עזרה עם שיתוף קבצים - TViX Slim S1
שלום לכולם,
התחדשתי במכשיר TViX Slim S1 ואני פשוט לא מצליח להגדיר שאני יוכל להזרים מדיה דרך הרשת..
כל הזמן רושם לי "לא התחבר לכונן רשת" (או משהו בסגנון).
כנראה אני לא עושה משהו בסדר אז רציתי עזרה ממכם.
תודה מראש,
רוני.
התחדשתי במכשיר TViX Slim S1 ואני פשוט לא מצליח להגדיר שאני יוכל להזרים מדיה דרך הרשת..
כל הזמן רושם לי "לא התחבר לכונן רשת" (או משהו בסגנון).
כנראה אני לא עושה משהו בסדר אז רציתי עזרה ממכם.
תודה מראש,
רוני.
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
על זה אמרו רבננו, RTFM
ואחרי שתקרא על ה-NetShare ותשתף את הספריות שאתה רוצה לשתף (במחשב אחד אתה יכול לשתף עד 4 ספריות) כפי שמתואר בפרק 2 סעיף 4,
בצע את פרק 3 - תקבל 4 ספריות שמקבילות ל-4 הספריות שב-NetShare. בחר בזו שאתה רוצה, אשר, וצפה.
אם אתה רוצה שיהיה לך JB כפי שהמכשיר מאפשר, דאג שתהיה לך ספריית MOVIE, מתחת לספריית MOVIE יהיו לך הספריות עם הסרטים ושים לב! אתה משתף את הספריה שמעל MOVIE וכדאי ש-MOVIE תהיה הספריה היחידה מתחת לספריה שאתה משתף.
ואחרי שתקרא על ה-NetShare ותשתף את הספריות שאתה רוצה לשתף (במחשב אחד אתה יכול לשתף עד 4 ספריות) כפי שמתואר בפרק 2 סעיף 4,
בצע את פרק 3 - תקבל 4 ספריות שמקבילות ל-4 הספריות שב-NetShare. בחר בזו שאתה רוצה, אשר, וצפה.
אם אתה רוצה שיהיה לך JB כפי שהמכשיר מאפשר, דאג שתהיה לך ספריית MOVIE, מתחת לספריית MOVIE יהיו לך הספריות עם הסרטים ושים לב! אתה משתף את הספריה שמעל MOVIE וכדאי ש-MOVIE תהיה הספריה היחידה מתחת לספריה שאתה משתף.
קודם כל תודה לך על העזרה,
ושנית השתמשתי במדריך הזה גם, רק שאצלי כאשר אני יושב מול הטלוויזיה אחרי שכביכול התחלתי לשתף דרך התוכנה הזאת, ואני בעמוד הגדרות ה Network אז אני עושה Сonnect והוא מצליח להתחבר (מראה לי איי פי, DNS וכ'ו....) ואז שאני נכנס ל"כונן רשת 1" אין לי שום דבר איפה שרשום "רשימת שיתוף" וגם בשורת "כתובת שרת" זה על 0.0.0.0 ואני אמור לשנות את זה, אבל לשנות למה? (אני מאמין שאצל כל אחד צריך לשנות למשהו אחר ולא כולם כמו במדריך (192.168.0.56)).
ושנית השתמשתי במדריך הזה גם, רק שאצלי כאשר אני יושב מול הטלוויזיה אחרי שכביכול התחלתי לשתף דרך התוכנה הזאת, ואני בעמוד הגדרות ה Network אז אני עושה Сonnect והוא מצליח להתחבר (מראה לי איי פי, DNS וכ'ו....) ואז שאני נכנס ל"כונן רשת 1" אין לי שום דבר איפה שרשום "רשימת שיתוף" וגם בשורת "כתובת שרת" זה על 0.0.0.0 ואני אמור לשנות את זה, אבל לשנות למה? (אני מאמין שאצל כל אחד צריך לשנות למשהו אחר ולא כולם כמו במדריך (192.168.0.56)).
