POPCORN 110 ו- FREENAS
שלום לכולם
בזמן האחרון אני פתאום מרגיש שיש תקיעות בקבצים מאוד גדלים (סרט של 40G) והפופקורן פשוט מגמגםתמונה ללא סאונד ואז זה חוזר עדהפעם הבאה
מבדיקות קצבעל ה- NAS אני רואה משיכה של 40Mbps
אני חייב לציין שכל פעם שביצעתי עידכון גרסה רק מצאתי יותר קבצים שלא נפתחים או בעיות (YOUTUBE נעלם) וכדו...
הפופקרן מחובר בקוו לנתב ש - 1G שמחובר לרואטר , מה שלא ניסיתי הגדרות IP קבועות , DHCP הפופוקורן מגמגם
האם יש לכם רעיונות איך ניתן לעשות מוניטור בכדי להבין האם זה ה- FREENAS או הפופוקורן
נ.ב. לפני כשבועיים הצלחתי לראות את הסרט ללא בעיה (דרך NFS) אבל משום מה ה- NFS עכשיו עובד יותר חלש מה- SAMBA
אשמח לשמוע רעיונות ....
תודה
ערן
בזמן האחרון אני פתאום מרגיש שיש תקיעות בקבצים מאוד גדלים (סרט של 40G) והפופקורן פשוט מגמגםתמונה ללא סאונד ואז זה חוזר עדהפעם הבאה
מבדיקות קצבעל ה- NAS אני רואה משיכה של 40Mbps
אני חייב לציין שכל פעם שביצעתי עידכון גרסה רק מצאתי יותר קבצים שלא נפתחים או בעיות (YOUTUBE נעלם) וכדו...
הפופקרן מחובר בקוו לנתב ש - 1G שמחובר לרואטר , מה שלא ניסיתי הגדרות IP קבועות , DHCP הפופוקורן מגמגם
האם יש לכם רעיונות איך ניתן לעשות מוניטור בכדי להבין האם זה ה- FREENAS או הפופוקורן
נ.ב. לפני כשבועיים הצלחתי לראות את הסרט ללא בעיה (דרך NFS) אבל משום מה ה- NFS עכשיו עובד יותר חלש מה- SAMBA
אשמח לשמוע רעיונות ....
תודה
ערן
מנסיוני, הקושחה האחרונה, מאוגוסט, היתה גרועה ותקעה הרבה....אחרי שחזרתי לקושחה הקודמת , הכל הסתדר...
מחכה בכליון עיניים לקושחה החדשה שאמורה לצאת בימים הקרובים, ובה גם תיקון לשמות קבצים בעברית. מקווה שתהיה יציבה יותר.
מחכה בכליון עיניים לקושחה החדשה שאמורה לצאת בימים הקרובים, ובה גם תיקון לשמות קבצים בעברית. מקווה שתהיה יציבה יותר.
שלום לכולם
לאחר חזרה לאחור (הבעייה לא נפתרה)
אבל מצאתי מה מקורה אשמח לאתגר אותכם לשמוע מה אתם חושבים (אין לי מושג מדוע זה קורה)
בזמן הורדת הגרסה לאחור - פתאום נזכרתי שהחלפתי את הסוויץ שלי מ- 100 ל-1G
קצת רקע יש לי LINKSYS 54G מובנה עם 4 פורטים של 10/100 ונתב 1G של 5 פורטים
החלפתי חזרה לנתב הישן = הכול עובד
ואז התחלתי סט של בדיקות ז"א (ברור לי שה- POPCORN הוא 100M)
NAS+POPCORN על ה- 1G ביחד = מגמגם
NAS+POPCORN על הנתב 100M = עובד חלק
POPCORN על ה- LINKSYS וה-NAS על הנתב 100M = עובד חלק
POPCORN + NAS על ה-1G אחרי שה-LINKSYS סיים DHCP ניתקתי אותו = עובד חלק
NAS+POPCORN ל-LINKSYS כל שאר הבית ל- נתב 1G = אין בעיה
בשורה תחתונה
חיבור נתב 1G לאחד מהפורטים של ה- LINKSYS יוצר לי איזשהו בעיה עם ה- AUTO ומשם כנראה הצרה (אני לא מכיר דרך לנתר את הLINKSYS ETH)
ובעצם חיבור של הנתב הישן (100M) לאחד מהפורטים של ה- LINKSYS = תקין
מה דעתכם ??? מכירים בעיה של LINKSYS שכזו
האם לשדרג גירסה ב- LINKSYS או שלהעיף אותו בחדש עם 1G מובנה ??? (כסף מיותר אין לי .....גם לדנקרנר אין....
)
תודה לכולם
ערן
לאחר חזרה לאחור (הבעייה לא נפתרה)
אבל מצאתי מה מקורה אשמח לאתגר אותכם לשמוע מה אתם חושבים (אין לי מושג מדוע זה קורה)
בזמן הורדת הגרסה לאחור - פתאום נזכרתי שהחלפתי את הסוויץ שלי מ- 100 ל-1G
קצת רקע יש לי LINKSYS 54G מובנה עם 4 פורטים של 10/100 ונתב 1G של 5 פורטים
החלפתי חזרה לנתב הישן = הכול עובד
ואז התחלתי סט של בדיקות ז"א (ברור לי שה- POPCORN הוא 100M)
NAS+POPCORN על ה- 1G ביחד = מגמגם
NAS+POPCORN על הנתב 100M = עובד חלק
POPCORN על ה- LINKSYS וה-NAS על הנתב 100M = עובד חלק
POPCORN + NAS על ה-1G אחרי שה-LINKSYS סיים DHCP ניתקתי אותו = עובד חלק
NAS+POPCORN ל-LINKSYS כל שאר הבית ל- נתב 1G = אין בעיה
בשורה תחתונה
חיבור נתב 1G לאחד מהפורטים של ה- LINKSYS יוצר לי איזשהו בעיה עם ה- AUTO ומשם כנראה הצרה (אני לא מכיר דרך לנתר את הLINKSYS ETH)
ובעצם חיבור של הנתב הישן (100M) לאחד מהפורטים של ה- LINKSYS = תקין
מה דעתכם ??? מכירים בעיה של LINKSYS שכזו
האם לשדרג גירסה ב- LINKSYS או שלהעיף אותו בחדש עם 1G מובנה ??? (כסף מיותר אין לי .....גם לדנקרנר אין....
תודה לכולם
ערן