סמסונג C550 או פנסוניק X10
שלום לכולם ,
כמשוטט שקט בפורום, אני נהנה מרמת האינפ' השיתוף והעזרה.
לאחר קריאה של לא מעט שירשורים הגעתי למסקנה לגבי שני הדגמים הנ"ל
מדובר במרחק של 3.6 מטר
רוב הזמן צפיה בSD (ממיר הוט רגיל אפילו לא HD)
וכמובן ישלובו תכנים ממחשב
הלכתי כמובן לראות את המסכים ועדיין אני מבולבל , ניסיתי גם חנות גדולה וגם מתמחה .
אשמח לעצתכם בחלק מהמקרים הסמסונג בשידור רגיל נראתה פחות טוב והיום ראיתי אותה מול הX והיא הייתה עדיפה.
אשמח לדעה מנוסה אני מעוניין לקנות ביום יומיים הקרובים.
אגב קיבלתי על ה550 ב5880 ש"ח ועל הX רצו 6500 (ראיתי היום גם 3990 ש"ח מתצוגה אחרי 1150 שעות אשמח אם יגיבו לי על המחיר הזה..)
תודה לכולם.
מדובר במרחק של 3.6 מטר
הלכתי כמובן לראות את המסכים ועדיין אני מבולבל , ניסיתי גם חנות גדולה וגם מתמחה .
אשמח לעצתכם בחלק מהמקרים הסמסונג בשידור רגיל נראתה פחות טוב והיום ראיתי אותה מול הX והיא הייתה עדיפה.
אגב קיבלתי על ה550 ב5880 ש"ח ועל הX רצו 6500 (ראיתי היום גם 3990 ש"ח מתצוגה אחרי 1150 שעות אשמח אם יגיבו לי על המחיר הזה..)
תודה לכולם.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
shai2 כתב:שלום לכולם ,
מדובר במרחק של 3.6 מטר
תודה לכולם....
ראשית .... ההשוואה בין שני המסכים היא לא נכונה . הסמסונג היא FHD והפנאסוניק היא HDR .
בנוסף הפנאסוניק x-10 הוא דגם משנה שעברה אני לא יודע היכן השגת אותו . בכל מקרה מדובר במסך מצויין .
אני מקווה שהפנאסוניר היא יבוא רשמי יורוקום .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
בין שני המסכים האלו הייתי הולך על ה X20 כיוון שהוא HDR ורוב התכנים שלך הם SD...
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
נכון יותר להשוות את ה X20 מול ה C450 ובמגרש הזה הייתי הולך על ה C450 גם כי היא יותר זולה מה X20 שדורשים עליו מחיר של FHD וגם כי התמונה שם יותר טובה, עשיתי השוואה משולשת לפני שרכשתי מסך בין ה X20, C450 ו C550 וההשתקפויות ב X20 לא לעניין בכלל. גם איכות התמונה לא הפילה אותי מהכסא.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
- ערןרצון
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 169
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
שלום
אשמח לדעת איפה קניתם את ה C550 סאמסונג, וכמה עלתה? וכמובן מי היבואן.
גם אני חושב על קניה של הנ"ל.
מטרידה אותי בעיית אמינות של הפלזמות של סאמסונג- ב B430 היו בעיות של כרטיס אלקטרוני אני חושב.
ידוע לכם משהו על זה?
בסלון שלי יש מרפסת בצד , ובלילה יש אור מהתיקרה- לא צופים בחושך...האם לשקול LCD (שיש בו פחות השתקפויות בגלל שהמסך מט) ?
תודה
ערן
אשמח לדעת איפה קניתם את ה C550 סאמסונג, וכמה עלתה? וכמובן מי היבואן.
גם אני חושב על קניה של הנ"ל.
מטרידה אותי בעיית אמינות של הפלזמות של סאמסונג- ב B430 היו בעיות של כרטיס אלקטרוני אני חושב.
ידוע לכם משהו על זה?
בסלון שלי יש מרפסת בצד , ובלילה יש אור מהתיקרה- לא צופים בחושך...האם לשקול LCD (שיש בו פחות השתקפויות בגלל שהמסך מט) ?
תודה
ערן
- oris74
- חבר במועדון HT

ערן, ניתן לקנות את המסך ברשתות הגדולות (אלמ וכדו) ב 6K+ או בחנויות מתמחות בקצת פחות - הכל יבוא רשמי של סמליין.
גם אצלי יש מרפסת בצד הסלון ואין שום בעיה, אפילו ביום, כי המסך מתמודד מצוין עם השתקפויות.
לגבי אמינות - לי אישית לא היו בעיות עם מסכי LCD שלהם. זו הפלזמה הראשונה שלי ולא נתקלתי בדיווחים מרוכשים אחרים על בעיות מיוחדות. בכל מקרה - אתה קונה מסך מיבוא מקורי עם אחריות מלאה ל 3 שנים...
גם אצלי יש מרפסת בצד הסלון ואין שום בעיה, אפילו ביום, כי המסך מתמודד מצוין עם השתקפויות.
לגבי אמינות - לי אישית לא היו בעיות עם מסכי LCD שלהם. זו הפלזמה הראשונה שלי ולא נתקלתי בדיווחים מרוכשים אחרים על בעיות מיוחדות. בכל מקרה - אתה קונה מסך מיבוא מקורי עם אחריות מלאה ל 3 שנים...
- oris74
- חבר במועדון HT

אני (ולפי מה ששמעתי - גם אחרים שרכשו) מאד מרוצה.
לא עשיתי כיול 'מקצועי' - פשוט השתמשתי בהמלצות שקראתי פה בפורום (חפש 'C550 כיול'). בסופו של דבר לדעתי כיול זה ענין של טעם אישי.
לא עשיתי כיול 'מקצועי' - פשוט השתמשתי בהמלצות שקראתי פה בפורום (חפש 'C550 כיול'). בסופו של דבר לדעתי כיול זה ענין של טעם אישי.