מחפש עצה\המלצה לרסיבר חדש לרמקולים שיש לי
היי
סקירה קצרה :
יש לי כרגע 2 רצפתיים של וורפידייל (MID RANGE לא משהו מה HI END) לא זוכר את הדגם . אני זוכר שיש להם נתונים ונצילות די גבוהים ואני מרוצה מהם במסגרת התקציב שהיה לי. יותר מאוחר אשלים לסט.
אני משתמש כרגע עם ה T-AMP כי הרסיבר הישן נפטר , אני מאוד אוהב לשמוע מוזיקה בעיקר בסגנון רוק אבל לא רק . אני מחפש רסיבר שיתן מענה טוב במוזיקה אך גם כמובן בסרטים וכו' עם דגש על בסים טובים כשצריך
התקציב שלי לאחר הידוק חגורה כ 3000 ש"ח ואני כמובן שאלך לשמוע את חלקם לפחות לשם השוואה עם כמה שירים שאני אוהב ומכיר שיעזרו לי (לדוג'..shine on you crazy diamond וכו'..)
אבל בכלליות זה טוב שיהיה לי בסיס עם נטייה לכיוון מסוים
חשבתי על אונקיו (אני לא יודע איך הם משתלבים עם וורפידייל ) מדגם SR503 או SR573
או על דנון , אולי ימאהה אך אני לא מכיר דגמים שלהם כלל וכלל
תודה לכל עצה
סקירה קצרה :
יש לי כרגע 2 רצפתיים של וורפידייל (MID RANGE לא משהו מה HI END) לא זוכר את הדגם . אני זוכר שיש להם נתונים ונצילות די גבוהים ואני מרוצה מהם במסגרת התקציב שהיה לי. יותר מאוחר אשלים לסט.
אני משתמש כרגע עם ה T-AMP כי הרסיבר הישן נפטר , אני מאוד אוהב לשמוע מוזיקה בעיקר בסגנון רוק אבל לא רק . אני מחפש רסיבר שיתן מענה טוב במוזיקה אך גם כמובן בסרטים וכו' עם דגש על בסים טובים כשצריך
התקציב שלי לאחר הידוק חגורה כ 3000 ש"ח ואני כמובן שאלך לשמוע את חלקם לפחות לשם השוואה עם כמה שירים שאני אוהב ומכיר שיעזרו לי (לדוג'..shine on you crazy diamond וכו'..)
אבל בכלליות זה טוב שיהיה לי בסיס עם נטייה לכיוון מסוים
חשבתי על אונקיו (אני לא יודע איך הם משתלבים עם וורפידייל ) מדגם SR503 או SR573
או על דנון , אולי ימאהה אך אני לא מכיר דגמים שלהם כלל וכלל
תודה לכל עצה
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אם מוזיקה היא השימוש העיקרי, רסיבר קולנוע ביתי יהיה מיותר, ועדיף להשקיע את הכסף במגבר סטריאו.
ב- 3000 ש"ח אפשר לקנות מגבר סטריאו טוב מאוד.
ב- 3000 ש"ח אפשר לקנות מגבר סטריאו טוב מאוד.
סורי , אולי חל בילבול קל אך אני גם חובב גדול של קולנוע . אם כבר הייתי נשאר עם ה TAMP (רק שהוא חלש למדי)
אני פשוט מעדיף רסיבר שיש לו יכולות טובות קרובות למגבר סטריאו למוזיקה
אך שיהיה בעל ביצועים טובים בקולנוע ביתי
לדוגמא: נניח שבסולם 1 -10 אני מחפש משהו באיזור 7 -6.5 כאשר 1 יהיה מגבר קולנוע ביתי מובהק ו 10 מגבר סטריאו מובהק
תודה לכל עזרה
אני פשוט מעדיף רסיבר שיש לו יכולות טובות קרובות למגבר סטריאו למוזיקה
אך שיהיה בעל ביצועים טובים בקולנוע ביתי
לדוגמא: נניח שבסולם 1 -10 אני מחפש משהו באיזור 7 -6.5 כאשר 1 יהיה מגבר קולנוע ביתי מובהק ו 10 מגבר סטריאו מובהק
תודה לכל עזרה
אני מחפש רסיבר באותו סדר גודל 3000-4000 ש"ח , וגם כמוך חשוב לי מאוד המוסיקליות בסטריאו אבל רוצה קולנוע ביתי סביר +.
לפי הרבה מאמרים שקראתי ופה בפורום ובכלל דעות רובצות, נראה שה-DENON הם השילוב הטוב בשבילנו.
