כתבה על הרשת של הוט - "נופלת חדשות לבקרים"
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
http://www.thecom.co.il/article.php?id=14233
לעומת זאת, רשת הוט, בכל הקשור לשירותי האינטרנט והטלפוניה שלה, "נופלת" חדשות לבקרים, לעיתים לשניות, לעיתים לדקות, לעיתים לדקות רבות ולעיתים גם לשעות; כל פעם במקום אחר בארץ. לעיתים, המודמים המרובים אצל הלקוחות סתם נתקעים ויש לאתחל אותם, ע"י ניתוק וחיבור מחדש לרשת החשמל. בנוסף, למרות כל המאמצים, תדמית השרות הטכני של הוט עדיין די ירודה. רבים לא מוכנים לסמוך על הרשת הזו, במיוחד ביישומים קריטיים. זה לא חדש, ומוכר היטב ללקוחות הוט.
לעומת זאת, רשת הוט, בכל הקשור לשירותי האינטרנט והטלפוניה שלה, "נופלת" חדשות לבקרים, לעיתים לשניות, לעיתים לדקות, לעיתים לדקות רבות ולעיתים גם לשעות; כל פעם במקום אחר בארץ. לעיתים, המודמים המרובים אצל הלקוחות סתם נתקעים ויש לאתחל אותם, ע"י ניתוק וחיבור מחדש לרשת החשמל. בנוסף, למרות כל המאמצים, תדמית השרות הטכני של הוט עדיין די ירודה. רבים לא מוכנים לסמוך על הרשת הזו, במיוחד ביישומים קריטיים. זה לא חדש, ומוכר היטב ללקוחות הוט.
נערך לאחרונה על ידי jpost ב 21/12/2010 10:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: כתבה על הרשת של הוט
גיבוב של שטויות ,מבחינת הצרכן הפרטי הוט מנצחת בגדול ,הרי בזק פרוסה בכל אזורי התעשייה בארץ,בישובים ערביםjpost כתב:http://www.thecom.co.il/article.php?id=14233
לעומת זאת, רשת הוט, בכל הקשור לשירותי האינטרנט והטלפוניה שלה, "נופלת" חדשות לבקרים, לעיתים לשניות, לעיתים לדקות, לעיתים לדקות רבות ולעיתים גם לשעות; כל פעם במקום אחר בארץ. לעיתים, המודמים המרובים אצל הלקוחות סתם נתקעים ויש לאתחל אותם, ע"י ניתוק וחיבור מחדש לרשת החשמל. בנוסף, למרות כל המאמצים, תדמית השרות הטכני של הוט עדיין די ירודה. רבים לא מוכנים לסמוך על הרשת הזו, במיוחד ביישומים קריטיים. זה לא חדש, ומוכר היטב ללקוחות הוט....
ובשטחים ,להם פוטנציאל של יותר 40% במספר הלקוחות,תאכלס במציאות ההבדל הוא 25% לטובת בזק ,כלומר
בעיר יהודית הוט עולה מספר המנויים של הוט על בזק .
לדעתי מספר המצטרפים ברבעון האחרון לטריפל שבר שיאים ,מה שמפריח את הטענות של הכתב ,כלומר למה
מספר המצטרפים ל UFI גדול יותר מ NGN ,ברבעון האחרון הצטרפו 8,000 לקוחות ל UFI ,לבזק 5,000, למה? ,כי הוט UFI בסדר גמור ,לי יש הוט אינטרנט 10 שנים ואין ניתוקים בכלל .
-
jpost
- חבר מביא חבר

NEW_WAVE, איך אתה יודע שלך אין ניתוקים ?
בדקת במודם של הוט ב Log וראית שהוא ריק, או שהפעלת תוכנה שבודקת את יציבות הקו במשך שבוע ?
תכנס למודם שלך ותבדוק את ה Log. נראה לי שתופתע:
http://192.168.100.1/
כל שורה עם הטקסט "No Ranging Response received" זה ניתוק !
בדקת במודם של הוט ב Log וראית שהוא ריק, או שהפעלת תוכנה שבודקת את יציבות הקו במשך שבוע ?
כל שורה עם הטקסט "No Ranging Response received" זה ניתוק !
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
ניחוש שלי לגבי 101219194911: שעה 19:49:11, תאריך 19 לדצמבר 2010.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
פירוש המילה ניתוקים זה לא גולש ואצלי האינטרנט פתוח 24 שעות ואני נשבע לכם הכל בסדר .jpost כתב:NEW_WAVE, איך אתה יודע שלך אין ניתוקים ?
כל שורה עם הטקסט "No Ranging Response received" זה ניתוק !...
אגב העיתונאי הזה לא כל כך אובייקטיבי ,גם אני קורא אותו וזאת דעתי.
אמרתי לכם בתוצאות רבעון שפרסמו להוט UFI נוספו 8,000 לקוחות ל NGN נוספו 5,000 לקוחות ,כלומר
הטענות לא מתבטאות במספר הלקוחות,להפך.
-
jpost
- חבר מביא חבר

לא אמרתי שבזק יותר טובים, גם שם יש הרבה בעיות ב NGN.
טענתי שבהוט יש הרבה ניתוקים, ולא רק אצלי.
לפי הכתבה התופעה רחבה מאוד.
כמו שאתה רואה גם במודם שלך, יש ניתוקים רבים.
אני אהיה מופתע אם לקוח הוט יעלה לכאן תמונת מסך של Log ללא ניתוקים ורק הודעות חידוש DHCP.
טענתי שבהוט יש הרבה ניתוקים, ולא רק אצלי.
לפי הכתבה התופעה רחבה מאוד.
