שאלה בקשר לחיבורים של כרטיס טלויזיה חדש למחשב ( תמונות בפנים )

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
zzrxox פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קניתי כרטיס טלויזיה של COMPRO E650F
הממיר הוא של הוט שיוצא ממנו כבל שחור עבה ( מיציאת ה- AV ) ושיש לו 3 יציאות יציאות קטנות: אדום, לבן וצהוב. כרגע הן מחוברות לכרטיס הנוכחי ( שהוא לא הקומפרו, שהוא הכרטיס החדש ) באופן הבא- הצהוב, מחובר לכרטיס הטלויזיה הנוכחי ( קומפוזיט IN ), האדום והלבן מחוברים לפאנל קדמי של כרטיס הקול של המחשב. בנוסף, בכרטיס הטלויזיה הנוכחי יש כבל קצר שמתחבר בין כרטיס הטלויזיה, לכרטיס הקול במחשב ( בחיבור האחורי של כרטיס הקול ), בכרטיס הטלויזיה זה נקרא אאודיו OUT, והחיבור בכרטיס הקול נקרא
[img2=550x83]http://i225.photobucket.com/albums/dd45 ... oard05.jpg[/img2]

לכרטיס החדש של קומפרו יש את החיבורים הרלבנטיים הבאים:
[img2=550x288]http://i225.photobucket.com/albums/dd45 ... oard04.jpg[/img2]

וכבל של 6 ל- 1 הבא:
תמונה

נשאלת השאלה לאילו חיבורים בכבל של ה- 6 ל-1 אני מחבר את הממיר+ כרטיס הקול, אני מעוניין שהכרטיס טלויזיה החדש ימשיך ויהיה מחובר לפאנל הקדמי של כרטיס הקול שלי.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

לא מומלץ. כדאי מאוד להתחבר לכניסת הסאונד של כרטיס הטלוויזיה ולא לכרטיס הקול. כך יהיה לך סינכרון תקין בין התמונה לקול (Lip Sync).
אתה כן יכול לחבר במקביל עם מפצל, או פשוט להשתמש היציאות הנוספות שיש בממיר (חיבורי ה-SCART, למשל, מכילים גם הם יציאות אודיו משלהם).

כמו כן, מומלץ מאוד להתחבר ב-S-Video (ביציאת ה-SCART) ולא ב-Composite/RCA צהוב כמו שאתה מחובר עכשיו. תקבל איכות תמונה טובה יותר באופן משמעותי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

zzrxox פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

pixies כתב:לא מומלץ. כדאי מאוד להתחבר לכניסת הסאונד של כרטיס הטלוויזיה ולא לכרטיס הקול. כך יהיה לך סינכרון תקין בין התמונה לקול (Lip Sync).
אתה כן יכול לחבר במקביל עם מפצל, או פשוט להשתמש היציאות הנוספות שיש בממיר (חיבורי ה-SCART, למשל, מכילים גם הם יציאות אודיו משלהם).

כמו כן, מומלץ מאוד להתחבר ב-S-Video (ביציאת ה-SCART) ולא ב-Composite/RCA צהוב כמו שאתה מחובר עכשיו. תקבל איכות תמונה טובה יותר באופן משמעותי.
...
הבעיה היא שאין לי SCART בממיר, מדובר על ממיר קטן ופשוט של טומפסון, יש לו רק שתי יציאות של AV.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #4 

לדעתי שווה להחליף אותו, לפחות בממיר אחר בבית שיש לו יציאת SCART.
לגבי האודיו, אתה יכול להשתמש במפצל אודיו פשוט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”