Hotfile VS Fileserve
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אני אישית מעדיף הרבה יותר את Fileserve , אפילו בלי משתמש אני מגרד את ה1MB/S רוב הזמן ,לעומת HotFile שבקושי מתייצב על 100 (כמובן בלי פרמיום)
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
תדוה על התגובה, גם אני התרשמתי ממש לטובה מFileserve מבחינת מהירות
אני לרב מוריד קידודים עם תרגום מובנה ובעברית - אני מוצא יותר תוכן שכזה בHotfile משום מה - אשמח לשמוע על אתרים דומים שמספקים לינקים בFileserve/
אשמח לשמוע על עוד המלצות
אגב משום מה בנטויז'ן חיבור 8 מגה ADSL אני מקבל מהירויות יותר טובות מאשר בבזק בינלאומי בחיבור של 12 מגה UFI - איך זה יתכן??
אני לרב מוריד קידודים עם תרגום מובנה ובעברית - אני מוצא יותר תוכן שכזה בHotfile משום מה - אשמח לשמוע על אתרים דומים שמספקים לינקים בFileserve/
אשמח לשמוע על עוד המלצות
אגב משום מה בנטויז'ן חיבור 8 מגה ADSL אני מקבל מהירויות יותר טובות מאשר בבזק בינלאומי בחיבור של 12 מגה UFI - איך זה יתכן??
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
דווקא אצלי מ FS מעולם לא עברתי את ה100-150קיי לשניה,מ HF דווקא זה משתנה וקיבלתי פעם מקסימום.
סושי - מהירות החיבור או התשתית לא קשורה למהירות עצמה שאתה מקבל,רק איך שאתה מוגדר אצל הספקית.
סושי - מהירות החיבור או התשתית לא קשורה למהירות עצמה שאתה מקבל,רק איך שאתה מוגדר אצל הספקית.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
פשוט מאוד, כי שום דבר לא ידועsushay כתב:היוזרים שניהם לא מתועדפים והם יוזרים ביתיים אחד במהירות 8 מגה נטויז'ן והשני 12 מגה בזק בינלאומי
איך אתה מסביר את זה שדווקא בנטויז'ן היכן שידוע שיש בעיות חיבור לחו"ל מתלונות של רבים כאן המהירות טובה יותר?...
לאחד נטויז'ן עובד נהדר ולשני עובד גרוע, כנ"ל לגבי בזק בינלאומי, קווי זהב, ccc ועוד ועוד.
הכל תלוי בשעה, בכתובת יעד ובעוד מיליון משתנים
זה לא שנטיויז'ן יותר טובה, הן כולן משתוות.
בשבועיים האחרונים שמתי לב שיש איטיות נוראית ב-hotfile לעומת fileserve,filesonic להם יש מנוי פרימיום
כאשר לשניהם אני מגיע לניצול כול רוחב הפס 12 מגה כבלים הוט+בזב"ל לעומת hotfile ששם אני מקבל מהירויות מגוכחות של 50-40 kb ולפעמים מצליח להגיע ל-100-180 .
משהו לא טוב קורה עם hotfile וכנראה שאני לא אחדש את המנוי אליהם ונחפש משהו יותר טוב.
כאשר לשניהם אני מגיע לניצול כול רוחב הפס 12 מגה כבלים הוט+בזב"ל לעומת hotfile ששם אני מקבל מהירויות מגוכחות של 50-40 kb ולפעמים מצליח להגיע ל-100-180 .
משהו לא טוב קורה עם hotfile וכנראה שאני לא אחדש את המנוי אליהם ונחפש משהו יותר טוב.
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
א. צריך לבדוק עם ספק נוסף או עם הספק הנוכחי רק בחבילה מתועדפת (את RS ידוע שבזבל מגבילים בשעות העומס)
ב. רצוי לבדוק על חשבון פרמיום HOTFILE או מה שזה לא יהיו, דרך החשבון יש גישה למספר שרתים ולא לשרת אחד כמו בחינמי.
ב. רצוי לבדוק על חשבון פרמיום HOTFILE או מה שזה לא יהיו, דרך החשבון יש גישה למספר שרתים ולא לשרת אחד כמו בחינמי.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
sheva23 יש לי hotfile פרימיום והקצב איטי יחסית ל-fileserve בדקתי גם בשעות אחרות במשך היום וגם בספק אינטרנט נוסף 012 .
כמוכן יש הבדל בין hotfile שמוריד מחמישה שרתים לעומת fileserve שמוריד מ-20 המסקנה שלי נכון לעכשיו היא להשתמש ב-fileserve .
התפתחות היום בבוקר hotfile חזר להוריד בקצב נורמלי 500-600kb אחרי שבוע שהיה על הפנים חשוד מאוד.
כמוכן יש הבדל בין hotfile שמוריד מחמישה שרתים לעומת fileserve שמוריד מ-20 המסקנה שלי נכון לעכשיו היא להשתמש ב-fileserve .
התפתחות היום בבוקר hotfile חזר להוריד בקצב נורמלי 500-600kb אחרי שבוע שהיה על הפנים חשוד מאוד.