והגיע למסקנה חד משמעית שאתה צריך להחליף פילטר או שהוא נפנף אותך במקום לשלוח טכנאי?
...
(Y) כן , הנציג בדק את הקו , הוא ביקש ממני להוריד את הפילטר ואז הוא אמר לי שהפילטר תקול . הוא אכן אמר לי להגיע לבזקסטור , הבעיה היא שבעיר מגורי אין , ובעיר השכינה זה באזור התעשיה , ולי כבר אין רשיון , כך שלהגיע לא"ת ולחפש בו בזק סטור כשאתה משתמש בתחבורה ציבורית , זה פשוט לא לעניין

truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

drorar כתב:כשלי היה פילטר תקול הציעו לי להגיע לבזקסטור ולקחת אחד במקום בחינם. לא עשיתי זאת בסוף כי התארגנתי ממקום אחר.
אין מצב שבזק לא מחליפה אותם, כי מבחינתה פילטרים שנקנו באופן פרטי לא "מאושרים".
...
אתה צודק , כפי שכבר כתבתי למעלה הוא אכן אמר לי להגיע לבזקסטור , הבעיה היא שבעיר מגורי אין , ובעיר השכינה זה באזור התעשיה , ולי כבר אין רשיון , כך שלהגיע לא"ת ולחפש בו בזק סטור כשאתה משתמש בתחבורה ציבורית , זה פשוט לא לעניין
ולכן אני מחפש לקנות במקום שיותר קל לי להגיע אליו
איך אתה התארגנת אז ?

truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

NEW_WAVE כתב:כבר כתבתי היום לבזק גם בחינם אני לא מצטרף ,תמיד בסוף הנטל הכספי נופל על הלקוח .

או שזה סתם יקר או שפתאום נודע לך שאתה מחויב לעוד חצי שנה או שאתה צריך לשלם על הראוטר או שתחזיר אותו .

נזק בשבילי .

חכה בסבלנות לסוף ההתחייבות,תתנתק בלי למצמץ ,תתחבר ל HOT או אחת מחברות הסלולר. בשניהם יש לי מנוי .

אין GN כמו שאתם יודעים ברוב המקומות בישראל אין GN ,העיקר בזק מפרסמים 100 מגה שגם את זה אין להם אפשרות

...
אני לא יודע מה יש לך מבזק, אבל אני רק יודע שאאל"ט רק להוט יש אתר/ים שבהם אנשים מוציאים קיטור על מה שהם סבלו ממנה . כמו כן מהתבטאויות של המנכ"ל וההנהלה הבכירה של הוט , בכמה הזדמנויות , יצא לי הרושם שהם לא ממש "סופרים" את הלקוחות שלהם כי בכמעט כול המקטעים שלהם אין ממש תחרות , והם חושבים שהלקוחות שלהם "שבויים" שלהם .
לא קיבלתי את ההרגשה הזו בבזק
אז אני מעדיף לשלם עוד טיפה יותר מאשר לשלם פחות ולהרגיש פראייר בגלל שמי שלוקח את הכסף שלי נותן לי להרגיש ולא אכפת לו, שהוא לא "סופר אותי ממטר" .

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #8 

truejoker כתב:
NEW_WAVE כתב:כבר כתבתי היום לבזק גם בחינם אני לא מצטרף ,תמיד בסוף הנטל הכספי נופל על הלקוח .

נזק בשבילי .

...
אני לא יודע מה יש לך מבזק, אבל אני רק יודע שאאל"ט רק להוט יש אתר/ים שבהם אנשים מוציאים קיטור על מה שהם סבלו ממנה . כמו כן מהתבטאויות של המנכ"ל וההנהלה הבכירה של הוט , בכמה הזדמנויות , יצא לי הרושם שהם לא ממש "סופרים" את הלקוחות שלהם כי בכמעט כול המקטעים שלהם אין ממש תחרות , והם חושבים שהלקוחות שלהם "שבויים" שלהם .
לא קיבלתי את ההרגשה הזו בבזק
אז אני מעדיף לשלם עוד טיפה יותר מאשר לשלם פחות ולהרגיש פראייר בגלל שמי שלוקח את הכסף שלי נותן לי להרגיש ולא אכפת לו, שהוא לא "סופר אותי ממטר" .
...
כל הכבוד לך, באמת שכך ,זה פעם ראשונה שאני שומע על לקוח בזק שגם משלם יותר מהוט ,אשר לוקח 2 אוטובוסים

לנסוע עד בזק סטור לקנות פילטר ,לחזור הביתה להחליף אותו בארון ולומר שהשרות של הוט מזעזע , אם זה לא היה

עצוב זה היה :lol: .

נ.ב בהוט מגיע טכנאי תוך 24 שעות מחליף מה צריך וזה חינם ,איפה נשמע כזה

דבר שהלקוח צריך לטפל בבעיות בעצמו :@ וגם לשלם על זה ,שוב גם בחינם לא אעבור לבזק .

רוביןהוד
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #9 

לדעתי הפילטרים כשמם הם מסנננים להפרעות רעש בקו ותו לאוו.מנסיון עתיר עם בזק הטכנאי מגיע הביתה ועל הדרך החליף
את הפילטר גם בלי שביקשתי,תציין שהחלפת פילטר עם מקום אחר בבית והם מחוייבים לפתור לך את ההיתנתקויות בשלושת יממי העסקים הקרובים לפחות.אם אין לך רשיון או רכב וקשה לך לצאת מהבית כמו שכתבת,יש שרות שליחם
שיעשה לך את זה.

Adir88
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #10 

אם באמת אין לך אופציה לגשת לבסקסטור אני רואה פה שני פתרונות:

1. הפשוטה יותר לדעתי. להגיד שיש לך רק שקע אחד עם פילטר אחד ולתת להם לשבור את הראש. מצב כזה לא ידוע מה מקור הבעיה וישלחו טכנאי.
(אם מבקשים חיבור של כבל טלפון ללא פילטר אז פשוט לשחק אותה מטומטם. תאמין לי 2 דקות הנציג מתיאש)

2. לעשות קצת רעש ולבקש מנהל.
קצת עקשנות ותקבל טכנאי או משלוח חינם.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”