אני כרגע מתעניין בדגם AVR-2106 שאני לא סגור על מחירו נראה לי סביב 3,500 ש"ח.
חוץ מזה יש עוד דגמים באיזור המחיר אותו אנו מחפשים:
AVR-2105
AVR-1906
AVR-2805
ד"א - ה-NAD T743 נשמע מצויין במחיר של 3,400 ש"ח אבל הבנתי שהוא עושה בעיות.
אני מתכוון להשקיע בערך 10K-12K ש"ח על רמקולים, אז נראה לי ש-3000-3500 ש"ח על רסיבר יהיה הולם.
אשמח לשמוע מה דעתך ומה תבחר בסוף
ראול
לפי הרבה מאמרים שקראתי ופה בפורום ובכלל דעות רובצות, נראה שה-DENON הם השילוב הטוב בשבילנו.
אני כרגע מתעניין בדגם AVR-2106 שאני לא סגור על מחירו נראה לי סביב 3,500 ש"ח.
חוץ מזה יש עוד דגמים באיזור המחיר אותו אנו מחפשים:
AVR-2105
AVR-1906
AVR-2805
ד"א - ה-NAD T743 נשמע מצויין במחיר של 3,400 ש"ח אבל הבנתי שהוא עושה בעיות.
אני מתכוון להשקיע בערך 10K-12K ש"ח על רמקולים, אז נראה לי ש-3000-3500 ש"ח על רסיבר יהיה הולם.
אשמח לשמוע מה דעתך ומה תבחר בסוף
ראול
שמעתי טובות על הדנון 2106 אך הוא באמת מעבר לתקציב שלי שגם ככה די גדול
את האמת אני לא בטוח שזה יספיק ל 2105 - למרות שלא שמעתי אף אחד מהם (שמעתי 1905 לא כזה התלהבתי)
איפה אתה ראית במחירים כאילו?
יש לי היסטוריה טובה עם אונקיו לכן אני לאונקיו רק ,מוזר לי שבפורום פה הם לא מככבים כמובילים .
מה לגבי ה ONKYO SR503 או 603 או SR573 ??
והיי מה עם הרמן-קרדון ? סתם יקרים ביחס לתמורה?
את האמת אני לא בטוח שזה יספיק ל 2105 - למרות שלא שמעתי אף אחד מהם (שמעתי 1905 לא כזה התלהבתי)
איפה אתה ראית במחירים כאילו?
יש לי היסטוריה טובה עם אונקיו לכן אני לאונקיו רק ,מוזר לי שבפורום פה הם לא מככבים כמובילים .
מה לגבי ה ONKYO SR503 או 603 או SR573 ??
והיי מה עם הרמן-קרדון ? סתם יקרים ביחס לתמורה?
ה 2106 עולה לא יותר מ 3000 ש"ח בחנות הנכונה או ב GIZMO במכירה פומבית...
הרמן מצויינים אבל בעיקר בדגמים היקרים שלהם כמו 435 ו 635 שעולים בארץ מחיר אסטרונומי ביחס למחירי חול....
הרווח של החנויות ויבואנים בארץ גדול מידי והמחירים ב ZAP בכלל יקרים יותר מהחנויות..
אל תיקנה ברשתות, תיקנה בחנויות פרטיות כמו היפי פיוז סינימה פרדיסו וסטריאו סטאר ועוד רבות וטובות ששם ניתן להיתמכח... כי מדובר בחנויות פרטיות שפחות דופקות חשבון ללחץ היבואנים לא לישבור את מעגל הרווח המופרז והמוכתב על ידם שמקציב היבואן לחנות העומד סביב 50 אחוז לא יקרה כלום אים החנויות יסתפקו ברווח מאוד שפוי של 25 אחוז גם
כך הם מקבלים אשראי מהספק ומגלגלים עליו את הוצאות הסליקה לחברות כרטיסי האשראי.
ממחיר העלות שלהם על המוצר שניקנה מהיבואן שגם הוא לא בידיור מפסיד.
תבוא עים מזומן ומוטיבציה להיתמכח ותיראה אך הכל מתאים לתקציב פיתאום.
לא יקרה כלום אים אנחנו הצרכנים נמשיך לשלם כמו פרה ההולכת לשוחט מחיר מופקע
שמשאיר לחנויות 50 אחוז רווח.
בגלל המצב היום תחלופת הציוד אצל אנשים בבית נמוכה אילו הרווח היה נמוך יותר
היו הרבה יותר קניות והחלפות ציוד ואפילו זריקת ציוד לפח כאשר מיתקלל.