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
אתה אמור להעביר את הנקודה האדומה מ SAMBA ל NFS ואז תוכל לקבל רשימת שיתופיםR0nZi כתב:קודם כל תודה לך על העזרה,
ושנית השתמשתי במדריך הזה גם, רק שאצלי כאשר אני יושב מול הטלוויזיה אחרי שכביכול התחלתי לשתף דרך התוכנה הזאת, ואני בעמוד הגדרות ה Network אז אני עושה Сonnect והוא מצליח להתחבר (מראה לי איי פי, DNS וכ'ו....) ואז שאני נכנס ל"כונן רשת 1" אין לי שום דבר איפה שרשום "רשימת שיתוף" וגם בשורת "כתובת שרת" זה על 0.0.0.0 ואני אמור לשנות את זה, אבל לשנות למה? (אני מאמין שאצל כל אחד צריך לשנות למשהו אחר ולא כולם כמו במדריך (192.168.0.56))....
TVIXHD1 עד TVIXHD4 אתה אמור לבחור את אחד השיתופים חשמור ולצאת מה SETUP
כעת לחץ על MOVIE ו GOTO ובחר את NET הראשון משמאל לאירון של הדיסק הפנימי.
אני נמצא על NFS וזה לא מראה לי תיקיות... ולא כלום.arotman כתב:אתה אמור להעביר את הנקודה האדומה מ SAMBA ל NFS ואז תוכל לקבל רשימת שיתופיםR0nZi כתב:קודם כל תודה לך על העזרה,
ושנית השתמשתי במדריך הזה גם, רק שאצלי כאשר אני יושב מול הטלוויזיה אחרי שכביכול התחלתי לשתף דרך התוכנה הזאת, ואני בעמוד הגדרות ה Network אז אני עושה Сonnect והוא מצליח להתחבר (מראה לי איי פי, DNS וכ'ו....) ואז שאני נכנס ל"כונן רשת 1" אין לי שום דבר איפה שרשום "רשימת שיתוף" וגם בשורת "כתובת שרת" זה על 0.0.0.0 ואני אמור לשנות את זה, אבל לשנות למה? (אני מאמין שאצל כל אחד צריך לשנות למשהו אחר ולא כולם כמו במדריך (192.168.0.56))....
כעת לחץ על MOVIE ו GOTO ובחר את NET הראשון משמאל לאירון של הדיסק הפנימי....
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
אם כך צהבעייה בהגדרות על ה PC נסה לבטל תוכנת FIREWALL ובדוק שובR0nZi כתב:אני נמצא על NFS וזה לא מראה לי תיקיות... ולא כלום.arotman כתב:אתה אמור להעביר את הנקודה האדומה מ SAMBA ל NFS ואז תוכל לקבל רשימת שיתופיםR0nZi כתב:קודם כל תודה לך על העזרה,
כעת לחץ על MOVIE ו GOTO ובחר את NET הראשון משמאל לאירון של הדיסק הפנימי.......
בזמן ההתקנה הייתה אמור לאפשר לתוכנת הNETSHARE מעבר דרך ה FW
אם איזה מערכת הפעלה אתה עובד ?
היכן נרכש מכשיר ה S1 ?
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
אתה מוזמן להשאיר לי הודעה בעולם הדיגיטלי 03-5499242R0nZi כתב:תודה, אני יגיע הביתה ואני יבדוק מה לגבי ה FW.
ולא ממש זכור לי אם סמנתי משהו כזה...
במחשב בו מותקן הNetshare יש XP.
ורכשתי את המכשיר אצל אדי ב CrazyEdi בכפר סבא....
ואני יחזור אליך טלפונית
תודה לך!arotman כתב:אתה מוזמן להשאיר לי הודעה בעולם הדיגיטלי 03-5499242R0nZi כתב:תודה, אני יגיע הביתה ואני יבדוק מה לגבי ה FW.
ואני יחזור אליך טלפונית...
רק מה שמך בבקשה? שאני ידע למי להשאיר את ההודעה.
ומה להגיד כדי שתזהה אותי?
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
אריה רוטמןR0nZi כתב:תודה לך!arotman כתב:אתה מוזמן להשאיר לי הודעה בעולם הדיגיטלי 03-5499242R0nZi כתב:תודה, אני יגיע הביתה ואני יבדוק מה לגבי ה FW.
ואני יחזור אליך טלפונית...
רק מה שמך בבקשה? שאני ידע למי להשאיר את ההודעה.
ומה להגיד כדי שתזהה אותי?...
ותגיד שאתה לקוח שרכש TVIX ומבקש תמיכה.