אין לי אופציה של 5.1 בכרטיס קול מובנה של RADEON ?!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
האם הורדת והתקנת Catalyst מלא מהאתר של ATI, גירסה (נכון להיום) 10.12?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם אתה מחובר ב-HDMI לרסיבר? האם הרסיבר פועל ולא כבוי?
כשאתה הולך ל-Playback Devices (כפתור ימני על אייקון הרמקול של שינוי הווליום), והולך ל-Properties של ה-ATI HDMI Audio, האם אתה רואה רשימה של פורמטים כמו DTS, Dolby Digital וכו בלשונית ה-Supported Formats במסגרת התחתונה של החלון (Encoded Formats)?
ברסיבר, האם ה-HDMI Passthrough ברסיבר כבוי? האם אתה על AMP בלבד ולא על TV+AMP?
כשאתה הולך ל-Playback Devices (כפתור ימני על אייקון הרמקול של שינוי הווליום), והולך ל-Properties של ה-ATI HDMI Audio, האם אתה רואה רשימה של פורמטים כמו DTS, Dolby Digital וכו בלשונית ה-Supported Formats במסגרת התחתונה של החלון (Encoded Formats)?
ברסיבר, האם ה-HDMI Passthrough ברסיבר כבוי? האם אתה על AMP בלבד ולא על TV+AMP?
מחובר ב HDMI לרסיבר , כמובן שהוא פועל.pixies כתב:האם אתה מחובר ב-HDMI לרסיבר? האם הרסיבר פועל ולא כבוי?
ברסיבר, האם ה-HDMI Passthrough ברסיבר כבוי? האם אתה על AMP בלבד ולא על TV+AMP?...
לא רואה שום רשימה של פורמטים , לגבי ה Passthrough הוא פעיל. TV+AMP אין לי מושג מה זה..
רסיבר אונקיו 608 שכחתי לציין.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מה שככל הנראה קורה זה שהרסיבר "יורש" את יכולות פענוח האודיו של המסך. תכבה את ה-Passthrough, תכבה ותדליק את הרסיבר, ואז תבדוק מה מופיע לך ברשימת הפורמטים.
תודה רבה לך Pixiespixies כתב:מה שככל הנראה קורה זה שהרסיבר "יורש" את יכולות פענוח האודיו של המסך. תכבה את ה-Passthrough, תכבה ותדליק את הרסיבר, ואז תבדוק מה מופיע לך ברשימת הפורמטים....
הרסיבר כמו שאמרת ירש את האודיו של המסך , שכידוע בעל שני רמקולים בלבד ואולי זה מה שגרם לתופעה.
נכנסתי להגדרות של ה HDMI וביטלתי את ה AUDIO TO TV OUT שהיה על ON .
עכשיו אני בסרט אחר , כל פעם שרוצים לשמוע בכל זאת דרך המסך והרסיבר כבוי , צריך להפעיל את האופציה הזו.
קצת מציק.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תבדוק במדריך למשתמש של הרסיבר. אם אני לא טועה (ככה זה לפחות בימאהה, אין לי מושג לגבי אונקיו), יש אפשרות להגדיר ש**רק** כאשר הרסיבר כבוי, הוא פשוט מבצע "קצר" בין כניסת ה-HDMI האחרונה שהייתה פעילה לבין יציאת ה-HDMI, ואז תוכל לשמוע בטלוויזיה מבלי להגדיר כל פעם מחדש את הרסיבר.
אוקיי אבדוק , תודה.
שאלה נוספת , ( סליחה על ההתעלקות ) - למה כאשר אני מנגן מהמחשב , שום נורה של DTS או DD נדלקת לי
ברסיבר ? גם בכותרי בלו ריי עם DTS-HD אין שום נורה. רשום כל הזמן PCM ,לעומת זאת ביס מקס HD כן מופיע.
כאשר אני מכוון ברסיבר למצב של CINEMA THX שומעים הרבה יותר טוב ונדלקת נורה THX אבל זה לא נראה לי
המצב האופטימלי של הסאונד שצריך להיות.
שאלה נוספת , ( סליחה על ההתעלקות ) - למה כאשר אני מנגן מהמחשב , שום נורה של DTS או DD נדלקת לי
ברסיבר ? גם בכותרי בלו ריי עם DTS-HD אין שום נורה. רשום כל הזמן PCM ,לעומת זאת ביס מקס HD כן מופיע.
כאשר אני מכוון ברסיבר למצב של CINEMA THX שומעים הרבה יותר טוב ונדלקת נורה THX אבל זה לא נראה לי
המצב האופטימלי של הסאונד שצריך להיות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה ככל הנראה בגלל שלא הגדרת כמו שצריך את הנגן/מדיה סנטר/מקודדים במחשב. בשביל זה יש מדריכים בראש הפורום.
אבל לדעתי הכי קל ומהיר, לפחות להתחלה - Boxee. הגירסה האחרונה שלהם תומכת באופן מלא בכל פורמטי האודיו (כולל DTS-HD), והכל אצלה מובנה כולל מקודדים פנימיים. מומלצת בחום.
רק תגדיר ב-Settings-Audio Hardware שהאודיו הוא מסוג דיגיטל ותאפשר כמובן את כל פורמטי האודיו ברשימה שמתחת.
אבל לדעתי הכי קל ומהיר, לפחות להתחלה - Boxee. הגירסה האחרונה שלהם תומכת באופן מלא בכל פורמטי האודיו (כולל DTS-HD), והכל אצלה מובנה כולל מקודדים פנימיים. מומלצת בחום.
רק תגדיר ב-Settings-Audio Hardware שהאודיו הוא מסוג דיגיטל ותאפשר כמובן את כל פורמטי האודיו ברשימה שמתחת.