בגלל המצב החנויות רואות בלקוח פרה חולבת שקונה פעם בכמה שנים ציוד
ונעלמת ולכן הרווח עצום והמצב עגום והיבואנים מצידם מחייבות את החניות למחיר מכירה
גבוהה מאוד המותיר לחנויות רווח עצום כדי לישמור על מחיר המוצר ולהגן על הרשתות שיווק הגדולות כמו BIG BOX ושקם אלקטריק... ואז אן תחרות כי החנויות פוחדות לישבור מחיר כי יקבלו נזיפה וסנקציות מהיבואן במידה והדבר יתגלה.... והמצב הזה לא שונה כמעט כל היבואנים בארץ נוקטים באותה שיטה.
ענף הסטיראו הקולנוע בייתי הוא אחד מהענפים עים הרווח הגדול ביותר בארץ..
ולא ממש בצדק כי מדובר במוצרי צריכה מיתכלים בסך הכל ולא באיזה יהלומים שטיחים פרסיים או תכשיטים ששומרים על ערכם לאורך שנים אפילו כהשקעה.
צריך להיות הבדל בן עוסק מורשה לעושק מורשה ואת זה רק הצרכנים יכולים להוביל.
דוגמא לענפים שמראים כי אפשר גם אחרת: ענף המחשבים, ענף מכירת רכב חדש ועוד..
החנויות הם בסך מתווכים ולא יותר בן היבואנים לצרכנים אפילו את שרות ההובלה
ללקוח ברוב המיקרים היבואן עושה עבורם אן להם השקעה והסחורה שעומדת אצלהם בחנות על פי רוב במימון היבואן עד למכירה (קונסיגנציה) והשרות גם כן אצל היבואן.
ואנחנו הלקוחות בשתיקתנו מעודדים את המצב העגום.
TASCAM
הרמן מצויינים אבל בעיקר בדגמים היקרים שלהם כמו 435 ו 635 שעולים בארץ מחיר אסטרונומי ביחס למחירי חול....
הרווח של החנויות ויבואנים בארץ גדול מידי והמחירים ב ZAP בכלל יקרים יותר מהחנויות..
אל תיקנה ברשתות, תיקנה בחנויות פרטיות כמו היפי פיוז סינימה פרדיסו וסטריאו סטאר ועוד רבות וטובות ששם ניתן להיתמכח... כי מדובר בחנויות פרטיות שפחות דופקות חשבון ללחץ היבואנים לא לישבור את מעגל הרווח המופרז והמוכתב על ידם שמקציב היבואן לחנות העומד סביב 50 אחוז לא יקרה כלום אים החנויות יסתפקו ברווח מאוד שפוי של 25 אחוז גם
כך הם מקבלים אשראי מהספק ומגלגלים עליו את הוצאות הסליקה לחברות כרטיסי האשראי.
ממחיר העלות שלהם על המוצר שניקנה מהיבואן שגם הוא לא בידיור מפסיד.
תבוא עים מזומן ומוטיבציה להיתמכח ותיראה אך הכל מתאים לתקציב פיתאום.
לא יקרה כלום אים אנחנו הצרכנים נמשיך לשלם כמו פרה ההולכת לשוחט מחיר מופקע
שמשאיר לחנויות 50 אחוז רווח.
בגלל המצב היום תחלופת הציוד אצל אנשים בבית נמוכה אילו הרווח היה נמוך יותר
היו הרבה יותר קניות והחלפות ציוד ואפילו זריקת ציוד לפח כאשר מיתקלל.
בגלל המצב החנויות רואות בלקוח פרה חולבת שקונה פעם בכמה שנים ציוד
ונעלמת ולכן הרווח עצום והמצב עגום והיבואנים מצידם מחייבות את החניות למחיר מכירה
גבוהה מאוד המותיר לחנויות רווח עצום כדי לישמור על מחיר המוצר ולהגן על הרשתות שיווק הגדולות כמו BIG BOX ושקם אלקטריק... ואז אן תחרות כי החנויות פוחדות לישבור מחיר כי יקבלו נזיפה וסנקציות מהיבואן במידה והדבר יתגלה.... והמצב הזה לא שונה כמעט כל היבואנים בארץ נוקטים באותה שיטה.
ענף הסטיראו הקולנוע בייתי הוא אחד מהענפים עים הרווח הגדול ביותר בארץ..
