ביטול דו"ח חניה בירושלים?

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
uriler פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

שלום,
אולי יהיה פה בעל ניסיון שיוכל לעזור - אני סטודנט בהדסה עין כרם.
לפני כמה חודשים פתחו בקמפוס מגדל חניה חדש וכנראה האוניברסיטה רוצה לוודא שהמבקרים (והסטודנטים) חונים רק שם אז הם דאגו שהעירייה תתחיל לאכוף את כל החניות מסביב לקמפוס, ואיפה שיש שוליים חוליים (שאינם מדרכה), הם דואגים לשים בולדרים (אני יודע זאת כעובדה - ראיתי שטרקטורים שעשו בנייה באוניברסיטה הם אלו שפיזרו את הבולדרים).

ליד הקמפוס יש כביש שמוביל לישוב אבן ספיר. לכביש מדרכה רחבה מאוד בשני צידיו (2.60 מ' +) שאחריה משטח חולי ברוחב של כ 2 מטרים.
אנשים חונים שם מאז שאני מכיר את האוניברסיטה ומעולם לא חולקו שם דו"חות, למרות שאבן השפה צבועה אדום-לבן.
היום חניתי שם (ועוד עם הרכב של אבי) כך ששני גלגלים היו על המדרכה - בולטים כ 30 ס"מ פנימה, וכל שאר הרכב היה בשוליים החוליים.
חזרתי לגלות שקיבלתי דו"ח על סך 500 ש"ח בגלל סעיף 5 (ג) - "על מדרכה שלא נקבעה כמקום חניה מסודר" (מס' סידורי 110).

צילמתי את המקום כולל סרט למדידת המרחק - האם לדעתכם יש טעם בבקשה לביטול הדו"ח (כמובן, לפרט שאני סטודנט, לא הייתה חנייה אחרת במתחם וכו'), בעיקר עקב העובדה שגם עם הרכב חונה, עדיין זו מדרכה רחבה מהמקובל ותנועת הולכי הרגל שם אפסית (בריבוע) מכיוון שאין שום ישוב בסביבה ותחנת האוטובוס היא במדרכה ממול (המדרכה הזו למעשה נגמרת כ 200 מ' מהמקום ולא מתחדשת)?

תודה,
אורי
הרכב והמדרכה
 הרכב והמדרכה
2.40 מקצה הצמיג לכביש.
 2.40 מקצה הצמיג לכביש.

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #2 

uriler,
לדעתי האישית איך שלא תסובב את זה (גם אם זה נראה נכון) אתה עדיין חנית על מדרכה שצבועה באדום לבן ולכן אני לא חושב שיבטלו לך את הדו"ח.
מה שכן, הייתי מברר האם לעירית ירושלים יש סמכות אכיפה באיזור הזה מכיוון שהכביש שחנית בו שייך למועצה איזורית מטה יהודה ולא לשטח המוניצפלי של ירושלים... (תמיד סיקרן אותי אם באמת יש להם סמכות שם...).
אגב, האיזור הזה איפה שחנית ואיפה שכל הג'יפים חונים (אחרי תחנת האוטובוס ובמגרש החצץ בהמשך הכביש) הוא צלחת פטרי לפורצי מכוניות. לא פעם ראיתי שורת מכוניות פרוצות באיזור הזה באדיבות בני דודנו השבח"ים העושים את דרכם דרך שביל המעיינות לאבן ספיר ולהדסה עין כרם. (שכרתי דירה באבן ספיר פעם).
ליאור

uriler פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

תודה, אני בודק את העניין.
לגבי המגרש עפר - הדסה דאגו לחסום את הכל בבולדרים כדי שיחנו בפנים (כבר אי אפשר להיכנס לשם משום כיוון)...

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”