אתרים לקניית משחקים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73343
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
תשכח מכל האתרים האלה..
אחי אם באמת אתה רוצה הכי זול-ebay ימצא לך ראיתי הבדלים של מאה שקל ויותר בין play saia לebay !
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
ebay לא תמיד זול יותר מאתרים אחרים.
וקניה מחנויות מקוונות הרבה יותר נוחה ובטוחה בדרך כלל מאיביי..
וקניה מחנויות מקוונות הרבה יותר נוחה ובטוחה בדרך כלל מאיביי..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
לגבי החלק הראשון של המשפט אני מסכים.. לגבי החלק השני ממש לא. אולם, בהחלט יתכן שיהיה לך נוח יותר לרכוש בחנויות המקוונת אך הקניה באי ביי היא הכי בטוחה. יש להם מדיניות מאוד קפדנית והם תמיד כלפי הלקוח ואני מדבר מתוך ניסיון. מעולם לא יצאתי מאוכזב מהטיפול שלהם.jacko-il כתב:ebay לא תמיד זול יותר מאתרים אחרים.
וקניה מחנויות מקוונות הרבה יותר נוחה ובטוחה בדרך כלל מאיביי.....
אבל וזה אבל גדול, כשאני שם את כל השיקולים ביחד אין ספק שרכישה מחנויות מקוונות (במיוחד מאנגליה) היא הדרך המועדפת והטובה ביותר לדעתי.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
קניתי עשרות מוצרים (בינהם גם כמה משחקים) מאיביי.
נכון, אם עושים את הבדיקות המתאימות (עניין של מקסימום דקה אולי קצת יותר) ורואים שהשולח מהימן,
ושהמוצר שרואים זה אכן מה שמקבלים (לפעמים ממש צריך לנבור בפירוט המוצר בכתב כדי להבין מה בדיוק מקבלים
תמורת התשלום וכן הלאה..)
בקיצור אחרי שממש בודקים הכל ושבטוחים שיש "אור ירוק" לרכוש - ברוב המוחלט של המקרים אין בעיות.
לפעמים באמת מתעוררות שם בעיות. למזלי לי אישית זה לא קרה.
אבל חברים כבר קבלו כמה פעמים משהו לא נכון. אז נכון, אי ביי עזר להם להתנהל מול המוכר ובסוף זה הסתדר,
אבל זה היה ממש מיותר.
בהקשר של חווית הקניה (כמו שהסכמת בעצמך) הקניה באיביי (במיוחד ללקוחות ממדינה כמו שלנו) לא ממש נוחה.
צריך להתחיל למיין את התוצאות וברוב המקרים לעבור אחד אחד ולראות אם הוא שולח לארץ ואם כן כמה עולה ומה זה כולל.
כשאין לי ברירה / שהמחיר באיביי משמעותית יותר זול מהארץ/חנות מקוונת - אני קונה שם. אחרת, אין מצב.
נכון, אם עושים את הבדיקות המתאימות (עניין של מקסימום דקה אולי קצת יותר) ורואים שהשולח מהימן,
ושהמוצר שרואים זה אכן מה שמקבלים (לפעמים ממש צריך לנבור בפירוט המוצר בכתב כדי להבין מה בדיוק מקבלים
תמורת התשלום וכן הלאה..)
בקיצור אחרי שממש בודקים הכל ושבטוחים שיש "אור ירוק" לרכוש - ברוב המוחלט של המקרים אין בעיות.
לפעמים באמת מתעוררות שם בעיות. למזלי לי אישית זה לא קרה.
אבל חברים כבר קבלו כמה פעמים משהו לא נכון. אז נכון, אי ביי עזר להם להתנהל מול המוכר ובסוף זה הסתדר,
אבל זה היה ממש מיותר.
בהקשר של חווית הקניה (כמו שהסכמת בעצמך) הקניה באיביי (במיוחד ללקוחות ממדינה כמו שלנו) לא ממש נוחה.
צריך להתחיל למיין את התוצאות וברוב המקרים לעבור אחד אחד ולראות אם הוא שולח לארץ ואם כן כמה עולה ומה זה כולל.
כשאין לי ברירה / שהמחיר באיביי משמעותית יותר זול מהארץ/חנות מקוונת - אני קונה שם. אחרת, אין מצב.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
אין בעיה לקנות באינטרנט, צריך רק לוודא ששיטת השידור מתאימה ולהשתדל לשלם ב Paypal
ממליץ לבדוק ב www.ngshopping.com
ממליץ לבדוק ב www.ngshopping.com