ולא ממש בצדק כי מדובר במוצרי צריכה מיתכלים בסך הכל ולא באיזה יהלומים שטיחים פרסיים או תכשיטים ששומרים על ערכם לאורך שנים אפילו כהשקעה.
צריך להיות הבדל בן עוסק מורשה לעושק מורשה ואת זה רק הצרכנים יכולים להוביל.
דוגמא לענפים שמראים כי אפשר גם אחרת: ענף המחשבים, ענף מכירת רכב חדש ועוד..
החנויות הם בסך מתווכים ולא יותר בן היבואנים לצרכנים אפילו את שרות ההובלה
ללקוח ברוב המיקרים היבואן עושה עבורם אן להם השקעה והסחורה שעומדת אצלהם בחנות על פי רוב במימון היבואן עד למכירה (קונסיגנציה) והשרות גם כן אצל היבואן.
ואנחנו הלקוחות בשתיקתנו מעודדים את המצב העגום.
TASCAM
אתה צודק TASCAM זה היה די ברור שבחנויות פרטיות ניתן יותר להתמקח .
קיימת מבחינתי גם האופציה של איביי או חנות מקוונת אחרת וה 2106 לפני מסים ומשלוח עולה כ $440 = כ 2000 ש"ח
לכן לפי כל חישוב ,קשה לי להאמין שדנון 2106 ניתן אכן להשיג ב 3000 ש"ח.
אגב , האם קיימת אחריות בינלאומית ברסיברים? אם כן לאילו חברות ?
קיימת מבחינתי גם האופציה של איביי או חנות מקוונת אחרת וה 2106 לפני מסים ומשלוח עולה כ $440 = כ 2000 ש"ח
לכן לפי כל חישוב ,קשה לי להאמין שדנון 2106 ניתן אכן להשיג ב 3000 ש"ח.
אגב , האם קיימת אחריות בינלאומית ברסיברים? אם כן לאילו חברות ?
ניתן גם ניתן.. רק תיתמקח.
או אפילו ב GIZMO.CO.IL
TASCAM
או אפילו ב GIZMO.CO.IL
TASCAM
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
הלוואי אךdudde כתב:Ronin,
אני הייתי ממליץ לך הפוך - קודם כל התרכז בקניית הרמקולים ולאחר מכן בחר את המגבר שילך איתם,
אם אתה מתכוון להשקיע באזור ה-10K ש"ח ברמקולים הייתי מתרכז בבחירתם ואחר מכן משדך להם את המגבר הנכסף.
עודד...
כרגע אין מצב להשקעה כזו ברמקולים !
אני מתקדם עם זה לאט לאט כי אני רוצה רמקולים די איכותיים (יש לי 2 רצפתיים סבבה)
אני עוד רוצה לשדרג למקרן קולנוע ביתי והתקציב לא מאפשר זאת .
מה דעתכם על הרסיבר הזה?
http://reviews.cnet.com/Onkyo_TX_SR573_ ... ml?tag=nav
איך המפרט שלו? אני מניח שהוא גם נשמע סבבה (את ה 503 כבר שמעתי בעבר)
הוא ממש זול יחסית (דגם מעל ה SR503) אפשר להשיג ב 200 $
ולכן לאחר משלוח ומכס יצא לי כ קצת פחות מ 400 $
לא שמעתי את הדגם הזה ספציפי אך הדגמים האחרונים של Onkyo לא מספקים את הסחורה בכלל אני מעדיף את ה-Harman/Kardon או Denon ואפילו Marantz על הדגמים האחרונים של Onkyo.
תחסוך עוד קצת ולך על ה-Denon הימור בטוח - לא לפני שתשמע אותו ותשווה.
תחסוך עוד קצת ולך על ה-Denon הימור בטוח - לא לפני שתשמע אותו ותשווה.
יש לי חדשות ישנות בשבילכם
כל המוצרים או כמעט כולם מיוצרים בסין כולל דגמי העל של דנון
כולל מותגי היי האנד שאם אפרסם פה תמונות שלהם באתרים סיניים כולל המחירים המגוככים
כולנו נקבל עיניים של סיניים
אז עדיף שחלקנו יחיו באשליה שקנו מוצר אמריקאי או אירופאי ברמת על!!!
אמרתי רובם לא כולם אז אל תתנפלו עליי!!
כל המוצרים או כמעט כולם מיוצרים בסין כולל דגמי העל של דנון
כולל מותגי היי האנד שאם אפרסם פה תמונות שלהם באתרים סיניים כולל המחירים המגוככים
כולנו נקבל עיניים של סיניים
אז עדיף שחלקנו יחיו באשליה שקנו מוצר אמריקאי או אירופאי ברמת על!!!