כמו שאתה רואה גם במודם שלך, יש ניתוקים רבים.
אני אהיה מופתע אם לקוח הוט יעלה לכאן תמונת מסך של Log ללא ניתוקים ורק הודעות חידוש DHCP.
יש ניתוקים ועוד איך. לפעמים אפילו יותר מזה המודם יוצא מסנכרון ועד שהלינק חוזר עובר הרבה זמן.
אני מנוי אינטרנט של הוט כבר המון שנים (מהסיבה שאין לי קו של בזק בבית), בשנה האחרונה כמות הפעמים של חוסר הסינכרון של המודם הרקיעה שחקים.
לשירות לקחות אני לא פונה כי כל מה שהם יודעים לעשות זה לנתק את המודם מהחשמל ולעשות לו פינג
לדאבוני למדתי לחיות עם זה כי אלטרנטיבה אחרת אין לי.
אני מנוי אינטרנט של הוט כבר המון שנים (מהסיבה שאין לי קו של בזק בבית), בשנה האחרונה כמות הפעמים של חוסר הסינכרון של המודם הרקיעה שחקים.
לשירות לקחות אני לא פונה כי כל מה שהם יודעים לעשות זה לנתק את המודם מהחשמל ולעשות לו פינג
לדאבוני למדתי לחיות עם זה כי אלטרנטיבה אחרת אין לי.
אין מצב בעולם שאין לך תשתית של בזק בשכונה ,אתה פשוט יכול להחליף.ohyaeli כתב:יש ניתוקים ועוד איך. לפעמים אפילו יותר מזה המודם יוצא מסנכרון ועד שהלינק חוזר עובר הרבה זמן.
לשירות לקחות אני לא פונה כי כל מה שהם יודעים לעשות זה לנתק את המודם מהחשמל ולעשות לו פינג![]()
לדאבוני למדתי לחיות עם זה כי אלטרנטיבה אחרת אין לי....
אם יש ניתוקים מבאים טכנאי והוא יודע מה לעשות,כאמור כמות המתחברים הגדלה ל UFI מדברת בעד עצמה .
כלומר כל ניסיון לקעקע לא ממש עוזר .
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אני בדקתי בלוג של המודם לפני כחודש בעקבות הפרסום כאן ולא מצאתי עדות לניתוקים.
אוכל בערב לצרף לוג.
אוכל בערב לצרף לוג.
אני לא צריך להסביר לך למה אני לא מחובר לבזק, אבל אני כן מחובר להוט.NEW_WAVE כתב:אין מצב בעולם שאין לך תשתית של בזק בשכונה ,אתה פשוט יכול להחליף.ohyaeli כתב:יש ניתוקים ועוד איך. לפעמים אפילו יותר מזה המודם יוצא מסנכרון ועד שהלינק חוזר עובר הרבה זמן.
לשירות לקחות אני לא פונה כי כל מה שהם יודעים לעשות זה לנתק את המודם מהחשמל ולעשות לו פינג![]()
אם יש ניתוקים מבאים טכנאי והוא יודע מה לעשות,כאמור כמות המתחברים הגדלה ל UFI מדברת בעד עצמה .
כלומר כל ניסיון לקעקע לא ממש עוזר ....
אני לא מתכוון להתווכח איתך אם יש או אין ניתוקים, לי יש ואם לך אין אז הרווחת.
מעבר לזה, מה האינטרס שלך לצדד בהוט לאורך כל כך הרבה פוסטים שלך שקראתי?
דרך אגב, כשיש רק שתי ספקיות תקשורת כמות מתחברים גדולה לא מעידה על יציבות רשת.
ohyaeli כתב:אני לא צריך להסביר לך למה אני לא מחובר לבזק, אבל אני כן מחובר להוט.NEW_WAVE כתב:אין מצב בעולם שאין לך תשתית של בזק בשכונה ,אתה פשוט יכול להחליף.ohyaeli כתב:יש ניתוקים ועוד איך. לפעמים אפילו יותר מזה המודם יוצא מסנכרון ועד שהלינק חוזר עובר הרבה זמן.
כלומר כל ניסיון לקעקע לא ממש עוזר ....
אני לא מתכוון להתווכח איתך אם יש או אין ניתוקים, לי יש ואם לך אין אז הרווחת.
מעבר לזה, מה האינטרס שלך לצדד בהוט לאורך כל כך הרבה פוסטים שלך שקראתי?
דרך אגב, כשיש רק שתי ספקיות תקשורת כמות מתחברים גדולה לא מעידה על יציבות רשת....
אם יש בעיות פשוט עוברים לבזק ,למה לבזבז זמן,לא ברור לי למה אתה ממשיך בהוט שנים , שהרי אני מצדד בהם כי
הכל עובד ואם לא עובד שנים כהגדרתך אז עוברים בתום ההתחייבות זה נורא פשוט או שאתה מסתיר משהו.
אני מחובר 12 מגה ,הכל תקין מחובר 24 שעות.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73346
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
כל מי שחושב שבבזק החיים דבש - זה לא כך. בעיר שלי כבר מעל שנה וחצי אי אפשר לספק יותר מ 5 מגה (NGN עדיין לא הגיע והצפי הוא מתישהו ב 2011 כנראה) וכל שני וחמישי יש בעיות סינכרון בקו. אני והאכנאי של בזק כבר חברים טובים
אז לא פה מלקקים דבש ולא שם - בעיות יש אצל שניהם, כנראה עיניין של מזל.
אז לא פה מלקקים דבש ולא שם - בעיות יש אצל שניהם, כנראה עיניין של מזל.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 22/12/2010 15:55, נערך פעם 1 בסך הכל.