שאלה תיאורטית - מעשית
-
yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
שאלה שעלתה בשיחה עם חבר:
במידה ואבנה מחשב נייח הזהה בדיוק למפרט של מחשב נייד מסויים, האם אקבל את אותם הביצועים?
או - האם מחשב נייד ומחשב נייח בעלי מפרט טכני זהה לחלוטין יספקו את אותם הביצועים בדיוק?
במידה ואבנה מחשב נייח הזהה בדיוק למפרט של מחשב נייד מסויים, האם אקבל את אותם הביצועים?
או - האם מחשב נייד ומחשב נייח בעלי מפרט טכני זהה לחלוטין יספקו את אותם הביצועים בדיוק?
Stay foolish
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
מה הקשר?mp3lll כתב:אם תקח אייפון מאורנג ותקח אייפון מסלקום, אותה חומרה בדיוק.
האם המכשיר יהיה אותו מכשיר?...
זה לא מה שהוא שואל.
הוא לא שואל אם הוא היה קונה את אותו לפטופ באופיס דיפו או ב-ק.ס.פ יהיה הבדל ביניהם - היא שואל אם הוא היה מרכיב מחשב שע"פ נתונים יבשים זהה למחשב נייד יהיה הבדל.
והתשובה היא שתיאורטית כן אבל זה לא בר-ביצוע.
-
yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

harari כתב:מה הקשר?mp3lll כתב:אם תקח אייפון מאורנג ותקח אייפון מסלקום, אותה חומרה בדיוק.
האם המכשיר יהיה אותו מכשיר?...
זה לא מה שהוא שואל.
הוא לא שואל אם הוא היה קונה את אותו לפטופ באופיס דיפו או ב-ק.ס.פ יהיה הבדל ביניהם - היא שואל אם הוא היה מרכיב מחשב שע"פ נתונים יבשים זהה למחשב נייד יהיה הבדל.
והתשובה היא שתיאורטית כן אבל זה לא בר-ביצוע....
לכן מראש השאלה היא תיאורטית בעיקרה. ואולי התשובה קצת ברורה מאליה.
ואולי זו בעצם השאלה. מי מאלו ייתן ביצועים טובים יותר בד"כ?יש הבדל בין המעבדים שיוצאים לנייחים למעבדים שיוצאים לניידים. בעיקר מבחינת הספק ודינאמיות התדר....
Stay foolish
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא יכול להגיד לך מי ייתן ביצועים טובים יותר בממוצע אבל אבל אני יכול להגיד לך שאם תעשה השוואה בין הלפטופ הכי חזק היום בשוק למחשב הנייח הכי חזק היום בשוק (נשים בצד שרתים) המחשב הנייח יאכל את הנייד בלי מלח כי הוא לא מוגבל במקום, משקל, קירור, הספק חשמלי וכו'...
-
yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

מקובל והגיוני.harari כתב:אני לא יכול להגיד לך מי ייתן ביצועים טובים יותר בממוצע אבל אבל אני יכול להגיד לך שאם תעשה השוואה בין הלפטופ הכי חזק היום בשוק למחשב הנייח הכי חזק היום בשוק (נשים בצד שרתים) המחשב הנייח יאכל את הנייד בלי מלח כי הוא לא מוגבל במקום, משקל, קירור, הספק חשמלי וכו'......
תודה רבה.
Stay foolish