אמרתי רובם לא כולם אז אל תתנפלו עליי!!
העניין הוא לא איפו המוצרים מיוצרים אלא איזו בקרת איכות יש במפעל המיצר אותם,
תשכחו מהקלשאה שסינים מייצרים "***" הם יודעים ליצר מוצרים טובים זו רק שאלה של תכנון המוצר ובקרת האיכות
הקיימת בפס הייצור, דנו בזה רבות, חברות כמו Denon המייצרות בסין מקפידות על איכות החלקים, הבניה וההרכבה
והייצור בסין מאפשר להוריד את המחירים עבורנו הצרכנים.
תשכחו מהקלשאה שסינים מייצרים "***" הם יודעים ליצר מוצרים טובים זו רק שאלה של תכנון המוצר ובקרת האיכות
הקיימת בפס הייצור, דנו בזה רבות, חברות כמו Denon המייצרות בסין מקפידות על איכות החלקים, הבניה וההרכבה
והייצור בסין מאפשר להוריד את המחירים עבורנו הצרכנים.
- ron11
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לי היו רמקולים של WHARFEDALE עם שידוך גם של דנון (דגם ישן יחסית - 1804) ועם אונקיו 503.
לפני השדרוג בחנתי את האונקיו עם ה - 2105, ועם ההרמן 235. האונקין ניצח לטעמי ובגדול. אני בטוח גם שתוכל למצוא את האונקיו במחיר לא רע בכלל (מתחת ל - 3 K).
אני הייתי מבסוט עד הגג עם השידוך הזה....
תהנה,
רוני
לפני השדרוג בחנתי את האונקיו עם ה - 2105, ועם ההרמן 235. האונקין ניצח לטעמי ובגדול. אני בטוח גם שתוכל למצוא את האונקיו במחיר לא רע בכלל (מתחת ל - 3 K).
אני הייתי מבסוט עד הגג עם השידוך הזה....
תהנה,
רוני
לי היה וורפדייל פסיפיק 30 ביחד עם הרמן קרדון 5500
והייתי מאוד מרוצה. תבדוק אם יש אפשרות להשאיל את הרסיבר לבדיקה בבית או לחילופין אם אתה יכול להיסחב עם הרמקולים לחנות שבה יש רסיברים של כמה חברות: מרנץ, הרמן קרדון, אונקיו, פיוניר.
סוף סוף יצא לי לערוך השוואה
אני שמח להכריז שלאחר מס' השוואות לא קטן עם ה CD המיוחד שלי
ההשוואה שלי התבצעה עם הדנון 2106 ,2105 (לא ממש היה הבדל שהבחנתי), 1705, מרנץ 4600, אונקיו 503 (נתן פייט די קשה)
הגעתי להחלטה שלמה ללכת על הדנון 2106 מאוד אהבתי את הצלילים שלו והוא אפילו משתלב יפה עם הרמקולים וורפידייל הרצפתיים שלי. כמובן, שמאוד אהבתי את הסאונד שלו עם רמקולי קליפס ואף פולק אאודיו שיכולים לנצל אותו מעולה לשדרוג עתידי שאני כבר כמעט רואה באופק.
בקיצור, מהו מחיר הגון לדעתכם על הרסיבר הזה, ידוע לי על כאלו שרכשו אותו גם בפחות מ 2900 ש"ח
איפה שווה לדעתכם להתחיל לבדוק מחירים במרכז ובשפלה (אני מאיזור הדרום ופה באמת אין כלום) ?
ההשוואה שלי התבצעה עם הדנון 2106 ,2105 (לא ממש היה הבדל שהבחנתי), 1705, מרנץ 4600, אונקיו 503 (נתן פייט די קשה)
הגעתי להחלטה שלמה ללכת על הדנון 2106 מאוד אהבתי את הצלילים שלו והוא אפילו משתלב יפה עם הרמקולים וורפידייל הרצפתיים שלי. כמובן, שמאוד אהבתי את הסאונד שלו עם רמקולי קליפס ואף פולק אאודיו שיכולים לנצל אותו מעולה לשדרוג עתידי שאני כבר כמעט רואה באופק.
בקיצור, מהו מחיר הגון לדעתכם על הרסיבר הזה, ידוע לי על כאלו שרכשו אותו גם בפחות מ 2900 ש"ח
איפה שווה לדעתכם להתחיל לבדוק מחירים במרכז ובשפלה (אני מאיזור הדרום ופה באמת אין כלום) ?