55" גדול מדי בשביל מרחק 2.8-3 מ' ?
אהבתי את הרעיון של טלוויזיה גדולה וחשבתי ללכתי ללכת על 50", אבל יש לי רק שתי אפשרויות ל-46" ו-55". לא מתלהב מללכת לכיוון מטה, אבל 55" לא יהיה גדול מדי?
תוכן: הרוב 720p, SD ממחשב דרך HDMI
אם יש מישהו עם נסיון טלוויזיה גדולה ממרחק קטן, אשמח לעצה.
תוכן: הרוב 720p, SD ממחשב דרך HDMI
אם יש מישהו עם נסיון טלוויזיה גדולה ממרחק קטן, אשמח לעצה.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
Bugged,
הצפיה בתכני HD במסך בגודל 55 אינץ' למרחק שלך תהיה חווייתית ביותר. לדעתי אם אחוז הצפיה בתכני HD יהיה 30 אחוז ויותר הגודל הנ"ל יהיה מומלץ.
לי יש מסך של סוני בגודל 46 אינץ' ממרחק צפיה זהה לשלך ואחוז הצפיה בתכני HD הוא כ-30 אחוז והייתי רוצה 55 אינץ' לפחות - זה פשוט קטן לי מדי.
הצפיה בתכני HD במסך בגודל 55 אינץ' למרחק שלך תהיה חווייתית ביותר. לדעתי אם אחוז הצפיה בתכני HD יהיה 30 אחוז ויותר הגודל הנ"ל יהיה מומלץ.
לי יש מסך של סוני בגודל 46 אינץ' ממרחק צפיה זהה לשלך ואחוז הצפיה בתכני HD הוא כ-30 אחוז והייתי רוצה 55 אינץ' לפחות - זה פשוט קטן לי מדי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מנסיון אישי (מועט אמנם) אני מסכים עם המומחים - יש לי C550 ותוכן HD אני מסוגל לראות בהנאה רבה גם ממרחק קצר מאד (בעיקר תכני ספורט HD) אבל תכני SD זה סיפור אחר לגמרי.
דרך אגב - זה לא קשור לשירשור אבל אני מוכרח לציין לטובה את איכות שידורי הספורט HD של הערוץ הראשון - פשוט להתמוגג!!! יש (קצת) תמורה לאגרה...
דרך אגב - זה לא קשור לשירשור אבל אני מוכרח לציין לטובה את איכות שידורי הספורט HD של הערוץ הראשון - פשוט להתמוגג!!! יש (קצת) תמורה לאגרה...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
השאלה היא אם אתה חושב שתעבור יותר לHD בעקבות המסך הגדול
בנוסף, האם חשוב לך אם בHD תהנה מתמונה איכותית או לא.
בנוסף, האם חשוב לך אם בHD תהנה מתמונה איכותית או לא.
האם לא שווה לראות טיפה מריחות בSD כדי להפיק את המקסימום ב-HD? האם בגודל 46 תכני HD כמעט ומאבדים מהאפקטיביות במרחק הזה? אם המסך אמור לשרת אותך מספר שנים תכני הHD ילכו ויהפכו יותר ויותר זמינים.
אתה מציין שיש לך רק שתי אופציות. ישנם הבדלים ביכולת התמודדות של מסכים עם מתיחת תכני SD. האם האופציה שלך ל-55 היא למסך איכותי מהבחינה הזו?
אתה מציין שיש לך רק שתי אופציות. ישנם הבדלים ביכולת התמודדות של מסכים עם מתיחת תכני SD. האם האופציה שלך ל-55 היא למסך איכותי מהבחינה הזו?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

פשוט רשמת הרוב SD... וזה קצת בלבל.Bugged כתב:תודה על כל התגובות.
אני לא אמרתי שהרוב הוא SD, אני אהיה יותר ספציפי:
~60% 720P
~30% SD
~10% שאר
לגבי התמודדות של הטלוויזיה עם SD, הטלוויזיה אמורה להיות איכותית.
אני מניח שבעתיד יהיה יותר תוכן עם רזולוציה יותר גבוהה......
אם זה הסיפור אז ממליץ על 55 אינץ' למרות שהרוב הוא 720 ולא 1080.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
עם המרחק המקסימלי שלך הוא 2.8 מ כמו שציינת אז גודל המסך האידיאלי למרחק כזה הוא 46 אינץ במיוחד כשמדובר בתכנים של FULL HD 1080P ועם רוב התכנים הן 720P או שידורי SD בשלב מסויים [אחרי כמה דקות] תרגיש שאפילו 46 אינץ קצת גדול אני מדבר במיוחד בתכני SD [ערוץ 2. 10]
כמובן שאתה יכול לצפות גם ב55 אינץ אבל ממרחק כזה קטן [2.8 M] אתה פשוט לא תהנה מצפייה אפילו עם התכנים שהם רק FULL HD ........
שוב עם אתה רוצה להרגיש מסך גדול ולהנות מצפייה ......46 אינץ זה הגודל למרחק צפייה שלך. כנס לחנויות תמדוד את צפיית המרחק ותראה מה נראה לך לנכון. בהצלחה.
כמובן שאתה יכול לצפות גם ב55 אינץ אבל ממרחק כזה קטן [2.8 M] אתה פשוט לא תהנה מצפייה אפילו עם התכנים שהם רק FULL HD ........
שוב עם אתה רוצה להרגיש מסך גדול ולהנות מצפייה ......46 אינץ זה הגודל למרחק צפייה שלך. כנס לחנויות תמדוד את צפיית המרחק ותראה מה נראה לך לנכון. בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי stas ב 22/12/2010 22:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
לדעתי האישית, ממרחק 3 מטר, ואם רוב התכנים הם SD- כל דבר שמעל 42 אינץ יגרום לחוויה עגומה ביותר בצפיה בתכנים אלה. SD נראה נורא.
אני מדבר מ"נסיון" רב של צפיה במסכים שטוחים מיצרנים שונים, בסלונים של חברים רבים.
SD על מסך גדול מדי, או קרוב מדי, נראה זוועת אלוהים.
אני מסייג בכך שאני מתייחס רק ל LCD. הדעה רווחת שפלזמות יותר ידידותיות ל SD, אך לי אין היכרות איתן.
אמנם HD יראה טוב, אבל לא ברור לי למה מישהו צריך לסבול רוב הזמן.
אינפלציית אינצ'ים טובה רק לגופים מאוד מסויימים. הצופים לא נמנים עליהם.
אני מדבר מ"נסיון" רב של צפיה במסכים שטוחים מיצרנים שונים, בסלונים של חברים רבים.
SD על מסך גדול מדי, או קרוב מדי, נראה זוועת אלוהים.
אני מסייג בכך שאני מתייחס רק ל LCD. הדעה רווחת שפלזמות יותר ידידותיות ל SD, אך לי אין היכרות איתן.
אמנם HD יראה טוב, אבל לא ברור לי למה מישהו צריך לסבול רוב הזמן.
אינפלציית אינצ'ים טובה רק לגופים מאוד מסויימים. הצופים לא נמנים עליהם.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

