ג'ין קפה במבצע הקופונים באמיגו
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אם אנשים כאן אומרים שהם בדקו מול אמיגו כמה פעמים וכולם קיבלו תשובה שהכל בסדר, אז:
1. אני ממש לא מבין איך אמיגו יצאו עם המבצע הזה
2. אני סומך על אמיגו שיעמדו במילה שלהם, וממליץ לכל מי שרוצה להתחדש במטחנה/מכונה לרוץ ולממש את המבצע, כי אוטוטו נגמרים הקופונים (נראה לי שיש הקצבה של 1000 קופונים)
1. אני ממש לא מבין איך אמיגו יצאו עם המבצע הזה
2. אני סומך על אמיגו שיעמדו במילה שלהם, וממליץ לכל מי שרוצה להתחדש במטחנה/מכונה לרוץ ולממש את המבצע, כי אוטוטו נגמרים הקופונים (נראה לי שיש הקצבה של 1000 קופונים)
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
מזל טוב לך וגם לי...
גם אני רכשתי היום ג'ין (והמון קפה ירוק +אביזרים) ואפילו מכונת גלידה.
תודה לכל העונים בשרשור של "איזה קפה ירוק לקנות באמיגו".
האמת היא שעם מחירי הקפה הקלוי במבצע הקופונים יקח קצת זמן עד שנתחיל לקלות. קניתי מספר קילוגרמים של דנזי אורו להרמת המוראל ולצורך ייחוס.
להתראות ושבוע נעים לכולם.
גם אני רכשתי היום ג'ין (והמון קפה ירוק +אביזרים) ואפילו מכונת גלידה.
תודה לכל העונים בשרשור של "איזה קפה ירוק לקנות באמיגו".
האמת היא שעם מחירי הקפה הקלוי במבצע הקופונים יקח קצת זמן עד שנתחיל לקלות. קניתי מספר קילוגרמים של דנזי אורו להרמת המוראל ולצורך ייחוס.
להתראות ושבוע נעים לכולם.
נראה לי שאני מתחיל להבין שבכל מכירה כנראה שהחנות עושה עלינו רווח כל כך גדול שגם אם היא תחתוך מחירים בחצי היא עדיין תרוויחmoti_r כתב:תתחדש!
מחיר מטורף לגמרי. כל הכבוד לאמיגו (למרות שאני עדיין לא בטוח שאני מבין אותם)
...
אבל כפי שאפשר לראות המונופול בתחום מתרחב ואיתו המחירים מתחילים לרדת... נקווה שזה רק ימשיך ככה
תתחדש על הג׳ין
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מזל טוב לקונים
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
מבצע בסדר גודל כזה יכול לתת בוסט לשוק כולו, ויחד עם ירידת מחירי גאגיה, יכול להיות רק טוב לכולם
כשאמיגו מוכר לך ציוד - מכונה, מטחנה, קולה קפה, הוא יחזיר לעצמו כל שקל רווח בעתיד, ועל הדרך יתפנקו גם שאר הסוחרים במכירות קפה.
כשאמיגו מוכר לך ציוד - מכונה, מטחנה, קולה קפה, הוא יחזיר לעצמו כל שקל רווח בעתיד, ועל הדרך יתפנקו גם שאר הסוחרים במכירות קפה.
what's next?