IPAD בIDIGITAL במחירים שפויים-גורר אחריו הורדת מחירים אצל המתחרים

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
שלח תגובה
tomerhd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 751
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

כמה זה עולה?

ערן תור, מנכ"ל איידיגיטל, נראה מאושר כשהכריז על המחירים. דגמי ה-16, 32 ו-64 גיגה נמכרים במחיר 2,249, 2,749 ו-3,179 שקל (בהתאמה), ומי שירצה אייפד בעל קישוריות סלולרית, יצטרך להוסיף 600 שקל למחיר הדגם הבסיסי. מפתיע, אולם אלו מחירים שמזכירים את מחיר המחשב בחו"ל, וזולים משמעותית מהיבואנים המקביליים בישראל. חבילות הגלישה יעלו 48 שקל לגיגה אחד, 98 לחמישה גיגה ו-148 לגלישה ללא הגבלה ברשת אורנג' - ושני גיגה ב-69 שקל וגלישה ללא הגבלה ב-129 שקל ברשת סלקום.
...
בעקבות לחץ המחיר שיצרה איידיגיטל, הורידו גם בבאג את המחירים הבוקר. האייפד 16 גיגה שעלה 2,999 ש"ח עד אתמול בלילה עולה כעת 2,250 שקל. גם הדגמים האחרים עודכנו ומחירם כעת 2,749 שקל ל-32GB, ו-3180 שקל ל-64GB. יש להניח שגם יבואנים מקביליים אחרים יאלצו להוריד את המחיר, כדי להישאר בתחרות.
...

סוף סוף מוצרים כאלו מגיעים לארץ בייבוא רשמי במחירים נורמליים....הרבה זמן לא היו "תופעות" חיוביות שכאלו !

ניתן לקרוא את הכתבה המלאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4002243,00.html
תומר

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #2 

יפה!

רק חבל שהתזמון לא משהו, ונראה לי שרבים יעדיפו לחכות לדגם הבא.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

לא ממש "כדי לשמור על תחרות" אלא כדי להיפתר מהמלאי כמה שיותר מהר.
בשביל הבדלים כאלו, ברור שהיבואן המקבילי לא ממש מרוויח והלקוח מצד שני, לא ייסתכן בקניה מייבוא פרללי, כשהוא מקבל בתוספת של כמה עשרות ש"ח בודדים או באותו מחיר ייבוא רשמי עם כל המשתמע מזה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

yakirnav
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 837
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

בדיוק מאותה הסיבה שפלאפון מכרו בזמנו (לא יודע אם עד היום) אייפון בתשלום חד פעמי שמשתנה בין 500 ל-1100 שקלים, לפי הדגם.
מוזר אבל אמיתי - כך אני רכשתי את שלי.
Stay foolish

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”