stas,
תכני 1080 נצפים במלוא הדרם ממרחק 2.8 מטרים במסך בגודל 70 אינץ'. כמו שאיתי אמר, כאשר הוא יעבור למסך גדול יחסית הוא באופן טבעי יצרוך יותר תכני FHD מאשר HDR.
nir11,
תקרא את התגובה האחרונה של Bugged ותבין שאחוז הצפיה בתכני HD הוא לפחות 60 אחוז. בנוסף יש לי נסיון רב עם מסך בגודל 46 אינץ' עם מרחק צפיה זהה וספק אם הייתי "סובל" עם מסך בגודל 55 אינץ'....
תכני 1080 נצפים במלוא הדרם ממרחק 2.8 מטרים במסך בגודל 70 אינץ'. כמו שאיתי אמר, כאשר הוא יעבור למסך גדול יחסית הוא באופן טבעי יצרוך יותר תכני FHD מאשר HDR.
nir11,
תקרא את התגובה האחרונה של Bugged ותבין שאחוז הצפיה בתכני HD הוא לפחות 60 אחוז. בנוסף יש לי נסיון רב עם מסך בגודל 46 אינץ' עם מרחק צפיה זהה וספק אם הייתי "סובל" עם מסך בגודל 55 אינץ'....
בסוף יהחלטתי ללכת על 46", בקרוב מגיעה קופסא עם 46EX500.
לא אהבתי עניין של "לסבול" עם SD, אין מה לעשות יש עדיין הרבה תוכן מסוג זה. חסכתי כמה אלפי שקלים וחוץ מזה אני תמיד יכול להתקרב לטלוויזיה שהיא בחדר שינה.
תודה לכם ולכל הפורום הנפלא הזה שעזר בבחירת טלוויזיה (קראתי פה לא מעט).
לא אהבתי עניין של "לסבול" עם SD, אין מה לעשות יש עדיין הרבה תוכן מסוג זה. חסכתי כמה אלפי שקלים וחוץ מזה אני תמיד יכול להתקרב לטלוויזיה שהיא בחדר שינה.
תודה לכם ולכל הפורום הנפלא הזה שעזר בבחירת טלוויזיה (קראתי פה לא מעט).
הנסיון שלך שונה משלי. יש לי מסך 46 אינץ, וכאשר אני מתקרב אליו פחות מ 4 מטר בתכני SD, זה נהיה עצוב.nils3373 כתב:stas,
nir11,
תקרא את התגובה האחרונה של Bugged ותבין שאחוז הצפיה בתכני HD הוא לפחות 60 אחוז. בנוסף יש לי נסיון רב עם מסך בגודל 46 אינץ' עם מרחק צפיה זהה וספק אם הייתי "סובל" עם מסך בגודל 55 אינץ'.......
כמובן שזה או אני, או המסך, איו מצב שאתה טועה.
נערך לאחרונה על ידי nir11 ב 23/12/2010 9:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

nir11,
תקרא בין השורות - אחוז הצפיה שלו בתכני SD הוא נמוך מאוד - המטרה כאן היא לא SD אלא HD.
בפרופיל שלך מוזכר המסך 46M81 של סמסונג - אז מה דגם המסך האחר שיש לך בגודל 56 אינץ'?
תקרא בין השורות - אחוז הצפיה שלו בתכני SD הוא נמוך מאוד - המטרה כאן היא לא SD אלא HD.
בפרופיל שלך מוזכר המסך 46M81 של סמסונג - אז מה דגם המסך האחר שיש לך בגודל 56 אינץ'?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

אתה עדיין נתפס בתכני SD.nir11 כתב:היתה לי טעות בכתיבה - הכוונה הייתה למסך 46, זה שמוזכר בפרופיל שלי. אמנם בן 3, אבל לא נחשב לקוטל קנים.
מה השלב הבא? הוא לא מכוייל? הרי לא יתכן שאני צודק....
צר לי לאכזב אותך אבל אין שלב הבא.